Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
45
Favori
9.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★
  • Nisan arkadaşlar. Maalesef.

• ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★
  • Sonunda duyuruldu! Nintendo Direct sunumunda muhtemelen çok sağlam oyunlar tanıtılacak. Nisan ayından 2 ay sonra muhtemelen Haziran gibi de konsol satışa sunulur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Evet ben de Haziran bekliyorum.

• Duyurulmasi guzel de detaylar 2 Nisan'da detaylar geliyorsa Eylul'de cikar bu cihaz. Ya da bir ihtimal belki Mayis ortasi falan. Oyunculuk acisindan olu sezon olan yaz mevsiminde cikaracaklarini sanmiyorum.

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Şimdiden ciddi ciddi heyecan duyuyorum valla bende... Şu marka dışında (nintendo) beni heyecanlandıran hiçbir marka kalmadı dostlar. Ne pc donanımları ne de diğer markaların konsolları zerre kadar heyecan yaratmıyor benim bünyede... Senelerdir gerçekten video oyunları ile vakit geçiren bünye haliyle yavan hale gelmiş ve sadece grafikten oluşan boş dünyalara sahip oyunlara kanmıyor artık. Yaş oldu 40, 6 yaşımdan beri video oyunlarına ilgi duyarım, bir çok konsol ve yüzlerce pc donanımı gördü geçirdi bünye ama cidden Nintendo gibi heyecanlandığım başka bir marka şu an yok... Umarım tüm bekleyen dostlar cihazı çıktığı gibi temin edebilir.

Şimdiden bütçe ayarlaması yaptım valla :) İlk switch in oyunlarının desteklenmesi zaten en müthiş gelişmelerin başında geliyor bence. Gerisini de Nisan 2025 te öğreneceğiz umarım.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Stok sorunu olmaması için ilk sene yüksek sayıda donanım piyasaya süreceklermiş. Yanlış olmasın ama 20 milyon satış olabilir deniyordu ilk yılda. Yani ilk yıl eski donanıma da oyun çıkması muhtemel. Yeni donanımın yeterli kitleye ulaştığı andan itibaren geliştirmeler eskiye kesilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 boyutlu mario bekliyorum

• Switch 1 kartuşları desteklenecekse çok büyük ihtimalle ufak bir yazılım güncellemesi ile mig switch çalıştırır bu cihaz ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

• Elric. kullanıcısına yanıt

Twilight princess ve windwaker'ımı alır kaçarım ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

• switch 2 mario kart 9 bundle satişin baya hakkini verir valla.fiyatta tahminim 469€ olur.

• Day one alacağım 350-400 dolar gibi çıkar muhtemelen.

• zuhahahaha ulan ben 2 hafta sonra sanmistim meger nisanmis

herifler dalga gecmis resmen

3 ay sonra resmi tanitim yapacagiz demek nedir la

100 gün var daha

ben konsol mart gibi elimde olur diyordum bir de

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Switch Oled 350. Bu 400 - 450 arası olur o yüzden.

Bu başlıkta daha çok bekliyoruz seni :)

• Öncelikle efsane nasipse day one almak istiyorum ama tek endişem ekranın çerçevesi ilkte ince gözüktü ama sonra daha kalın bir çerçeve olduğu göründü. Sızıntılar da OLED olmayacak denmişti OLED olmazsa almam OLED model switch 2 beklerim.

Bir açıklamada yok ne nedir diye.

• Ben bekleyemem gerekirse oled çıkınca satıp oled'e geçerim.

Switch 1 çıkış tarihi 2017

Switch 1 oled çıkış tarihi 2021

Switch 2 çıkış tarihi 2025, Switch 2 oled çıkış tarihi en erken 2028 olur çok uzun bir süre.

• brnbry kullanıcısına yanıt

2-3 sene bekleyemem valla bende. Zaten %90 Docked oynuyorum.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bende beklemek istemiyorum ama bunun zevkide Oled de çıkıyor ya. İnşallah Oled olmayan ekranla çıkarma hatasına düşmezler.

• Boyutu Switch'ten daha büyük olacak galiba? Lite versiyonu gelir umarım yine.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.