Lexar Nintendo Switch 2 için yeni 1 Tb microSd Express hafıza duyurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (16. sayfa)
-
-
Güzel haber, kaliteli markaların yüksek kapasiteli micro sd kartlarına ihtiyacımız olacak ama 1tb az :D Ben switch te bile daha fazlasını kullanıyorum ama illa ki daha büyük kapasiteler gelecektir illa ki. Sandisk ten de özel olarak bekliyorum zaten kaliteli ve yüksek bir kapasiteye sahip micro cd kartlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 25 Ocak 2025; 11:30:4 > -
Önceden Micro Sd Express hakkında haber koymuştum ama belki görmeyen olmuştur başka eski bir haberi koyuyorum sd expressin ne kadar hızlı olduğunun anlaşılabilmesi için.
Samsung, Nintendo için geliştirilmiş olabilecek SSD benzeri hızlara sahip yeni nesil microSD kartlarını duyurdu .
Samsung, bugün yaptığı basın açıklamasında, SD Express standardına dayalı 256 GB microSD kartları örneklemeye başladığını duyurdu.
Arka Plan: SD Express, birkaç yıl önce duyurulan ve SD kartların şu anda piyasada bulunan çoğu SD karttan 9 kat daha hızlı hızlara ulaşmasını sağlayan bir protokoldür. Duyurusuna rağmen, ikna edici kullanım örneklerinin olmaması ve ticari uygulanabilirliğin olmaması nedeniyle benimsenmesi yavaş olmuştur.
Bunun Nintendo ve Switch 2 için önemi nedir:
Samsung, bu ürünün belirtilmeyen bir müşteriyle yapılan işbirliğinin doğrudan sonucu olduğunu belirtiyor:
Samsung, sektörde ilk kez SD Express arayüzüne dayalı yeni bir yüksek performanslı microSD kart tanıttı. Geliştirme, özel bir ürün yaratmak için bir müşteriyle yapılan başarılı bir iş birliğinin sonucuydu.
Nintendo Switch 2'nin görsel sadakati ve performansı PS5 ve Xbox Series S|X'e yakınlaştırmayı hedefleyen bir nesil sıçraması olması bekleniyor. Nintendo'nun depolama genişletme seçenekleri son derece sınırlı çünkü mevcut SD kartları çok yavaş ve NVMe SSD'ler dayanılmaz derecede büyük, güç tüketiyor ve yüksek sıcaklıklarda çalışıyor.
Bu yeni SD Express microSD kart, Nintendo'nun depolama genişletme konusunda karşılaştığı her sorunu çözüyor:
SSD benzeri hızlar sunar
Küçük form faktörü
Yönetilebilir termaller
Yüksek başlangıç kapasitesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X