Şimdi Ara

Nintendo DSi Video İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
21.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SD kart özelliğinin eklenmesi çok güzel ama pil ömrünün kısaltılması pek iyi değil.Ayrıca kamera da çok güzel.Fiyatı fazla olmuş gibi ama bu özelliklere değer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cırık

İlker arkadaşım dediklerine katılıyorum ama hepsine değil bende her iki konsolda var DSL ve PSP 2000 geçenlerde DSİ aldım ve gerçekten farklı bir alet...PSP-3000'de alacağım istememe rağmen çünkü ben bu tip şeyleri denemeden önyargıyla yorum yapmak istemem...Sana katılmadığım noktaysa şu yaşını tam olarak bilmiyorum ama benim yaşım 19 yani ergin genç bir yaş(tabii fikirler ergin olsun isterse 15-16 yaşında olsun)...Neyse ben ikisininde fun'ı değilim iki konsoluda severek kullanıyorum tamamen ruh haline bağlı birşey PSP'de oyunların kısıtlı olduğunu ama yapılan oyunların çok sağlam yapıldığını görürsünüz DS'te bu durum böyle değil çıkan 10 oyundan en az 3-4'ü çok iyi oyunlar oluyor.Şimdi diyeceğim oyunları çoğu PSP sahibi kendini hardcore sayan oyuncular burun çevireceklerdir Pokemon,Zelda,Mario ve bunlar gibi birçok oyun ilk bakışta her zaman çocukça gibi görünüyor ama amaç eğlence arkadaşlar ''Hhhhh!!! Pokemon oynuyormuş çocukmusun'' tavırları genelde PSP ve PS sahipleri yapıyor.Bunları diyen kişi DS'i %90 eline almamıştır ya da tarzı değildir...Ama çoğu PSP sahipleri oyunlarını ve konsollarını sürekli üstün kılıyor tamamen önyargıyla.Videoya gelince dediğim gibi gerçekten iyi bir video genel özelliklerinden çok iyi bir şekildde bahsedilmiş ama donanımsal özelliklerden değinilmemesi tek eksi noktası diğer herşey iyi...

cevap biraz geç oldu ama hiç güç olmayacak merak etme

bana katılmadığın nokta varmış ama ne bi türlü diyememişsin yok ds farklı vs.. ben de onu diyorum bence de psp "farklı" tutup da psp rakip falan değil diye birileri laflar etmiş benim ona ne dediğim battı anlamadım ? buradan yaşının benden küçük olduğunu anlamak çok zor değil belirtmene gerek yokmuş

"çıkan 10 oyundan en az 3-4'ü çok iyi oyunlar oluyor" demişsin.. psp de de durum öyle ama oyun yapım maliyeti psp daha teknik ve karmaşık bir alet olduğu için dediğin gibi yapımlar az ama sağlam oluyor... bu durumun kötülüğünü anlamadım.. bi dersiniz çok oyun çıkıyo 3-4 ü iyi diğerleri çıkmasaymış bi de diğerlerinin çıkması iyi dersiniz işininze hangisi gelirse bırakın allah aşkına ! ne garip bi millet olduk yahu işimize gelen her yöne gidiyoruz işte kızıyoduk çok oyun çıkacağına az çıksın iyi çıksın die şimdi yine mi bunladık bu durumdan böyle "oynak" bi yorum görmemiştim bu forumda...

iö de demiş agresifler die "kimler?" onlar bize bi söyle bakalım sen de bizdensin bence hayır agresiflik şuradan ds çiler işimize geldiği gibi yorumlarız tavrında ve sallamaz edalarla pspcilere yaklaşınca karşılarında sertlik görünce de tereyağı gibi üste çıkan insanların davranışlarını sergiliyorlar genelde... bu da benim yorumum yani sen ya da siz madem beni bi safa soktunuz pspciyim bundan sonra !

psp bana hitap eder ds sana.. burada bişey yok.. burada asıl genelede ds sahiplerinin "iyi" buldukları konsollarının psp karşısında teknik olarak ezilmesi hazmedememesi var.. yoksa herhangi bi psp sahibinin ne gibi bi derdi olabilir psp daha fazla satsın die.. hatta az insanda var die hoşuna gitmesi lazım.. ds daha fazla sattı die nie ds sahiplerine çatsın durduk yere.. ds çiler "bakın siz teknik olarak üstünsünüz ama biz daha sattık" ile yarayı kaşıyıp sonra da lafı yiyince zeytinyağı gibi "siz de çok agresifsiniz kardeşim" gibi -çocukça- tavırlarına psp ciler ne yapsın başka ??

• quote:

Orijinalden alıntı: pandoras

bence güzel değil gerçekten p2p ile kıyaslanamaz bile

Bizim türk milletinin en büyük sorunu bu işte. Bilmeden fikir sahibi olmak. Hiç bir şeyi bilmiyoruz ama herşey hakkında fikir sahibiyiz.
    Kardeşim sen hayatında NDS oyunu oynamamışsın gelip buraya yorum yapıyorsun.
  • Tasarımı çok kötü biraz daha yumuşak hatları olmalı. Eski tip atariler gibi duruyor. Bence bu çok önemli bir eksik.
  • Bu cihazı görünce pspimin değerini daha iyi anladım . =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjalker

Bu cihazı görünce pspimin değerini daha iyi anladım . =)

Bende bu mesajı görünce zekamın değerini daha iyi anladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_agaaa

quote:

Orijinalden alıntı: alpjalker

Bu cihazı görünce pspimin değerini daha iyi anladım . =)

Bende bu mesajı görünce zekamın değerini daha iyi anladım...

öldüm.......

• acikcasi almanyada pspden cok nintendo dsi kulananlar goruyorum..
  • dsi ile facebook inbox yada chat sayfalarini kullanamiyoruzmu.nede? birde dsi xl in browser i daha ii duydum ne derece dogru..
    tesekkürler
  • keşke ds e bir de rhythm heaven incelemesini yapsaniz
  • Arkadaşlar açıkçası Sony PSP'yi pek beğenmiyorum,bunun en büyük nedeni de tasarımı olsa gerek!Ama Nintendo DSi'ler daha eğlenceli bir içerik sunuyor,örneğin resimlerin üzerinde oynayabilme yeteneği var ve oyunları da oldukça zevk veren bir yapıda.Sony PSP'nin ayrıca tasarımı çok sade,bir telefonun yatay şeklinde dizayn edilmiş hali gibi,ama Nintendo DS serisinin tasarımı aynı elinize sığan küçük bir dizüstü bilgisayar gibi,bu da kullanıcıya hitap eden güzel yönlerinden!Ama tabi Sony PSP de küçümsenmez,grafikleri oldukça iyi,ama DS'i tek geçerim :)

• selam gençler.burada bu kadar tartışmışsınız bende bi iki kelam yazayım dedim.
    ilk lafım psp cilere,90 ların başında nintendo gameboy um vardı renksiz ekran.siyah beyaz olanlardan :).şimdi 33 yaşındayım yemin ederim hala unutamadım.yani en azından konsolu bi ellerine alıp mario yu filan bi 15 dk kadar oynasınlar.benim gibi 20 sene unutamayında görün.haa bide şöyle bi durum var.öylede kıytırık oyunlarıda varki bu ne yahu dedittirir.
    ikinci lafım nin.cilere.arkadaşlar psp de de öyle oyunlar varki.tartışılmaz bile.nintendo benim bildiğim(takriben bi 20 yıldır.her türlü oyun ve konsolun hastası olrak.şu andada ps3 üm var.) oyuncusunu eğlendirmeyi amaçlar.oyunlarında oynanabilirliğini ve zevki ön plana çıkarmaya çalışır.her oyununda değil ama genelde başarır.bizim zamanımızda bi kaset servetti.ve o serveti boşuna vermek istemezsin.şimdinin tahminen 100 150 tl si gibi bişey.14 15 yaşında birinin o parayı kasete verdikten sonraki psikolojisini bi düşünsenize :)şimdinin ps3 oyunları parasını mario lara veriyoduk :)neyse konuya dönelim.benim ps lerde gördüğüm paso grafiğe yükleniyolar.ps3 üm de örneğin öyle oyunlar varki grafik süper oyunun oynanabilirliği ve dolayısıyla zevki yok.haaa bi taraftan da öyle bi oyun çıkarıyolarki nintendonun oynanabilirliği ve zevki,ps nin grafiği vavvvvf dedittiriyo.bakınız god of war 3,dantes inferno vs.bu açıdan kendi konsollarınızı da biraz eleştirin.bide benim psp cilere kızdığım bi nokta(şimdinin sony cisi olarak)habire grafik filan diyonuz psp de öyle ahım grafik yok.grafik istiyosan ps3,xbox 360 alıcan,bağlıycan lcd ye.el konsolunda zevk ve eğlendiricilik esastır.
    yani kısaca her iki konsolda harbi konsollardır bence ve her ikiside acayip yol katettiler.nin i nintendo gameboylarından,sony yi ps1 lerinden bilirim.hatta ve hatta bişey diycem höö diyiceniz şimdi.watara supervision um bile nardı 90 ların başında.nin e rakip olarak çıkmıştı ve nin den çok daha ucuzdu ama nin i yıkamadı kendi yıkıldı.bu konsolu int e yazıp bi arattırın derim nin den ekran bakımından filan çok üstün bi aletti.hani teknik özellik diyen arkadaşlaım kardeşlerim varya o öyle olmuyo emin olun.nin deki oyunları kendi oyunlarında geçemedi yok oldu.ama şimdi nin in işi çok zor.karşısında dünya devi sony var.ne diyeyim Allah var şimdi sony yi watara gibi kolayca yıkamaz ama kendiside yıkılmaz bu savaşta.çünkü yıllarca gözlerimle şahit oldum ne konsolları gömdü be.sega yı bile bitirdi.hatta 2000 lerin başında bilgisayarlar her eve girmeye başlamıştı o bile yutamadı nin i.(not bilgsayar fiyatları 2000 lere gelmeden önce 5000 usd lerdeydi !!! mmx modelleri bkz mmx internet)zaten bu işin doğasında bu var gençler herkes diğerini batırmaya çalışıyor.sony nintendo nun tüm pazarını ister,xbox360 sonynin tüm pazarını ister filan bu böyle gider ve hiçbiride vermek istemediği ve yaşamak istediği için de kendilerini geliştirirler.bu da biz oyunculara yarar :)
    arkadaşlarım her türlü oyun ve konsolu imkanlarınız çerçevesinde alın oynayın.ve emin olunki hiçbirinin şu anda diğerinden bi üstünlüğü yok.zayıf olan konsollar zaten tarih sahnesinden silinip gidiyorlar(yok olan konsollar diye bi arattırın nette).bunu uzun yıllar sonucunda gözlermle gördüm.hatta 80 lerde kara kutu atari diye tabir edilen :) (google de bi arattırın bakiim ne çıkıcak karşınıza) konsolum bile vardı.:)
    ilk çıkan zelda yıda(nin in),ilk çıkan tekken ide(tekken1 ama sırf tekken yazar,şu anda sony nin) atari salonlarında oynamış biri olarak bu tartışmanız bana harbi şaçma geldi be ! eğer harbi oyuncuysanız her türlü konsola saygı duyar ve oynarsınız.çünkü 20 30 sene sonra onlar hatıralarınız oluyor!!! haaaaaa bir de tüm bu konsolların atası var ki -ben onunla tanışıp oynama şerefine nail olmuş biri olarak :) - atari makinasıdır,arcade makinası olarak geçer bu da zamana yenildi malesef.ama japonya da bu gelenek devam etmekte.çünkü adamlar harbi oyuncu.ve o atari salonlarının zevkinin ve ortamın hiçbi konsolda olamıycanı çok iyi biliyolar.SON SZÜM HR ZMN HRBİ OYNC

• selam gençler.burada bu kadar tartışmışsınız bende bi iki kelam yazayım dedim.
    ilk lafım psp cilere,90 ların başında nintendo gameboy um vardı renksiz ekran.siyah beyaz olanlardan :).şimdi 33 yaşındayım yemin ederim hala unutamadım.yani en azından konsolu bi ellerine alıp mario yu filan bi 15 dk kadar oynasınlar.benim gibi 20 sene unutamayında görün.haa bide şöyle bi durum var.öylede kıytırık oyunlarıda varki bu ne yahu dedittirir.
    ikinci lafım nin.cilere.arkadaşlar psp de de öyle oyunlar varki.tartışılmaz bile.nintendo benim bildiğim(takriben bi 20 yıldır.her türlü oyun ve konsolun hastası olrak.şu andada ps3 üm var.) oyuncusunu eğlendirmeyi amaçlar.oyunlarında oynanabilirliğini ve zevki ön plana çıkarmaya çalışır.her oyununda değil ama genelde başarır.bizim zamanımızda bi kaset servetti.ve o serveti boşuna vermek istemezsin.şimdinin tahminen 100 150 tl si gibi bişey.14 15 yaşında birinin o parayı kasete verdikten sonraki psikolojisini bi düşünsenize :)şimdinin ps3 oyunları parasını mario lara veriyoduk :)neyse konuya dönelim.benim ps lerde gördüğüm paso grafiğe yükleniyolar.ps3 üm de örneğin öyle oyunlar varki grafik süper oyunun oynanabilirliği ve dolayısıyla zevki yok.haaa bi taraftan da öyle bi oyun çıkarıyolarki nintendonun oynanabilirliği ve zevki,ps nin grafiği vavvvvf dedittiriyo.bakınız god of war 3,dantes inferno vs.bu açıdan kendi konsollarınızı da biraz eleştirin.bide benim psp cilere kızdığım bi nokta(şimdinin sony cisi olarak)habire grafik filan diyonuz psp de öyle ahım grafik yok.grafik istiyosan ps3,xbox 360 alıcan,bağlıycan lcd ye.el konsolunda zevk ve eğlendiricilik esastır.
    yani kısaca her iki konsolda harbi konsollardır bence ve her ikiside acayip yol katettiler.nin i nintendo gameboylarından,sony yi ps1 lerinden bilirim.hatta ve hatta bişey diycem höö diyiceniz şimdi.watara supervision um bile nardı 90 ların başında.nin e rakip olarak çıkmıştı ve nin den çok daha ucuzdu ama nin i yıkamadı kendi yıkıldı.bu konsolu int e yazıp bi arattırın derim nin den ekran bakımından filan çok üstün bi aletti.hani teknik özellik diyen arkadaşlaım kardeşlerim varya o öyle olmuyo emin olun.nin deki oyunları kendi oyunlarında geçemedi yok oldu.ama şimdi nin in işi çok zor.karşısında dünya devi sony var.ne diyeyim Allah var şimdi sony yi watara gibi kolayca yıkamaz ama kendiside yıkılmaz bu savaşta.çünkü yıllarca gözlerimle şahit oldum ne konsolları gömdü be.sega yı bile bitirdi.hatta 2000 lerin başında bilgisayarlar her eve girmeye başlamıştı o bile yutamadı nin i.(not bilgsayar fiyatları 2000 lere gelmeden önce 5000 usd lerdeydi !!! mmx modelleri bkz mmx internet)zaten bu işin doğasında bu var gençler herkes diğerini batırmaya çalışıyor.sony nintendo nun tüm pazarını ister,xbox360 sonynin tüm pazarını ister filan bu böyle gider ve hiçbiride vermek istemediği ve yaşamak istediği için de kendilerini geliştirirler.bu da biz oyunculara yarar :)
    arkadaşlarım her türlü oyun ve konsolu imkanlarınız çerçevesinde alın oynayın.ve emin olunki hiçbirinin şu anda diğerinden bi üstünlüğü yok.zayıf olan konsollar zaten tarih sahnesinden silinip gidiyorlar(yok olan konsollar diye bi arattırın nette).bunu uzun yıllar sonucunda gözlermle gördüm.hatta 80 lerde kara kutu atari diye tabir edilen :) (google de bi arattırın bakiim ne çıkıcak karşınıza) konsolum bile vardı.:)
    ilk çıkan zelda yıda(nin in),ilk çıkan tekken ide(tekken1 ama sırf tekken yazar,şu anda sony nin) atari salonlarında oynamış biri olarak bu tartışmanız bana harbi şaçma geldi be ! eğer harbi oyuncuysanız her türlü konsola saygı duyar ve oynarsınız.çünkü 20 30 sene sonra onlar hatıralarınız oluyor!!! haaaaaa bir de tüm bu konsolların atası var ki -ben onunla tanışıp oynama şerefine nail olmuş biri olarak :) - atari makinasıdır,arcade makinası olarak geçer bu da zamana yenildi malesef.ama japonya da bu gelenek devam etmekte.çünkü adamlar harbi oyuncu.ve o atari salonlarının zevkinin ve ortamın hiçbi konsolda olamıycanı çok iyi biliyolar.SON SZÜM HR ZMN HRBİ OYNC

• bende psp vardı ama özellikleri çok az ark.ayrıca kamereası 89 tl fotoğraflar üzerinde düzenleme yok bu arada slim and lite psp 3004 version :D piano black çiziklerçok belli oluyor dokunamtik dğil ekran koruması çok az uyguama çok az Nintede DSİ modelinde öyle özellikler varki ark.çift ekran fotoğraf kamerası uygulamalar çok zevkli dokunmatik bir numara makine resident evil bile oynanıyor psp de böyle bir oyun bulamadım ama psp ninde hakkını vermek gerek o da iyi makine .psp ama çizikler baya belli oluyor parmak izi çok belli oluyor kozmetik olarak biraz psp kötü ama çok sağlam benimki 3-4 kere mermere düştü MAAŞALLAH çatlağı kırığı yok ama nintendo dan internete erişemiyorum yardımcı olacak varsa iyi olur
  • Konu hortladı ._.
  • çöp...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer one piece hayranıysanız mutlaka nintedo ds elde ediniz One Piece Gigant Battle serileri kaçmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.