< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (141. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam kurtarıcı gibisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni güncelleme gelmiş çipli kullanan arkadaşlar sistemi güncellemesin sakın yoksa konsol açılmaz (güncellemek isteyenler de 19 sürümünün CFW dosyalarını bekleyin) teknoloji haberleri - shiftdelete.netNintendo Switch 19.0.0 güncellemesi yayınlandı!https://shiftdelete.net/nintendo-switch-19-0-0-guncellemesi-yayinlandi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 8 Ekim 2024; 16:32:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
CFW'ler ne kadar süre sonra çıkıyordu tahminen?
-
Yanlışlıkla güncelledim . Hekate ekrani geliyor. Cfw yeni versiyonu gelince duzeltebilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu captain toad donuyormuş çipli cihazlarda bilginiz var mı (bende baya donuyor hemde) , redditte sys-clck ten handheldini set edin demişler ama handheld kısmında memory kısmı save de olmuyor
bu toad ile alakalı cevap :
redditFrom the SwitchPirates community on Reddithttps://www.reddit.com/r/SwitchPirates/comments/1dustyz/captain_toad_treasure_tracker_laggingbu da sys-clck toadta kaydolmuyor:
redditFrom the SwitchPirates community on Reddithttps://www.reddit.com/r/SwitchPirates/comments/1dustyz/captain_toad_treasure_tracker_lagging
-
Düzelir de birkaç güne çıkar herhalde , güncelleme yapmayın diye bi uyarayım dedim haberi görünce de olan olmuş 19 sürümü gelince hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 9 Ekim 2024; 0:21:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bende bastım güncellemeye, basmaz olaydım. Her şeyi güncelledim (hekate v6.2.1) ama lanet olası cfw yüzünden açılmıyor konsol. Nereden takip edeceğiz bunu hocam?
Birde nasıl yapılıyor sıfırdan anlatan bir kaynak var mıdır?
Pc üzerinden mi yapacağız. Aydınlatın bizi, bu makinenin cahiliyiz. 😂
YouTube'a bakarak yapıyorum ben basit aslında, Nintendo klasörü hariç SD kartın yedeğini alıp sonra SD karttaki Nintendo hariç siliyoruz, 19 sürümü yayınlandığı zaman da SD kart dosyalarını indirip SD karta atıyoruz, 19 için firmware dosyaları da var onları da homebrew uygulamasıyla Daybreak uygulaması ile 19 sürümü yüklersiniz (firmware dosyasını kurmak için Switch'in açılması gerekiyor) SD karta attığın dosyalarla büyük ihtimalle açılacaktır
Arkadaşlar Tinfoil indirmek istiyorum ama kendi sitesine girilmiyor dosyaya ulaşabileceğim biyer var mı?
-
Github sayfası
Tinfoil kurarken hbmenu hata verdi update istedi ben de sadece uygulama güncellenecek sanarak update dedim şimdi cfw çalışmıyor sistem versiyonu 19.0.0 olmuş... Bunun çözümü var mıdır ?
-
Cihazın güncellendiğini bile fark etmeden güncellemiş oldum...Tİnfoil kurdum sonrasında hata verince update seneği cıkıp duruyordu bende uygulama güncellenecek sanıp update ettim sonrasında fatal error verdi ve cfw artık girilmiyor....
-
Yeni CFW dosyaları yayınlanana kadar beklemekten başka çözüm yok hocam. (Downgrade hariç)
Downgrade mümkün mü yani hocam
Mümkün ama tecrübesizseniz beklemek daha faydalı olur.
hocam benim söylediğim captain toad taki fps düşme olayına hiç denk gelmiş miydiniz ?
-
Araştırdım buldum.
Bende Nintendo Switch v1 var çipsiz cfw yüklenebilen. Aldığım kişi Orjinal kullandığı için otomatik update açık gelmiş.
Yanlışlıkla yükledim. Bugünde sürekli araştırdım bir youtube videosu buldum. Dosyaları attım sonra sdkartdaki cfw yi 18.1 e düşürdüm.
Link :eradicatingloveyoutubehow to downgrade to 18.1.0 from switch firmware 19.0.0 with new Atmosphere 1.8.0 (tester)https://www.youtube.com/watch?si=Da7adWPW2KaxCOm_&v=30ScYlD5aKw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 11 Ekim 2024; 23:8:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar bugüne kadar tinfoilden yükledim oyunları ancak yeni çıkan oyunları pc den indirip yüklemek istiyorum sd carda atamıyorum 4 gb üstü kopyalanmıyor , awoo denedim yüklemede hata alıyorum nasıl oyun yükleyebilirim destek olabilir misiniz?
-
Hocam benim orjinal yazilim 19.0.0 olmuş yalniz bu işlem sanirim cfw'deki yazilimi düşürmek için. Benim cihaz da V1 ilk serilerden bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deaththroes -- 11 Ekim 2024; 23:50:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X