Nintendo oyunları şuanda 60 dolar mesela sorsam pahalı alınmaz vs dersiniz ama 60 dolara voucher ile 2 tane oyun alabiliyorsun japon eshoptan ayrıca başka ülke eshoplarından tekli olarakta ucuza bulabiliyorsun, illaki bir ülkede daha ucuza satılıyor beklediğin oyun. Konsolun fiyatını düşük tutup oyunları bu şekilde çıkarsalar belki daha göze batmazdı ama abartılacak kadar değil bugün yeni çıkış yapan çöp oyunlar bile 70 dolara satılmaya çalışıldığı dönemde nintendo oyunları için 80 dolar verilebilir ayrıca her oyunun o fiyat olacağını sanmıyorum mesela her mario oyunu şuan aynı değil her zelda oyununun fiyatı aynı değil supersmash bross en pahalı satılan oyun mesela açıkladıkları fiyat belli oyunlar için geçerli olabilir. Oyunlar kaliteli olduğu sürece benim açımdan sıkıntı yok. Bu firmalar para kazanmazsa nasıl oyun geliştirecekler herşeyi beleşe kullanmayı beklemeyin birşeyin bi ederi var senin sorgulaman gereken şey dolar kurunun neden bu seviyelerde olması?? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 6 Nisan 2025; 0:31:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch 2, 5 Haziran’da Çıkıyor: Oyun Deneyiminde Yeni Bir Dönem Başlıyor (2. sayfa)

-
-
şu fiyatlarıda ekonomiyle bağdaştıranlar var genel anlamda eleştiriliyor sadece türkiyede eleştirilmiyor boş boş savunmaktan vazgeçin o fiyatlara alan olmaz iyi çakılır nintendo .
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Bizde zaten bir pazarı yok, adam Türkçe bile koymuyor alete adam yerine koymuyor yani Türkiyeyi. Ama 80 90$ fiyatlarla dünyanın geri kalanı da almaz o kadar. Konsolun kendisi pahalı,oyunlar pahalı, switch 300$ dan çıkmış mesela bunu 450 yapan güç nedir? Ben size söyleyeyim nintendonun paragöz bir firma olması. Switch 1 rekor satış yaptığı için kendine çok güveniyor ama bu patlayacak gibi hissediyorum. -
Yorumlarda 90$'lık fiyatı savunan mı ararsın, insanlara cahil diyeni mi ararsın, gereksiz dil bilgisi öğretmenliği yapanı mı ararsın, her haberin altında pc fanboyları diye başlayan rahatsız arkadaşı mı ararsın, hepsi toplanmış cümbüş olmuş. -
Bu Japonlar kadar paragöz millet yok! -
Ya bi Allah ın kuluda voucher dan bahsetmemiş şuandada mesela 2.280 tl bir oyun ama voucher kuponuyla beraber 2.200 tl ye 2 tane oyun alıyorsun biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.. region free olduğu için başka ülkelerden ucuza oyun alabiliyorsun voucher almasan bile bunu niye herkes göz ardı ediyor anlamıyorum... -
Daha geçenlerde 2000 küsüre oyun aldım. Kimse bedava bir şey istemiyor. Bu ticari şirketler bedava verse; "niye bedava acaba?" diye iki kere düşünürüm. Bu iş artık rayından çıktı. "Masraf arttı, birçok adam çalışıyor, zam yapıyoruz." Zaten bir oyunun kozmetiği, dlcleri derken tam sürüm oyun 10 parçaya bölünüyor. Örnek bir dövüş oyunu alıyorsun, sana karakterleri sezon sezon satıyor. Eskiden ter dökerek çıkartığın kıyafetleri sana para ile satıyor. Bir cd alıyorsun, eskiden kitapçığı ile verirlerdi, onu bile çıkarmışlar paketten! Bu şirketleri desteklemek mi istiyorsunuz, bize mi ihtiyaçları var? Hep diyorlar, Türkiye ciddiye alınabilecek bir pazar değil, tamam varsa gene bize ihtiyac, isteyenler için koleksiyonluk özel sürümler satılıyor, alıp dilediği gibi destekleyebilir, kimsenin bir şey diyeceği yok buna; ama standart belirlemeye kalkıp, dijital 80$, Kutulu 90$ derseniz, adama, orada dur, derler. Ayrıca kim belirleyecek kaliteli oyun ya da değil? Bütün oyun şirketlerinin bu furyayı takip etmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Olay Türkiye bazında değil, Dünya çapında. Lütfen şirketleri kendi şirketiniz gibi savunmayın. Selametle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 6 Nisan 2025; 8:3:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orjinalden alıntı: OldGamers86
Herkes fiyatların pahalılığından şikayet ediyor. (Tüm dünyada) Adam, senin rezil ekonomin kimseyi ilgilendirmiyor, diye mesaj atıyor. Burada Dövizin karsılığından bahsedilmiyor; Dijital oyunlar 80$, Kutulu 90$ diyorlar, hadi konsolu da aldın bir şekilde, bu kabul edilebilir fiyatlar degil oyun icin. Birazcık şirket mensubu gibi savunmaktan vazgeçin birşeyleri. Ne kazanıyorsunuz anlaşılması güç. Bir de fanı olmadığından bahsediyor. Allah korusun, olsan ne olacak acaba...
Bana söylemiş abi cevap bile vermedim. Siz benim yerime çok güzel cevap vermişsiniz.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Ben bir sene önce Sarı Lite Nintendo aldım, daha Nintendo Oyunlarını bile alamadım, 2000 TL tanesi. Sitesinde indirim de yok. Türk oyun severlerin hakkı yok sanırım Nintendo oyunlarını oynamaya. Türk olmanın, Türkiye'de yaşamanın bir bedeli var. -
Sarı nintendo lite alan kardeşim azıcık araştır 2.000 e tek oyun alacağına 2.000 tl ye voucher alıp 2 tane oyun alıyorsun. Eshop-prices.com sitesinden de oyunların indirimini takip edebilirsin ayrıca kardeşlik ile oyunları yarı parasına bile alabilirsin benim nintendo kardeşim var bütün oyunları beraber alıyoruz bana ucuz geliyor. 2.200 küsür tl bi voucher o kuponla 2 tane nintendo exclusive oyun alabiliyorsun yani nintendo kardeşimle beraber 1.100 tl ye 2 tane oyun alabiliyorum. Aynı anda da oynayabiliyorsun oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama açıkladıkları oyun nintendo nun en özel en çok satan oyunlarından biri kendileri açısından devrimsel geliştirme yapmışlar oyunda sadece bu oyunun fiyatımı 80 dolar olabilir bilmiyoruz. Mesela daha bunu tartışırken bile kardeşimizin biri şuanki oyun fiyatlarından bile şikayet etmiş oysaki voucher sistemini bilmiyorlar... Eshop-prices.com sitesini bilmiyorlar... kardeşlik yapmayı bilmiyorlar... e haliyle bende nintendo ya pahalı diyenlere otomatik cephe alıyorum çünkü arada kararsız kalanların düşüncelerini çok etkiliyorsunuz. Hiçbir şirket benim babamın oğlu değil tamam ama şuanda bile nintendo oyunlarının pahalılığını düşünenler var halbuki ben 550 tl ye alıyorum 1 oyununu kardeşimle.. online sistemindede kardeşlik yapabiliyorsun hatta 7 kişiyi alıp family yapıp çok çok ucuza getirebiliyorsun online aboneliği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 kişi online Abonelik... Allah akıl fikir versin kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X