< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 17 Ocak 2025; 3:19:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (12. sayfa)
-
-
Ilk gun alinir 3 sene boyunca catir catir oynanir yeni oyunlar. Sonra OLED'i mi cikti satip OLED'i alirsin. Ve evet zararina satarsin. 3 yil kullandigimiz cihazi bir de karla satacak halimiz yok herhalde. Su 3 gunluk dunyada PRO'su cikacak bekle OLED'i cikacak bekle boyle sacmalik mi olur?
-
cfw yapılabilen cihazlar daha pahalıya satılıyordu, yine aynısı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kirby oyununu merak ediyorum forgotten lands ile çıtayı çok yukarı cıkardılar, oynanış mekaniği anlamında cogu nintendo oyunundan daha iyi olan bir seridir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
botw'un dibini sıyırmış fakat totk'u switch 2'ye saklamıştım.
Umarım 1080p 60 gelir de keyifle oynarım cihazı alınca
-
Totk o kadar iyi ki yanında Botw early access gibi kalıyor. O derece iyi. Tekrar oynayacağım ben de. 250 saatim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 9:39:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazın ağırlığı hakkında bilgi var mıdır?
Ben de botw, steam deck’te 5 aya yaya oynamıştım. Botw wiiu versiyonu deck’te harika çalışıyordu. Totk’ı az başladığımda oyun harika bir giriş yapınca az daha iyi şartlarda oynamak için switch 2’ye sakladım.
Evet maalesef pazarlama strateji için bu şekilde yapıyorlar. Genelde çıktığı gibi bir ürünü almam, 2.el ürün almam, elimdeki ürünü de uzun süre kullanmaya özen gösteririm ve satmam. Popüler kültür akımına uymadan ihtiyacıma uygun ürünü mantığıma uygun fiyatlama olduğunda alırım. O nedenle oled benim kullanım amacıma uygun düşer diye istiyorum. 3-4 yıl beklenmez tabi ki ama ilk parti Switch 2 satışlarından sonra yapılacak yorumlara göre alırım büyük ihtimalle. Oyun fiyatları pahalı deniliyor, dönemlik indirimleri vs olmuyor mu hiç?
-
Aslında artık diğerleri ile kıyaslayınca pek bir ekstra pahalılığı kalmadı. Steam de dolar (büyük indirimler ve yerel fiyatlandırma olan oyunlar var tabii), Sony de tl görünümlü olsa da yine dolar üstünden. Ki Sony 3000 tl'ye bile oyun satıyor. Daha bile pahalı aslında.
Buradan görebilirsiniz.
eshop-prices.comeShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch gameshttps://eshop-prices.com/?currency=TRYİndirim de oluyor. Steam gibi bir politika beklemeyin ama mesela yanlış hatırlamıyorsam Totk geçen %33 indirimdeydi. Ek olarak voucher denen güzel bir olay var. Bir voucher alıp neredeyse istediğiniz her iki oyunu alabiliyorsunuz onunla. Bir de ortak hesap olunca bir oyunun yarı fiyatına iki oyun almış gibi olunuyor hemen hemen. Çözüm var yani oyuna erişmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 10:32:9 >
-
CD Media Türkiye switch 2’nin resmi satışını yapacakmış. tabi haliyle perakende fiyatının iki katı hesaplayın
400 dolar olursa 24-25, 450 olursa 27-28'e satılır. Yurtdışından getirecek birini bulamazsam Gizala'dan alırım.
-
switch 2 nin çıkışını sadece silksong da çıkar ümidiyle bekliyodum bu sene silksong çıkarsa switch 2 alacağım
switch 2 nin sağ joycon u,klasik bilgisayar mausu ozelliğine sahip mi olacak acaba.videoda , daha onceki sizintilarda , joyconun icinde o tarz bir kisim gorunuyor.
ekrani yatirip masa basinda fps oyunu mu oynatir mi bize switch ☺️☺️
aslında sizinki mantıklı bir düşünce ama bir yandan da türkiye’de herşeye hergün zam geliyor, doların ne olacağı belli değil. bekledikçe fiyatlar artıyor. imkan varsa yurtdışından almak veya getirtmek en mantıklısı, zaten bunun türkiyede resmi garantisi yok. nintendo’nun mario, zelda gibi exclusive oyunları indirime girince bile çok büyük indirim almıyor en fazla %30 falan alıyor. kutulu olarak alıp al-sat yaparak zarar etmeden oynamak mümkün. diğer ufak tefek oyunlar dijital mağazadan ülke değiştirerek uyguna alınabilir yada forumda dijital hesap satanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 17 Ocak 2025; 10:47:12 >
Hiç gerek yok bence gizalaya, spotçuda daha uygun oluyor.
-
Elden geldikçe ithalatçıdan uzak durmaya çalışıyorum.
-
Asıl fark yan çerçevede. Bunun nedeni de joyconlar kasanın içine giriyor ondan kaynaklanıyor. Üst çerçevede çok az fark var.
-
Oled ile Switch 2 çerçeveleri karşılaştırılmış. Açıkçası aynı.
-
@JePinkman Teşekkürler bilgilendirme için. Bu siteyi biraz kurcalamam gerekecek. Birde voucher dediğiniz uygulamaya sitesinden baktım Türkiye dahil değil sanırım. Ülke değiştirerek faydalanıyorsunuz diye düşünüyorum. Voucher ile 1 bilet alıp, örneğin 1 zelda ve 1 mario oyunu mu alabiliyoruz?
@shad0w Kutulu temiz oyun alabilirim haklısınız. Cihazın ithalatçı garantili fiyatı yüksek olursa yurtdışından getirmeye çalışırım. İmkanınız varsa bütçenizi döviz veya altın olarak kenara koyarsanız enflasyondan zarar görmeyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X