Şimdi Ara

Nintendo hisseleri tepetaklak: kayıp 6.4 milyar Dolar oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşverin nintendo'yu.2012 yılında disbürtör kapandığından beri wii u bile gelmedi ülkemize.İlgilenmeyin nintendo ile.

Ülkemizde bir yeri yok nintendo'nun.
  • ASdjkhaskdas iyi güldüm be. :) Tabi bu borsa işini takip eden gurular falan iyi para kaldırmışlardır he. Vay be, dünyanın düzeni işte.

• daha beter olsun ins cok cimri ve egoist bir firma bu sirket kadar bencil bir sirket dunyada yoktur

• İnsan kendi firmasının hisselerini neden düşürmeye çalışır ki ilginç. Ben de kaç saat oynadım ama tek kuruş kazandırmadım galiba Nintendo'yai reklam yok oyun için satın alım da yapmadım. İnşallah dengeyi bozmazlar çünkü şimdilik bir şeyler satın almadan da gayet rahat oynanıyor.
  • birileri iyi para kaldırdı yine
  • pokeman kari kaçilmon furyası yaz boyunca devam edip sönecektir ama birçok insan cihazından silmeyecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu VR özellikli hale getirip Offical bir VR gözlüğü ve gözlükle senkronize çalışan Gyroscope lu bir bileklik çıkartsalar oyunda hisselerde uçar gider.

• Nitendo' nun değer kaybetmesine çok üzüldüm. Milyonlarca dolar para kaznmaları lazım. Onların para kazanması beni çok mutlu ediyor. Gidip bütün gün pokemon avlayım işi gücü bırakıp ta belki para kazanırlar. Biz pokemon' dan önce napıyomuşuz ya!

• 2 günde telafi ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo bu günlerinde mi görecektin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Nintendo hisseleri dh de neden bu kadar haber oldu anlamıyorum Nintendo hissesi mi alacaz.

Yada çok mu ilgili dh takipçileri bu konuya.

• Adamlar bir çizgi film yaptı 30 yıldır ekmeğini yiyorlar, o kadarına dua etsinler.

• kasanın başına enişteyi geçirirsen olcağı bu

• bakalım daha ne kadar zarara girecekler :)
  • 20 yıl olmuş Nintendo elindeki madeni işleyememiş. Ne oyun ne film adam gibi değerlendirememiş. Ben olsam %5 bile vermezdim bunlara.
  • Türkiye'de teknoloji ve enerji üreten firmaların hisse senetlerine bir bakmalı
    profesyonel borsa yorumları inceleyip duruma göre yatırım yapmalı
  • Tahminimce beklendiğinden fazla getirisi oldu. Yatırım için uygun bir ortam oluştu. Ancak yatırım maliyeti yükseldi. Bunu aşağı çekmek için de böyle bir açıklama yapıldı. Ancak, olur da bu yönde bir adımın bilerek atıldığı ortaya çıkarılırsa işte o zaman nintendo, 300 milyar doları da dinlemezler direk batar.

• Büyük olasılıkla tekrar düşen hisseleri ucuza toplayacaklarını düşünüyorum.

• Nintendo ülkemizde pek tanınan bir firma değil, dünyaya da pek yayıldıklarını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.