Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
14
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye fiyatı olarak ne bekliyorsunuz? 20bin üzeri beni çok zorlar, alabilir miyim bilemiyorum. Gerçi her almadığım konsoldan sonra pişman oluyorum fiyat açısından.
  • webtekno
    Nintendo Switch 2'nin Anakartı Sızdırıldı
    https://www.webtekno.com/nintendo-switch-2-anakart-sizdirildi-h154043.html

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 2 Ocak 2025; 16:29:6 >

• Redditte çipin 5 nm olacağı söyleniyor.

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★
  • Nintendo, Switch'in halefinin yapay zeka destekli görüntü yükseltme özelliğini kullanacağına dair önceki haberleri doğrulayan bir patent başvurusunda bulundu.

Patentte, yapay zeka tekniklerini kullanarak donanımın oyunları daha yüksek çözünürlükte çalıştırmasına olanak tanıyan Nvidia'nın DLSS upscaling (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) özelliğinden bahsediliyor.

Laura Kate Dale'in de belirttiği gibi , patentte sistemin "genel oyun boyutlarını açıkça küçültmek" ve modern bir oyunu "daha küçük kapasiteli fiziksel medyaya" (örneğin Switch oyun kartlarına) sığdırmak için kullanılabileceği bir örnek sıralanıyor.

Verilen örnek, yerel 4K dokulara sahip bir oyunun 60 GB indirmeye ihtiyaç duyabileceği, ancak 1080 yerel bir sürümün yalnızca 20 GB'a ihtiyaç duyabileceğidir (bu da Nintendo'nun Switch 1 için ürettiği mevcut maksimum boyut olan 32 GB'lık bir Switch Cart'a sığmasına olanak tanır)," diye ekliyor Dale. "Fikir, cihazda gerçek zamanlı olarak 4X yükseltme yapmaktır."
    nintendo life
    New Patent Seemingly Confirms Nvidia 4K AI Upscaling For Switch 2
    https://www.nintendolife.com/news/2025/01/new-patent-seemingly-confirms-nvidia-4k-ai-upscaling-for-switch-2

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.