|
Nintendo Switch 2 dock performansı PS4 Pro ile eşit olabilir
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tegra olmasan harika olurdu da..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tegra olmasa bataryası 2 saat giderdi muhtemelen :)
-
Bende kullanmadan önce önyargılıydım ama cidden başarılı bir chipset tegra
-
Geri uyumluluk için mecbur olacak.
-
Gucu artsa ne olur ki icerik zelda, mario, pokemon gibi oyunlar. Steam deck gibi AMD tabanli konsollar cok daha mantıklı
-
müdavimleri zaten onları seviyor aşırı grafik isteyen zaten yallah ps5:)
-
Tegra deyince aklıma htc one x plus cep telefonum geliyor ne oyun oynardım ne emulatör kasardım o işlemci ile gözlerim yaşardı şimdi
-
zelda gibi oyun mu var piyasada? çok sevilen rdr 2 bile botw den birsürü esinti içeriyor. Zelda oyunları piyasaya şekil veren oyunlardan
-
Elden Ring ve yeni Assasins Creed oyunları Switch 2'ye gelecek. Call Of Duty oyunlarıda geliyor. Switch ile Witcher, Batman gibi oyunları oynatabilen yazılımcılar Nintendo Switch 2 ile neler yapabileceklerini düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan92 -- 10 Ocak 2025; 20:58:42 > -
İnsanlar şunu kaçırıyor; PS4 ve PS4 pro zamanı bu kadar gelişmiş DLSS teknikleri yoktu. Çok hafif bir dlss tarzı bir şey kullanılıyordu. Saf güç olarak baktığımızda en son PS4 ayarında olacak gibi tahminler var ama grafik ünitesinin yapımcısı NVİDİA ve DLSS 3 ya da 4 benzeri bir şey getirirlerse siz o zaman görün şamatayı. Ufacık konsolda PS5 grafikleri bile karşımıza çıkabilir.
-
Fail bir yorum olmuş. Nintendo'da Zelda, Mario, Pokemon, Metroid, Kirby, Donkey Kong gibi başyapıt özel oyunların olması olumlu bir şey. Sanki olumsuz bir şeymiş gibi yazmışsın. Zaten bu oyunlar için Nintendo alıyoruz. Dünyada milyonlar satıyor bu konsol. Efsane...
-
Haklisin, yorumumda eksiklik var. Nintendo kendi kulvarında tek. Bahsettiğin oyunlarin geçmişteki versiyonlarinin eglence dozu cok iyi. Yeni versiyonlarini bilmiyorum. Eglence icin nukleer reaktor gibi enerji harcayan cihazlara ihtiyac duyan oyunlara gerek olmadığının ispati nintendo. Kibir ve ac gözlülüğü birakip oyunlarini akıllı telefonlarda ve baska platformlarda da yayinlasa cok daha fazla kazanc saglar ama yapmiyor. Rekabet edemeyeceğini kabullenmek yerine, eskinin mirasını yemeye çalışmak yerine daha açık ve dost canlısı bir firma olsa keşke. Negatif hareketleri insanlarda antipati oluşturuyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
müdavimleri zaten onları seviyor aşırı grafik isteyen zaten yallah ps5:) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X