Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saricoban38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.754
Cevap
198
Favori
161.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunları torrentten indirip DBI ile kurarsanız sorun yaşamazsınız. Konsola, sisteme saydırmadan önce yöntemlerinizi gözden geçirin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sıfırlanacakmı yani oyunlar falan

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Siz önce okuduğunuzu anlayın. Konsola sisteme hiçbir şeye saydırmadım. Bıktım dedim ben bıktım konsoldan bıkmadım. Yoruldum. Sevmiyorum bilgisayar kullanmayı.

Ayrıca torrentten indirdim dbi ile de kurdum. Hackerlık iddiam yok. Aksine çok kötü olduğumu her zaman açıkça söylemişimdir. Bilmeden saydırmadan önce yaptınız mı diye sormanız gerekip gerekmediğini gözden geçirin.

Albüm olayı ile ilgili olay yine çalışmadı. 30 saniye basılı tuttum yine de olmadı.

Ama her iki olay için de rica ediyorum yeni bir şey önermeyin, yardımınızı istemiyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hekate açılırken  Old Nyx GUI found! There will be dragons! Uptade bootloader folder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardayzak35 -- 9 Nisan 2025; 18:51:28 >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Becerememeniz benim söylediğim yöntemin hatalı olduğunu göstermez.

• ardayzak35 A kullanıcısına yanıt
    Videodaki HATS dosyalarını indirip SD kartınıza atmanız muhtemelen sorunu çözecektir o halde sistemi baştan kurmanıza gerek olmayabilir.

Okuduğunuzu anlayamamaya devam ediyorsunuz. Sanırım ilk okula dönüp alfabeden başlayarak tekrar eğitim almanız gerekiyor zira yönteminiz hatalı demedim. Uyguladığım şeyi ve sonucunu söyledim. Tuşa basılı tuttum olmadı, torrentten indirdim dbi ile attım olmadı.

Siz okuduğunuzu anlasanız dediğimi yaptığınızda sonuca ulaşabilirdiniz. Tuşa basılı tutarken A ya basarak albümü açmanız gerekiyor albüm açılana kadar da R tuşundan elinizi çekmemeniz gerekiyor.

hocam sağolun Allah sizden razı olsun stresten tansiyonum fırladı bu kadar kolaymış meğersem birdaha kurcalamam aleti oyunlarımı oynar geçerim :D

• ardayzak35 A kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşarsanız elimden geldiğince yine yardımcı olmaya çalışırım 🖖

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyaman -- 9 Nisan 2025; 18:58:18 >
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

A tuşunu nereye yazmışsınız da okuyup anlayıp uygulayacağım? Ya yazmadığınız şeyi yazdığınızı sanacağınız bir psikolojik hastalığınız var ya da çarpıtıyor ve veya yalan atıyorsunuz. Bana A diye miye belirtmediniz. Kaldı ki bana yardım eden bir insanı bir şeyle de suçlamadım suçlamam. Sokıntılı ruhsal dünyanızda çeşitli sanrılar görüyor suçlarını da boynuma yıkıyorsunuz. Problem bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 9 Nisan 2025; 19:9:5 >

• Albümün üzerine gelin R tuşuna basılı tutarak açın diyince siz nasıl açmayı planlıyorsunuz?

Çarpıtmalara bıkmadan usanmadan devam ediyorsun. Beni yazılanı anlamamak ile suçladın, oysa yazmamıştın. Bu kadar basit.

Kaldı ki benim bildiğimi varsayarak hareket etmişsin, oysa ben bilmiyordum.

Ortada fol yok yumurta yok durduk yere kavga çıkardın ve tek kelimesinde bile sen haklı değilsin.

Konsoldaki bir uygulamayı açmayı bilemeyeceğinizi düşünemedim özür dilerim.

• Dostlar çipli cihazda animal crossing oynamak anlamsız mı? Oyunu ilk kez deneyeceğim iç8n hakim değilim. Online anlamı olan bir oyun mu bu? Bir de oynarsam ban yeme olasılığım olur mu?

• ZimaaBlue kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde online ticaret ve başka kullanıcıların adalarını gezmek gibi ufak detaylar dışında çok bir şey kaçırmıyorsunuz hocam, bence gayet offline de oynanabilir bir oyun.

Şu başlıkta tartışılması gereken en son kişi ile tartışmışsın ya pes dostum sana 😃.. Hocama ne zaman bir şey sorsam saat, gün farketmeden elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı, kendisine 2 adet cihaz yolladım aynı gün çipleri takıp kargoya verdi. Burda sayısız insana yardım etti. R tuşuna basıp açın demesine takıldı isen sorunu biraz da kendinde ara ya da hangi tuşun ne işe yardığını Yputube'dan izle :)

Ortamı da Bi zahmet germeden mesajlar yazarsan herkes inan çok mutlu olur, kimse burdan bilgi paylaştığı için para kazanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit355 -- 10 Nisan 2025; 15:29:4 >
  • yigit355 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajları geriden başlayarak okuyun. Ben hiçbir şey yapmadım. Ortada hiçbir sebep yokken bana sataştı. Eğer mesele oysa ben de tam 3 kez çipletmek isteyen kişilere direkt önerdim kendisini.

Siz de lütfen bir şey söylemeden önce konuyu iyice araştırın. Konuda mesajlara bakın. Gözden geçirin diye bana sataştığı yer tartışmanın başlama yeri. Ancak kendisi direkt art niyetli olduğu için son mesajına cevap dahi vermedim konunun uzamaması için. Çocukların bile anlayabileceği seviyede kelime kelime anlattım hatalı olduğunu.

Yanlış yönlendirme suçlamasında da bulunmadım. Kaldı ki yanlış yönlendirse ne olur bana yardımcı olmaya çalışan bir insana ben kötü bir şey asla söylemem, söylemedim. Ancak kendisi anlama sıkıntısı çektiği için mesajımı yanlış anlayıp bana durduk yere sataştı. Hiç yoktan bana sataşan adama sessiz kalacak değilim. Hak ettiği şeyi yaptım. Kimse bana -üstelik haksızken- bana üstten bakamaz.

• yigit355 kullanıcısına yanıt
    Editleyorsun bir de?

Kör müsün? Bana sataşanın adam olduğunu görmüyor musun? Son mesajı onun atmasına müsade etmiş cevap bile vermemişim uzamasın dşye ve konuyu geren ben miyim?

Hem bana sataşılıyor hem de sanki ben ona sataşmışım gibi davranılıyor? Şaka mı bu!

Kamera şakası idi kameraya el sallayın. Size laf anlatmaya zaman harcamak istemiyorum, iyi forumlar

Blok atıp geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit355 -- 10 Nisan 2025; 16:39:17 >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.