Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
45
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şunu merak ettim az önce nintendo.com adresinden aksesuar bakıyordum bu ürüne denk geldim ürünü bırak resimdeki joyconlar normal swtichten farklı görünüyor hem daha geniş ve kalın hemde altta ekstra tuşlar var acaba kendilerimi istemeden spoiler verdiler nedir bu anlamadım

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 12 Ocak 2025; 22:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnavut_efe kullanıcısına yanıt

Hayır öyle bir durum yok. Bu ürünler yıllardır var. Nintendo'nun anlaşmalı olduğu firmalar üretiyor. Hori üretiyor böyle ürünler Split Pad adı ile mesela.

Misal;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ocak 2025; 22:38:41 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Üretim süreci ne kadar sürer, açıkçası herhangi bir fikrim yok. Ama sızıntıların seviyesine göre çok erken aşamada olmadığı aşikar. Bir noktada bir stok hazırlama seviyesine gelinmiş bir hava da var. Son bahar biraz şaşırtıcı senaryo olur gibi. 2026 teorisi zaten baştan nintendo’nun kendi topuğuna sıkması olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Aksine üretim başladı, stok sıkıntısı yaşamamak için Eylül gibi başladılar diye sızıntılar çıktı kaç kez. Dediğim gibi konsol duyurulduktan 6-7 ay sonraya tarih verilmez. 2-3 ay olur bu. Son düzlükteler zaten. En geç Haziran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ocak 2025; 22:58:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x'te biri 17 ocak'ta duyurulacak demiş ama sanmıyorum. Bence en geç Mart olur.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Fake o haber. Aynı kişi açıkladı sonradan. Bencesi yok aslında zaten en geç Mart dedi Nintendo'nun kendisi. Ama Mart'a kalacağını düşünmüyorum.

• Bugün de konsol Çin'de karaborsaya düştü haberleri çıkmış. Gerçek olabilir son sızıntılara bakınca. İyice garip bir noktaya gitti konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 9:44:41 >

Anladım teşekkür ederim bende aşağıdaki farklı tuşları görünce acaba mı dedim :)

• Yeni konsol çok fena giriş yapacak gibi, o kadar fazla oyun için sızıntı yapıldı ki, bunların arasında Halo Master Chief Coll, Red Dead Redemption 2, GTA 5 gibi ağır toplar var. Bu yıl çıkması beklenen GTA 6 bile yeni konsola gelebilir.

Bu oyunlar ne kadar Nintendo'nun oyun politikasına uyar, uymaz tartışılır ama büyük ihtimalle gelecektir buna benzer oyunlar.

Çıkış tarihi ile ben iki farklı tarih düşünüyorum, Nisan-Haziran aralığı veya Ekim-Kasım. Ekim-Kasım bu sızıntılara göre zor görünüyor ama adamlar Playstation 2'nin satış rakamlarını kafaya takmış gibi görünüyorlar. Bakalım ne zaman çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 13 Ocak 2025; 10:13:41 >
  • Sadece şu 2 oyun gelsin başka bir şey istemem ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

• Çok güzel Hype yapıyorlar.

Voleyi vuracaklar belli oldu.

• Bu arada konsol için muazzam bir stokla çıkış yapacakları söyleniyor, bir acemilik veya bir sıkıntı yaşamazlarsa, oyun tarihinin en iyi çıkış yapan konsolu olma ihtimali var...

• SolidRock kullanıcısına yanıt
    Duyurulduğunda satışa açılırsa harika olur.

• Eski nesili eş geçeceklerini pek sanmıyorum bazı oyunlar ikisinede çıkar diye düşünüyorum sonuçta milyon satmış bir nesil var

En erken Nisan-Mayıs ama önceki mesajımda söylemiştim bu en çok satan konsol olma ünvanına bu kadar yaklaşmışken, zorlama ihtimalleri olabilir diye düşünüyorum. Şubat tanıtım, Mayıs-Haziran çıkış makul. Bu arada bir başka sızıntıda Pokemon Z/A için Ağustos ayı söylentileri çıktı. Eğer bu doğruysa sonbahara kalır bu konsolun çıkışı...

Hep dediğim gibi Haziran sonrası mümkün değil bence. Çıkış oyunu da Pokemon olmayacaktır. Zaten Switch oyunu olarak geliştirilmeye başlandı o. Hiç duymadığımız yeni bir oyun olacaktır ana çıkış oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 12:36:59 >
    Zelda Breath of the Wild gibi crossgen başka oyunlarla beraber çıkacak bence Pokemon Z/A, Metroid 4 var mesela, başka oyunlar da bekliyorum. Mario Kart 9 kesin gibi zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 13 Ocak 2025; 12:43:1 >
    Sony’nin eklediği yeni verilerle makas biraz daha açıldı. Switch oturmuş kataloğuyla bir noktada ps2’yi geçecektir. Ama switch 2’nin çıkışını geciktirecek bir süreleri yok gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Mümkündür hocam, ben heyecanla bekliyorum yeni konsolu. Geriye dönük uyumluk en merak ettiğim konulardan, acaba direk daha yuksek fps destekleyecek mi oyunlar, yoksa ayrica yükseltme için para mı isteyecekler?

Sony'nin Pro update vermesi gibi yapmaları gerekir. Ama Nintendo bu gidip 10 dolar da isteyebilir. Oyunlarda fps limiti olduğu için kendilerinden yükselemezler, geliştiricilerin update etmesi gerekli. Ama nasıl faydası olur yeni donanımın. Misal Totk'ta bazı abilityler, patlamalar vs. drop yapıyor. Bunlar kendiliğinden düzelir yeni cihazda. Onun dışındaki her şey için update lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 12:50:7 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.