3-4 seneden önce gelmez. Switch ile olduğu gibi ilerler. 3-4 sene olabildiğince satıp sonra çıkarırlar. |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oled gelse direk alınırdı. Switch Lite ile Oled versiyon çıkana kadar beklenir. Bir sürü oynanacak oyun var nasıl olsa. Parasını da döviz yada döviz benzeri bir varlıkta bekletiriz.
-
Genel kanı gelmeyeceği yönünde ama yeni cihazın çevreleri oled modeldeki gibi ince.
2 Nisan'ı bekliyoruz sabırsızlıkla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya hocam oled bir noktada her türlü gelecek de şunu baştan oled modeli ayrı lcd modeli ayrı fiyatlandırarak yapsa Nintendo ölecek sanki. İllaha sonra çıkartıp, insanı konsol sattırmakla uğraştıracaklar. Ben hem Deck'de hem de Switch'de OLED panele o kadar alıştım ki artık LCD panele dönmek de istemiyorum. İnşallah ilk günden çıkar ya da çıkıştan kısa süre sonra gelir. Yoksa çok keyif kaçıracak bu mevzu benim için.
-
Keşke ama oledi bekleyemem. 2025 Eylül'de çıksa switch 2, oled modelin gelmesi en az 2 sene olur bekleyemem
Ki oyunları genelde dock modda oynadığım için ekranın LCD olması pek sorun değil gibi benim için.
Valla 1 gün bile bekleyemem ben fazladan. Yeni oyunları o donanım ile oynamak varken mevcut Switch ile yetinemem.
-
-----
Nintendo Başkanı, Switch Online'ın Switch 2 için "Kullanılabilir Olmaya Devam Edeceğini" Yineledi
"Kapsamlı hizmetler sunmaya devam edeceğiz"
Bir şekilde gözünüzden kaçtıysa, Nintendo, Switch Online hizmetinin Switch 2'ye aktarılacağını doğruladı.
Bu bağlamda, Nintendo'nun son mali sonuçlar soru-cevap oturumunda, şirket başkanı Shuntaro Furukawa, "gelecekteki çevrimiçi strateji" hakkındaki düşünceleri sorulduğunda, hizmetin "Nintendo Switch 2 için kullanılabilir olmaya devam edeceğini" yineledi. Ayrıca, kullanıcıların donanımlarıyla "deneyimlerinden keyif almalarını" sağlamak için "kapsamlı hizmetler" sunmaya devam edeceklerini de belirtti.
Furukawa aynı zamanda mevcut Switch Online üye sayısına da değindi ve "geçtiğimiz Eylül itibarıyla 34 milyondan önemli ölçüde değişmediğini" ve aboneliklerin tatil sezonu sona erdiği için "istikrarlı" olduğunu belirtti.
Sızdırılan "Switch Online: Oyun Testi Programı"na gelince, plan, "bu girişimden elde edilen sonuçları ve diğer öğrenmeleri gelecekteki Nintendo Switch Online hizmetlerinde kullanmak" ancak şu an için bu konuda herhangi bir duyuru yok.
Switch Online hizmeti, 2025 yılında SNES ve N64 kütüphaneleri için çoklu retro oyun güncellemeleriyle şimdiye kadar güçlendirildi ve önümüzdeki hafta 14 Şubat'ta GBA koleksiyonuna Wario Land 4'ün gelişiyle devam edecek. Elbette, hizmet aynı zamanda abonelerin dünyanın dört bir yanından diğer kullanıcılarla oynamasına, verileri bulutta kaydetmesine ve özel teklifler almasına olanak tanımaya devam ediyor.
-
450$ kenara attırıyorum çevremde alacaklar dahil, düz fiyat gelirse ekstra sevindirir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Şubat 2025; 21:37:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Day One girilecek konsol. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Türkiye'de day one yapılabilir mi? yapılırsa nasıl yapılır?
-
Bir çok spotçu ayarlar onu, PS5 Pro gibi yurtdışından getiren kanallar da bulunur, çıkıştan 1/2 gün evvel takibe başlamak yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cd media resmi distribütörlüğünü yapıyor. Gecikme olur mu bilmiyorum ama getireceklerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cevaplar içi teşekkürler beyler. 1 doları 36 TLden hesaplarsak bize kaça gelir bu alet?
Spotçuda 20K altına bulunur rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 10 Şubat 2025; 10:27:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X