Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
12
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yoo zaten o kararı çoktan verdim😂 1,5 yıl önce Steam Deck’e karar vermiştim. Switch’i de edinebilirdim ama Deck’te bir şekilde idare ediyorum ondan yeni donanımı bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★

Bir süredir arka planda geliştirilme aşamasında bulunan Switch konsolunun bir sonraki versiyonu için yeni söylentiler ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Nintendo, bildiğiniz üzere bu yılın Mayıs ayında merakla beklenen yeni nesil konsolunu 2025 Nisan ayından önce resmi olarak tanıtacağını doğruladı. Şimdi ise bu duyurunun yakın zamanda geleceği aktarılıyor.

Nintendo Switch 2 merakla bekleniyor

Nintendo Switch 2’nin daha önce Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı iddia edildi. Ancak bu durum geldiğimiz noktada gerçekleşmedi. Gelmeyen duyurunun ardından bu yıl içerisinde herhangi bir hamlenin olmayacağı düşünüldü. Ancak önde gelen ve sızıntı haberlerle karşımıza çıkan bir kullanıcı, 2024 yılında resmi açıklamanın yapılacağını belirtti.

İçinde bulunduğumuz süreçte konsolun ne zaman tanıtılacağı ve ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Orijinal Switch konsoluna göre bir hayli yüksek seviyede olacağı belirtilen konsolun beklentileri karşılaması gerekiyor. Çünkü uzun zamandır böyle bir konsol tasarlanıyor ve tamamen kullanıcılara hitap etmesi gerekiyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendo_Switch_2nin_Bu_Yil_Duyurulacagi_Bildiriliyor-122371.htm

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

Valla üstad kaptıracağın kadar para kaptırmışsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    İş biraz “madem para harcadım en iyi bu” veya “alamıyorum en kötüsü bu” mantığında boğulanlardan geçilemecek bir yere gitti. Bu jenerasyonda her yönü deneyimleme şansına sahip oldum. En azından bir çok kişiye göre daha rasyonel fikirlere sahip olduğumu düşünüyorum. “Para kaptırmak” başlığına farklı platformlarda oyunculuk deneyimini genişletmeyi katmamak lazım. Bulunduğun platform deneyimini ne kadar destekliyor orasına bakmalı. Cash grab mantığına yokum. Ara donanım ve eski fikirleri ısıtıp ısıtıp konulmadı vs.. switch hesap makinesinden hallice donanıma hala oyun basıyor. Bu da bir sonraki donanımı edinmek için güveni sağlayan yeterli bir sebeptir.

Ben switch 2 alacağım. Konsollardan hiç hoşlanmıyorum ama monster hunter serisinin pcde olmayan eski oyunlarını oynamak için alacağım sadece. Mevcut konsolda hepsi 30 fps.Exclusive zorbalığı nedeniyle yani :) Diğer konsolların sunduğu şeylere pcde fazlasıyla sahip oluyorum zaten. Monster hunter sevdam olmasa Switch de almazdım.Edit; eski oyunları destekler ve 60fpsde oynatırsa alacağımı belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 11 Ekim 2024; 11:30:0 >
    Önceden belirttiğim gibi emulator yöntemiyle bir çok oyunu akıcı oynamak mümkün. Belki platformu tanımak için deneyebilirsin. Steam Deck’te bomba switch oyunlarını oynayabilmeme rağmen bir an asıl konsolu alacaktım. Yeni konsol kapıda olduğundan bekleme kararı aldım.

Ben o emulatör işlerini beceremediğim gibi en ufak bir sorunda bunalıyorum. Başkası için basit olan rom indirme, ayar yapma işleri benim gözümde çok büyüyor. Eskiden torrentçiyken sorun değildi de steam tembelliğe fena alıştırdı beni.

Aslında tam konsol köylüsüyüm acayip beceriksizim ama bu emulatorlerde inanılmaz bilgi birikimi var. 1,5 yıl önce steam deck aldığımda bir gün uğraşmıştım. Neredeyse 70 üstü oyun attım. Arada bir kaç güncel rom anca atmışımdır. Hala daha buradaki oyunlardan besleniyorum. Ondan bu konsolu bekliyorum. Emulator En azından nintendo ile tanışmak için türkiyeden güzel bir yöntem.

• Switch 2, Switch altyapısını ve oyunlarını destekleyecek.

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★gematsu
    Switch games will be playable on Switch successor
    https://www.gematsu.com/2024/11/switch-games-will-be-playable-on-switch-successor
  • Nintendo Switch 2de Mesh Shaders ve 4k desteği var.

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★reddit
    From the nintendo community on Reddit: Nintendo Switch Online Datamine Reveals 4K & Mesh Shader Support
    https://www.reddit.com/r/nintendo/comments/1glqocm/nintendo_switch_online_datamine_reveals_4k_mesh/?rdt=61737

• Nintendo Switch 2 eğer söylentiler doğruysa ve 4.5 teraflops gücünde çıkarsa konsol T239 işlemcisinde Ampere mimarisi var ama Lovelace mimarisindende yararlandığı kısımlar varmış.Chatgptye sorduğumda bütün bu bilgilere ek Dlss teknolojisi ile oyunlarda kağıt üstünde konsolda 7-8 teraflops performans görebilirmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan92 -- 16 Kasım 2024; 0:23:47 >
  • Nash Weedle: “Nintendo Switch 2'nin kendi menüsünden taşınabilir mod için bir performans seçicisi var”.

• Nintendo'nun 2025 Taipei Uluslararası Oyun Şovu'na katılacağı doğrulandı.

2024 Taipei Uluslararası Oyun Fuarı'nın başında Nintendo Switch standımıza deneme deneyimi için gelen tüm oyunculara içten teşekkürlerimizi sunarız.

2024'teki heyecanı devam ettirerek, 2025 Taipei Uluslararası Oyun Şovu'na katılmaya karar verdik. Herkes için çeşitli oyunlar hazırlayacağız, oyuncuların bu oyunları bizzat deneyimleyebilmesi için zengin ve çeşitli içerikler sunacağız. Ayrıca, Nintendo karakterlerinin bulunduğu grup fotoğraf etkinlikleri ve fotoğraf alanları da getireceğiz. Katılımınızı dört gözle bekliyoruz.

2025 Taipei Uluslararası E-Oyun Fuarı sırasında Nintendo Switch’in halef modellerinin herhangi bir duyurusu veya sergilenmesi yapılmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

https://www.nintendo.tw/topics/article/4VoIVfvDYSqKNlpWVFnSsV

• Nintendo'nun kendi sitesinde halef model yerine halef modeller denmiş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.