Şimdi Ara

Nintendo Dsi xl başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. Nintendo yeni 3ds in çıkmasına hayli zaman var. En son gba da bıraktığım nintendo macerama tekrar dönüyorum.

Yeni konsol gelene kadar mevcut oyunları oynayayım diye dsi xl konsol aldım. 3ds almak istersim ama hem 3d performansındaki sorunlar hem oyunların pahalılığı. Hem de 2d nin bama yetecek olmasından dolayı dsi aldım. Yeni konsol tutarsa ondan alırım artık

Biraz sorularım olacak. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım

Oyunu trden aldım. Pal oluyor sanırım. Bunu belirteyim istedim

1. Hiç oyun yok. Oyun almak istiyorum. En uygun oyunlar nerde satılır

2. Sevdiğim oyunlar zelda castlevania. Hangi oyunları tavsiye edersiniz

3. Sd kard yuvası var. Neler yapabilirim. En yüksek kaçı destekliyor. O boyutta kart alayım

4. Uyumlu software yok diyor menüde. Neşer yüklenebilir. Ne ii yapar bu softwareler. Nereden yüklenir

5. E shopa giriyorum. Güncelleme yapmamı istiyor. Kopya oyun oynatmayı da istiyorum. Yukseltmemin mahsuru var mı. İphone gibi jailbreak versiyon sıkıntısı olmasın

6. Yanında şu kartı verdiler. Bu r4 orjinal mi. Değil gibi duruyor. İçine denemek için iki oyun attılar. Biri açıyor biri açmıyor. Nasıl bu karta oyun atılır. Torrentten indirdim. Nds uzantılı sanırım. İçine attım direk. Menüde görüyor ama açmıyor. Adamın attığı oyunlarda thumbnail bar. Benim attıklarımda soru işareti. Bu oyun atma olayını tane tane anlatır mısınız. Gerekirse özelden whatsuptan yardım alabilirim

7. Şarjı ne kadar gidiyor. İçine film atsam izlemeye değer mi

8. Aksesuar olarak neler alayım. Kalemi bile yok. Komple bi set olsa kılıf çanta vs. Almak isterim.

9. Kulaklık da yok. Kulaklığın giriş yerinde kumanda yeri bi yer var. İkinci el aldığımdan bilemedim.

Teşekkürler. Şimdilik aklıma gelenler

Nintendo Dsi xl başlangıç

• Yeni konsol çoktan tuttu. Biraz eskide kalmışsın ama önemli değil Nintendo oyunları eskimez. Ayrıca 3DS oyunlarını 3D'de oynamak zorunlu değil 2D olarak da oynanabiliyor. Bu yüzden eğer iki konsoldan sadece birini alabilme imkanın vardıysa hata yapmışsın bence. Neyse cevaplayayım sorularını:

İlk olarak DS'te bölge kilidi bazı nadir durumlar haricinde yok o yüzden PAL olmasının bir avantajı ya da dezavantajı yok. En uygun oyunları korsan oynamayacağım diyorsan gittigidiyor gibi sitelerde bulabilirsin. Korsan oynarım diyorsan zaten tüm oyunlar bedavaya senindir. Sevdiğin oyunlar Zelda ise Zelda'yı tavsiye ederim. 1. ve 2. parti oyunlarını araştırabilirsin hepsi kaliteli oyunlardır. SD kartın müzik ve resim depolaması dışında pek fonksiyonu yok. Tabi eShop'tan orijinal oyun satın alırsan bunlar SD karta yükleniyor. SD kart üzerinden korsan oynamayı düşünüyorsan olmaz. 32 GB'a kadar desteklemesi lazım ama dediğim gibi gerek yok, 1 GB bile yeter de artar sana. Uyumlu software'den kastın nedir bilmiyorum ama DSi'n tüm özellikleri gereksiz geliyor bana. Elindeki flaş kartın eski ise sıkıntı yaşayabilirsin, biraz daha yeniyse sıkıntı olmaz. Yani konsolunu güncellersen kartının çalışmama riski var, Nintendo yeni firmwareler ile korsan kullanımı engelliyor. Orijinal R4 kartlar piyasadan kalkalı belki 10 yıl oluyordur ki orijinalini bulsan da versiyonundan dolayı DSi'ı desteklemezdi. Dolayısıyla piyasadaki tüm kartlar klondur. Flaş kartın yuvasındaki Micro SD kartı çıkarıp PC'ye bağladığında istediğin bir yere .nds uzantılı bir oyun atabilirsin. Oyunları internetten (rom sitelerinden) kolaylıkla bulabilirsin. Oyunların bilgisayardaki sanal formatlarına ROM denir bu arada ararken "Oyun" diye değil "Rom" diye ara. Örn -> "Bomberman DS Rom". Şarjının ortalama 10 saat gitmesi lazım. DS'te film izlemek eskilerde kaldı artık teknoloji çok ilerledi, DS'in düşük piksellerinde film izlerken ne kadar zevk alırsın sana kalmış. Aksesuar tamamen senin ihtiyaçlarına bağlı ama bir kalem (stylus) şart. Kulaklığın girişinin yanındaki Kulaklığın mikrofon girişidir ama gereksiz o çünkü DS'lerin zaten dahili mikrofonu var. Standart 3.5 mm jaka sahip herhangi bir kulaklığı kullanabilirsin.

• Artık çok para bağlamamak için bunu aldım. Yeni konsol çıkınca direkt alırım. Bunu satmakla uğraşmam diye düşündüm

Karta oyun atma işini beceremedim. Rom dosyasını direkt karta atıyorum. Adamın attığını görüyor oynuyor. Benimkini görüyor açmıyor. Corrupted ds file diyor adam bi program üzeirnden mi attı acaba

Kartın içindekileri bi yere yedekledim. Karta format attım. Herşeyi karta geri koydum. Bu sefer adamın içine koyduğunu da görmedi. Dediğim gibi başka şekilde mi atılıyor oyunlar. Program arayüzünden mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır direkt attığında çalışması lazım. Çalışmıyorsa dosya bozuk olabilir yenisini indirmen gerekir. Hafıza kartının FAT 16 ile biçimlendirildiğinden emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darty DSi XL mario pack 499 TL?
    14 yıl önce açıldı
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.