< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (11. sayfa)
-
-
Nisan ayında tanıtılıp hemen satışa sunulma teorisi kulağa hoş geldi😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zor.
-
O dandik oyunlar dedikleriniz nedir bilemem ama ben kendi keyfime uygun her şeyi buluyorum ve indirim zamanlarında da istediğim türde oyunları gayet makul rakamlara satın alıyorum. Ne ile mutlu mesut oluyorsanız ondan devam edin, belli ki Nintendo ile bir ilginiz alakanız yok...
-
Bu video duyuruyu bile apar topar isteksiz yapmışlar. Bende de o kontrol intibası yaratamadılar ama sızıntıya kalmadan duyuru sonrası bu hafta satışta deseler ne coşku olurdu.
Ben öyle düşünmüyorum. Çok olmuştur bu yapılalı. Programlarını hiçbir gelişmeye göre değiştirdiklerini düşünmüyorum. Nintendo sıkı firmadır böyle şeylerde.
-
Yav ana konularda şu eski 9. nesil konsolları tartışmayın bari.
Bir kaç ay sonra Nintendo 10. nesli başlatıyor
-
Switch 1'de ilk önce Lcd, ondan 4 sene sonra Switch Oled'i çıkardılar. Steam Deck de aynı şekilde. Bu da öyle olacaktır.
-
Switch’in Zelda sürümü var, Switch 2’nin de benzer bir başyapıt sürümü çıksa da onunla bir geçsem Switch 2’ye efsane olacak. 😎
Başlığı Ps ve Xbox'cılar basmış admin nerede!!!
-
Yurtdışında çoğu kişide iki konsol oluyor bir xbox veya ps ve yanında kesinlikle ama kesinlikle nintendo.
İlk model zamanı görece daha iyiydi ekonomi ve kırıldı cihaz bu modelde bizde zaten az olan satış yine az olacaktır ama gerçek konsol kafasında tek nintendo kaldı ilk alanlardan olacağım
-
Ben nintendo nun yerinde olsam switch 2 yi direkt oled olarak çıkarırım çünkü switch oled var zaten, eski konsol oled, yeni konsol lcd olacak, lcd ekran almak için elindeki oled ekranı satacak adam, biraz garip bence.
-
Amerikalilarin her seyi gibi tarih yazimi da gerizekalica. Tum dunya gun-ay-yil seklinde yazar bu salaklar ay-gun-yil yaziyor.
-
Japonlar öyle kullanıyor. Şu an nete baktım Abdlilerde aynı kullanıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan92 -- 17 Ocak 2025; 0:53:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranda çerçeve karşılaştırması yapmışlar ve Oled modele daha yakın görünüyormuş.
redditFrom the NintendoSwitch2 community on Reddit: The Black Framing around the S2 display is closer to the OLED Switch than the Switch 1https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/comments/1i2xb9z/the_black_framing_around_the_s2_display_is_closer
-
arkadaslar mario yu severim ama switch 2 topal ördek olarak geliyor malesef yani ergonomi yok tahta gibi ve oled degil muhtemelen 2-3 sene sonra oled gelecek eger simdi alirsaniz sonra zararina satip oled alacaksiniz ben olsam normal switch ile devam ederim oled ciktiginda 2 ye gecerim
-
Videodan nasıl emin olduk ergonomi olmadığına ve tahta gibiliğine
2-3 sene uzun bir süre. Switch son günlerini yaşıyor. Arada büyük güç farkı olacak. Birçok insan beklemez, gelince ya satar geçer ya da kullanır. Dünyanın en iyi ekranı ile gelecek olsa yine beklemem şahsen. Yeterince bekledik ve bekliyoruz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 1:43:2 > -
Ps pro sorunsalı gibi olmayacağından donanımın gücünden yararlanan oyunlar basıp bir kütüphane oturacaktır. Cross gen kafasına çok kapılacaklarını sanmıyorum. Standart switch yorgun bir donanım. Peynir ekmek gibi satacağından çok çabuk kitlelere yayılacaktır. Yeni oyunlara nintendo oyuncuları kayıtsız kalamaz😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X