|
Nintendo Switch 2 için ortalıkta ciddi söylentiler dolaşmaya başladı
-
-
Çocuğa almalı mıyım? Çocuklar için konsollardan daha mı iyi? İkisini de denemiş arkadaşların fikirlerini merak ederim.
-
Çocuğunuz 7 yaşından büyükse, taşınabilir olmasıyla büyük avantaj sağlıyor ama tablette ve telefonda olduğu gibi yakın mesafe kullanımdan dolayı göz hastalıkları riskini arttırıyor. Ben her iki konsolu da aktif kullanıyorum. Evdeyken çocuğum xbox ı daha çok tercih ediyor. Çünkü oyun hızları ve joystick kullanımları arasında baya fark var. Joycon ların ergonomisi çok iyi değil. Dediğim gibi, seyahatlerde işinize yarayacak bir cihaz. Bir de oyunları diğer konsollara göre daha uygun fiyatlı. Bunları gözeterek karar vermenizde fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nintendo oyunları daha çok aileye hitap eder, ben olsam nintendo tercih ederim.
-
Ne olacak yine donanım gücü boktan abuk subuk bir cihaz çıkartacak bence el konsolu dönemi hem PC hem el konsoluna donusmustur,böyle bir şeyi almak hiç mantıklı değil artık ,Asus,Lenovo şimdide Acer geliyor olayı çoktan başka.boyita taşıdılar
-
El konsolu piyasası Steam Deck ve diğer markaların girmesiyle çok çeşitlendi. Nintendo artık şu cihaza sağlam bir donanım koyup hibrit yapıyı da güçlendirmeli. Son teknoloji bir Switch gelsin de alalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok satan oyunlar listesine bakınca yarısı nintendo oyunu, switch exclusiveleri korkunç satış rakamlarında. En basiti animal crossing ile witcher 3 hemen hemen aynı satmış durumda. Yani ortada bir kültür, alan memnun - satan memnun bir durum var. Japon tüketiciyi tanımadan adamların çıkardığı alet edevatı eleştirmek doğru değil, tüm dünyaya saçma gelebilecek tüketim alışkanlıkları var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocuk için gayet iyi. Hem sevimli karakterleri hem de zengin oynanış mekanikleriyle çok seviyorlar. Zaten çoğu şiddet içermeyen oyunlar. Kızımla sık sık oynuyoruz.
-
Teşekkür ederim. Bu arada "Ulyses" kitabını okudunuz mu? Daha doğrusu o kadar ağır bir eseri okuyabildiniz mi?
-
Evet nick olarak bunu tercih etmemin nedeni James Joyce'un çok sevdiğim kitabıydı. Okuması zor bir eser olduğu doğrudur. Ama bir baş yapıttır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X