Selam, @mahsurkalanadam arkadaşımızın paylaşımındaki gibi ekleyebilirsin. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161046237 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (185. sayfa)

-
-
Bir kaç mesaj önce yazmıştım hocam. Xci dosyalarını nsp’ye çevirip attıkları için shopa bu tarz dosyaları okuyamayabiliyor. Çünkü bunları açmaya çalışırken konsolunuzu çökertme riski var. Zaten size iletilen mesajda da esprili bir dille bunu anlatıyorlar. Oradaki puzzle dediğiniz şey de Konami Code diye bilinen bir şifre, google’a yazarsanız çıkar.
Bu code ile ilgili uyarıyı geçip oyunu açabilirsiniz. Dediğim gibi konsolun brick olma ihtimali var, risk tamamen size ait.
ben de bi kaç mesaj önce bunu sormuştum, yine de açan oldu mu, sorun olmuyorsa ben de indireyim diye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öyle yaptım. Pc ve cihazdan oyun yüklemişliğim ve çalışmışlığı çok. Ama pc'den attığım halde çalışmayan oyunu ilk kez gördüm. Sürümü bilmiyorum. Eve geçince bakarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam XCI orijinal kartuş formatıdır. Hatta açılımı Cartridge Image gibi bişeydi. Yani kartuş alıp taktığınızda Switch’in okuyacağı aynı dosyalar oluyor.
NSZ ise sıkıştırılmış formattır, zipli dosya gibi düşünün, boyutunu küçültmek için orijinal dosyayı küçültüyorlar. Bunların avantajı boyutunun küçük olması.
Daha başka ne farkları var bilmiyorum, teknik konulara hakim olan arkadaşlar belki detay verir ya da beni düzeltir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastiko_92 -- 8 Nisan 2025; 13:34:8 >
Anladım, en ağırırını indiriyoruz kısaca, teşekkürler.
Merhabalar bende Oled Swicthe chip taktırmak istiyorum Ataşehir'de oturuyorum yakınlarda bildiğiniz iyi bir yer var mı ?
-
Teşekkürler.
Hacılar RDR 1 türkçe yapabilen var mı? Dosyayı atmosphere titles'a attım sd car install'a attım bana mısın demiyor Türkçe olmuyor.
-
Ankara’dan kargo ile yardımcı olabilirim, anlaşmalı kargomuz mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: acelalogluMerhabalar bende Oled Swicthe chip taktırmak istiyorum Ataşehir'de oturuyorum yakınlarda bildiğiniz iyi bir yer var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyaman -- 8 Nisan 2025; 20:38:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam,
sd kartta atmosphere/contents adlı klasörün içine atarsan olması lazım.
Adamsın teşekkür ederim oldu.
RDR 1 İ-NA-NIL-MAZ olmuş! El kadar cihazda bu kalite, görsellik şahane, kare hızı 30'da sabit, Rockstar'a boşuna aşık değilim. Muazzam bir firma. Sen olmasaydın biz olmazdık Dan Houser. Seni ötelediler ya üşüyoruz reyiz!
Xbox SX'te ve PS3'te oynamıştım bu kadar hoşuma gitmemiş yarım bırakmıştım. Türkçe olduğu için bu kez kesin tamamlarım. Anlamadığım için bırakıyordum zaten.
Albüme orası işgal altında olduğu için ulaşamıyorum. Cihazdaki SS'lere nasıl ukaşacağız şimdi?
Albümün üzerine gelin, R tuşuna basılı tutarak açın.
Yaptım açılmadı hocam
Switch te linux steam,epic games veya xbox cloud game pass deneyen oldu mu? Sanırım dayanamayıp çip takacağım
Oyunu farklı bir kaynaktan indirmeyi dene istersen veya başka bir versiyonu varsa eğer onu deneyin ben One Piece Pirate Warrior 4ü kurarken bende hiç çalışmadı farklı farklı yerden denemiştim çalışmamıştı sonrasında başka bir bölgede olan versiyonunu denedim çalıştı , isterseniz birde başka bir versiyonunu deneyin belki çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 9 Nisan 2025; 14:9:58 >
Bıktım ama yav. 3 4 oyunu 2'şer farklı kez indirip denedim 1 oyun oldu diğerleri olmadı. Bunaldım, biraz zaman geçsin indirir denerim.
Crysis ilk indirdiğim aynı yerde çöküyordu bilgisayardan indirip kurdum sorun çözüldü ama bu kez de oyundam sıkıldım yt'dan izledim oyunu da sildim pişman değilim. Yani sorun çıkarıyor demek istiyorum. Ülke ekonomisinin çöküklüğünün gözü kör olsun nelerle uğraşıyoruz altı üstü oyun oynayacaktık.
geçen günlerde oled konsoluma çip taktırdım adamlar kurulumu falan yapıp herşeyi verdi bende kurcalamayı cok seviyorum hekate menuye geldim bi sekilde emummc diyince siyah ekrana atıyor galiba konsol kapanıyor emunand diyince boş bir switch ana menusune atıyor napmam lazım
-
Albüm görünene kadar R tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.
sthetixyoutube
HOW TO SET UP THE CONSOLE FROM SCRATCHhttps://www.youtube.com/watch?si=XpO8os8X8fTi4u-2&v=up_sjzKHFeU&feature=youtu.be
Rehbere göre baştan kurulum yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X