https://x.com/ObsoleteSony/status/1879886116603801732 |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (10. sayfa)
-
-
Özel oyunları başka hiçbir platformda hissedemeyeceğiniz bir deneyim sunuyor.
40 yılı aşkın süredir devam eden köklü serilere, kendine has mekaniklere ve bir o kadar özel karakterlere sahip Nintendo evreni.
Uygun oyun almanın birden çok yolu var (kardeşlik, farklı ülke mağazaları, voucher vb.)
Ki 60 dolarlık bir nintendo özel yapımı şu an psn store'daki bir oyundan daha uyguna geliyor.
-
Xbox sx çöpünü satıp bunu alıcam day 1 😍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fransa dan gelen sızıntılara göre 60 euro'dan 80 euro'ya çıkartacaklarmış her bir oyunun fiyatını
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+10 birim diyorlar hocam.
59$ 59€
69 olacak
-
Benim beklentim Switch 2 için Fatal Frame benzeri yeni korku oyunu IPleri, Death Mark-Danganronpa-Steins Gate,-Famicom Detective Club vb. gibi yeni Japon Visual Novel oyunlar. En son olarak aletin ham gücünün 4 teraflops olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan92 -- 16 Ocak 2025; 21:15:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir nintendo oyunu denemeden uzaktan anlamaya çalışmak çok zor. Piyasanın en kaliteli oyunlarını nintendo üretiyor. Bir kimyanız tutunca garanti o isteği besliyorlar. Emulator veya çipli bir switch şekline muhakkak bir oyun sever bu alanı da keşfetmeli. Bir nintendo tüketici olduktan sonra store olarak ps’den daha uyguna muhakkak edinme yöntemleri mevcut
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lite, switch ve switch 2 boyut karşılaştırması
-
-
ne zaman kırılır acaba
-
Takip.
-
2-3 seneyi bulur demişler ama belli olmaz bence firmaya bağlı
-
Hz. Adem zamanından kalma oyunları, dandik cep telefonu oyunlarını bile tam fiyattan satıyorlar.
Nintendo tok satıcı, indirim olsa bile hem geçici hemde indirim oranları diğer platformlarla kıyas edilemeyecek kadar düşük oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Ocak 2025; 22:10:38 >
ps5 pro'nu satmanı tavsiye ederim oyunu olmadığı için
-
Ps5 Prosunda Lego Horizon oynaya oynaya sonunda Nintendo konusuna gelmiş arkadaş...
Tüm xbox oyunlarını Ps5 promda oynayacağım için boşa düştü konsol. O yüzden sadece exclusive oyunları olan cihazlara sahip olmak istiyorum. Nintendo Switch 2 ve Ps5 ile yola devam
Yav nerelerdesin banım bitti konuya geldim yoksun
-
Geçmiş olsun gördüm :) 2 hafta cezam vardı benimde, 1 hafta kaldı ama gelir miyim bilmiyorum, pc den başka bişey konuşulmuyor artık o konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X