Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
45
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Japonlar paragözdür, bence de ekstra para ile bunu verirler gibi, hatta hiç vermeyip, remaster sürümleri bile çıkartabilirler. Elimizdeki oyunlar da hangi fps ve çözünürlükte çalışıyorsa o şekilde oynanır gibi.

Dediğim gibi merakla ve heyecanla bekliyorum...

• Nintendo geriye dönük uyumluluk tablosu

Switch 2'nin geriye dönük uyumlu olacağını hatırlatalım.

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Kartuş portları değişse bile (yeni port artı eski port şeklinde) bir önceki jenerasyon oyunlarını hep desteklediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switch 2 tanitiminda hollow knight silksong oyununu tanitacaklarini tahmin ediyorum. hatta oyunuj cikişini sirf konsol icin ertelemis olabilirler. mk9 yeni bir 3d mario oyunu veya devam oyunu ile switch 2 cikişinda cok guzel satiş rakamlari yakalar .

• gokhan5005 kullanıcısına yanıt
    Zeldasız olmaz hocam olmamalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dağılın kullanıcısına yanıt

Zelda için daha erken hocam TotK 2023'de çıktı.

Ama eski oyunlardan remaster gelir bence çıkışıyla. Switch'e gelmeyen 2 tane baba oyun kalmıştı windwaker ve twilight princess.

İkisi de switch 2'de kesin olur diyorum ben.

• gokhan5005 kullanıcısına yanıt

Mümkün değil bence Hollow Knight olayı. Hem oyunu geliştirenler ciddi itibar kaybeder (ortada yoklar. fragman çıkalı yıllar oldu) hem Nintendo exc. oyunlarla yapacaktır çıkışını.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Yeni Zelda beklemiyorum 2025'de ama umarım olur. Botw ve Totk kesin güncelleme alır. Fps + çözünürlük.

• X'te nintendo hesapları K O N G paylaşımı yapıyorlar. Sebebi neydi ki?

• NateTheHate adlı leaker'a göre Switch 2 16 Ocak'ta duyurulacak.

reddit
    From the NintendoSwitch2 community on Reddit: NateTheHate: "The Nintendo Switch 2 will be revealed in the coming week... Thursday, January 16."
    https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/s/TZ5hZ5ZfDi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 19:7:6 >

• Tom Warren'a göre de bu hafta. Birçok paylaşım yapılmaya başladı birden bu hafta diye. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 19:31:24 >
  • Fiyatını merak ediyorum 400 dolar falan bekliyorum ben bizde de 30 bin falan olur herhalde. ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

400 ya da 450 bekliyorum.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

B.ihtimal o civarlarda olacak ama keşke bize de güzel bir fiyattan gelse de ulaşılabilir olsa zaten oyunlar yeterince pahalı.

• 3d donkey kong bekliyorum ben gelirse efsane olur benim için çıksa da alsak ps5 Xbox switch sahibi olarak bu efsane konsola acayip bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Toad kullanıcısına yanıt
    İşte resmi distribütör getirdiğinde neredeyse iki katına çıkıyor fiyat. Spot az daha uyguna gelir. Oyun kartuşlarına uygulanan vergi de çok konuşulmuştu. Eşi dostu veya kendisi, fırsatı olan dışarıdan getirtsin. Bir nokta da oraya da el atarlar tabi.

• Herkes Zelda Mario beklerken benim beklediğim oyun ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

• Ekran kartının docked olarak 3.09 tflops, portable olarak 1.72 tflops gücünde çalıştığı söyleniyor. Üstüne bir de DLSS olacak.

Mevcut Switch ise 0.39 tflops'a ulaşabilmişti. Ciddi bir güç artışı mevcut.

Xbox Series S 4 tflops gücünde.
    Steam Deck 1.6 tflops gücünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Ocak 2025; 8:33:56 >
  • Eğer söylendiği gibi yarın tanıtım yapılacaksa bugün haberini vermeleri gerekir.

• Walmart yeni cihaz için hazır!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.