Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.510
Cevap
182
Favori
146.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kırma fiyatları düşmüş olabilir hocam ben kırdıralı epey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Ekim 2024; 18:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

Hocam 2000-2500 civarı biliyorum ben yakında düştüyse bilemiyorum.

Yalnız yeni Nintendo konsolun duyurusuna çok az kaldı. O duyurulduktan sonra eski konsol ve işlemlerinin fiyatları düşer. Kimse yenisi çıkan şeyin eskisine de bir ton para vermek istemez açıkçası.

Sonuçta bu saatten sonra Switch çok gelecek vad eden bir konsol değil 7 yıllık konsol gücü belli ve nesli çoktan bitti Son çıkan oyunları oynattığı FPS değerleri ve görüntü kalitesi de. ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 4 Ekim 2024; 23:16:15 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt

Hocam Nintendo hiçbir zaman güçlü konsol amacı olmadı, güçlü konsol gelecek diye bekleyenleri üzer

her ürününü almış oynamış biri olarak ben güçten yana olmadım hiç bi zaman game boy game boy advance ds dsi 3ds wii cihazlarım oldu arada ps modelleri aldım ama tat alamadım elden çıkardım. Arada PS 12345 aldım ama tat alamadım

güçlü konsol bekleyen ps6’yı beklesin:)

switch hemen bitmez Switch 2 çıkacak kırılacak gelişecek ilk önce lcd çıkacak sonra oled çıkacak ben oled tadını aldım lcd ekrana geçmem bu da 3 sene en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Ekim 2024; 23:48:5 >

Hocam zaten yeni çıkan konsolu da güçlü olmayacak. Bunu yani Nintendo nun felsefesini firmayı bilen çoğu kişi biliyor. Eskisi ilk çıktığında da bu iddaa da değildi zaten Ama artık eskisi aradan geçen 7 yılda da iyice yaşlandı yani. Cep telefonlarındaki emülatör ile bile oyunları oynanabiliyor. Artık Nintendo oyun fiyatları da çok pahalı gelmemeye başladı insanlara Japonya mağazadan Voucher sistemi ile bir oyunu 800 liraya alabiliyorsun. Yeni çıkan 4000 liraları geçen PS5 oyunları yanında fiyatlar çok uygun bile gelmeye başladı orjinal kullananlar için bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 5 Ekim 2024; 0:15:21 >

Ayrıyeten hocam belki yeni Switch hiç kırılamayacak bile. Yeni nesil konsolların hiç biri kırılamadı. Ne PS5 ne de Xbox Series X çıkalı bayağı zaman geçmesine rağmen kırılamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 5 Ekim 2024; 1:27:5 >
  • 60 FPS Kilit kaldırma

Biraz yoğunum ama bir arkadaşımıza söz verdiğim için vakit yaratıp paylaşmak istedim. Sanırım bu 60FPS kilit kaldırmanın farklı yöntemleri de var ama ben kendi kullandığımı yazacağım.

Öncelikle CFW konsolunuz ve konsolunuzda FPSLocker ve sysclk uygulamaları olduğunu varsayarak anlatıyorum. Yoksa da googleda bakarak kolayca yükleyebilirsiniz.

Bu yöntemin çalışması için sizdeki aynı versiyondaki oyunun 60 fps kilidi patchinin yayınlanmış olması gerekiyor. Aşağıdaki siteden bir çok oyunun versiyonunun durumunu görebilirsiniz. Fifadan örnek vermek gerekirse FC 25 için baktığımızda 3 farklı versiyın için 60 fps patchi çıktığını görüyoruz. versiyonun yanında parantez içinde yeşil tik olması 60fps patchinin çalıştığını gösteriyor.

Burada yapmamız gereken uygun versiyonun yanındaki yeşil tik ikonuna basmak ve açılan sayfadaki kodu yine belirtilen klasör dizininde dosya oluşturarak notepadle içine yazmak ve belirtilen isimle kaydetmek.

FC 25 için örnek olarak SD kartınız içinde SaltySD/plugins/FPSLocker/patches/010054E01D878000 klasörü altına bir notepad dosyası oluşturup içine linkteki code alanında yazan tüm metni yapıştıracağız. Daha sonra yine sayfada isim ile yeniden adlandıracağız. FC25 örneğinde notepad dosyamızın adını tamamen uzantısı ile birlikte A2932DA7A96EC054.yaml olarak değiştireceğiz.

Dosyayı attıktan sonra FC25 başlatacağız, oyun içinde L + aşağı yön tuşu + sağ analog içine basarak tesla menüyü açacağız ve buradan fps locker uygulamasını açacağız. Yani soldaki listeden seçeceğiz ve yine solda seçenekler çıkacak. Burada Advanced kısmına girince convert config to patch file gibi bir seçenek çıkıyor. Eğer dosyayı atamamış olsaydık bu seçenek çıkmayacaktı. Buna bastıktan sonra sol üstte başarıyla uygulandı yazacak. FPS lockerda zaten istediğimiz fps değerini seçebiliyoruz. Oradan 60 seçiyoruz ve daha sonra oyunu kapatıp tekrar başlattığımızda 60 fpsde çalıştığını göreceğiz. Bu yöntem aşağıdaki fps locker warehousta yayınlanmış olan tüm oyunlar için çalışacaktır.

FC25 yayınlanan son versiyon için notepad içine atacağımız kod örneği:

----

# EA SPORTS FC 25 1.74.27d8

# BID: A2932DA7A96EC054

unsafeCheck: true

ALL_FPS:

# Internal FPS Lock

-

type: evaluate_write

address: [MAIN, 0xCD9CA68, 8]

value_type: double

value: FPS_TARGET

-----

Oyun patch kodlarının olduğu link:

https://github.com/masagrator/FPSLocker-Warehouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 5 Ekim 2024; 3:20:52 >
    |
    |
    zencefiladam bu mesajı paylaştı

PS5 Kırmak isteselerdi kırarlardı ama marketi daha uyguna geliyor abonelik çok yormuyor hem de online var

ama Switch 2 bir abonelik sistemi yok kırılacaktır 2-3 sene sonra görürsünüz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Ekim 2024; 10:0:40 >

Hocam şuan PS5 iniz yok herhalde. Oyun fiyatlarını bilseniz kırılmak istenmiyor demezsiniz. Şuan bu fiyatlardan sonra acayip kırılmak isteniyor. Ama kırılamıyor. Abonelik sistemi bir işe yaramaz. Eski oyunları oynadıktan sonra yeni oyunlardan çer çöp geliyor sadece.

Şu an kötüleşti 3 sene önce gayet mantıklıydı hatta Switch te niye böyle bir şey yok üye oluruz diyorduk ben şahsen böyle bi üyelik sistemi olsa kırdırmazdım Switch ama şu şartlarda o da mantıkı değil ps5 vardı sattım psn üyeliğimde vardı

ps1 fat ps2 slim ps3 ps4 ps portable 3001 hepsini kullandım

switch 2 kırılamasın hesabı kapatır giderim onu diyorum özetle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Ekim 2024; 11:58:33 >

Hocam şuanki Switchin kırılma mantığı zamanında çıkan Xbox 360 ile aynı. Switch kırma çipini yapan adamlar zaten Xbox 360 ı kıran aynı adamlar. Ondan sonra kaç tane yeni Xbox çıktı hiç biri kırılamadı demek istediğim bu benim.

Tabiki siz yenisi kırılır 3 sene içinde diye aklınızda hesap yapıp geçirebilirsiniz. Bende aynısını yaptım. PS4 de kırık kullandım. Şuan PS5 deyim kırılır diye bekledim ama kırılmadı. Yani kesinlik yok demek istiyorum hocam. Bende çok umdum yıllarca kırılır diye ama 5 senesi oluyor konsolun ama daha kırılamadı. Eskisi gibi değil konsollar daha güvenlikli çıkıyor. Şu kadar sürede Kesin kırılabilir diye bir şey yok yani.

Hocam 60 dolar size bana olan fiyat değil. Bunun vergisi, gümrük sınırı, diğer masrafları vb. var. siz hemen dolar kuruyla çarpıp hesap yapıyorsunuz ama piyasa ortalaması olan çip ücreti 2500 TL. Sizin en iyi ihtimalle bir adet mig kartını ülkeye sokmanız normal fiyatının üç katı. İsterseniz buyrun deneyin. 6-7 bin liradan uyguna getirmeyi başarabileceğinizi hiç zannetmiyorum. Fakat rica ediyorum tanıdık getirecek ya da ben gidip alacağım muhabbetine girmeyelim. Ben herhangi bir kişinin sipariş vere basıp evine getirteceği fiyatları konuşuyorum. Selamlar...

İlave olarak; çoğu kullanıcı sadece oyun oynamak için çip taktırmıyor. Birçok insanın emülatör, android yükleme vb. işleri için homebrew uygulamalara ihtiyacı var. Açık konuşmak gerekirse şu aşamada mig switch çipten daha uygun olsa bile çoğu kişinin tercihi olamayacak çünkü birçok üçüncü parti oyun çok eksik çıkıyor. İlk gün yamasını bile alamayacaksınız büyük ihtimalle. DLC konusunda da GOTY sürümleri çıkmadan erişmeniz imkansız olacak çünkü kartuş imajlarını oynayabiliyor olacaksınız.

Modchip konusuna rakip olabilecek bir teknolojiyi ben de çok görmek isterim fakat şu haliyle cihaza montaj yapılmasın diyerek homebrew mantığının %80'ini kaybetmiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermestrimegustus -- 5 Ekim 2024; 18:30:2 >

Nintendo Switch ya da Xbox 360 gibi cihazların kırılabilmesinin yolu donanım tasarımlarındaki açıklar hocam. Teoride her konsolun bir açığını ya da eksikliğini bulabilirsiniz fakat bu bazen değmeyecek kadar zaman alabilir ya da sorunsuz çalışma garantisi veremez. Açıkçası isteselerdi kırarlardı aslında istemiyorlar diye bir durum yok. İlla ki birisi açığı yakalar kafasını bu işe takar ve sonuç alır. PS3 zamanlarında da bu durum böyleydi hatırlarsanız.

Game Pass ya da PS Plus abonelikleri sayesinde artık bu konsolları kırmanın da çok anlamı kalmadı. Uğraşanlar da artık çok fazla ilgilenmiyorlar. Bunları yurt dışı modding forumlarında okuyabilirsiniz.

Nintendoda'da benzer sistemler olsaydı eminim kimse çok ilgilenmezdi. Daha önceki postunuzda da dediğiniz gibi Nintendo oyunları ucuz bile kaldı artık. Klasik ekmek-köfte eğrisi :)

Kıssadan hisse, basit, alternatif bir yol bulunduğunda kimse bunu saklamaz. Kimse de birileri çip takıyormuş onun ekmeğine mani olmayalım demez. Dememeli de zaten :)

Birçok konsol gözden düşünce modlanabilir hale geliyor çünkü resmi destek de çeklieceği için homebrew çalıştırabilmek çok daha cazip hale geliyor :)

• hermestrimegustus kullanıcısına yanıt

Hocam kendi dediğinizle çelişiyorsunuz. Hem sadece oyun olmaz tam kırmak lazım her şey elinizin altında olsun seçenek çok diyor sunuz. Hemde sadece abonelikte az olan bir kısım oyunlar için yeter diyor sunuz. Abonelikteni hiç bir yeni oyun yok çok nadir güzel oyun geliyor. Eski kaç senelik oyunları ısıtıp ısıtıp veriyorlar. Aynı oyun kaç kere oynanabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hocam kendi dediğinizle çelişiyorsunuz. Hem sadece oyun olmaz tam kırmak lazım her şey elinizin altında olsun seçenek çok diyor sunuz. Hemde sadece abonelikte az olan bir kısım oyunlar için yeter diyor sunuz. Abonelikteni hiç bir yeni oyun yok çok nadir güzel oyun geliyor. Eski kaç senelik oyunları ısıtıp ısıtıp veriyorlar. Aynı oyun kaç kere oynanabilir?

Tamam hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 128 gb hafıza kartı yeterli geliyor mu? Aynı anda 3 4 oyun olsa yeterli.
    Boyutlara baktım sanki kurtarıyor gibi ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hogwarts legacy oyununu switchte turkce gordum biri bir shopta bulmus bunu bulmak kolay mi yoksa o arkadas sansina mi bulmus inanilmaz bir olay

• corp8slave C kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunlar olduğu çok önemli, Zelda, Mario, Pokemon oynayacaksanız 10 tane de sığar. FC25 ve NBA2K24 yüklerseniz ikisi doldurur kartı…

• horizont1905 H kullanıcısına yanıt

Şans değil de hocam yapay zeka araçlarıyla çeviriyorlar diye duymuştum. Bir baktım ama bulamadım belki forumlarda bir yerlerde vardır.

• hermestrimegustus kullanıcısına yanıt

Youtubeda biri switch guzel ozellikleri arasinda gosteriyordu muthis bir olay bana gore

• Arkadaşlar güncel shop bilgilerini biri yazabilirmi makineyi güncelledimde oyun indiremiyorum şimdide

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.