< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Çok daha önce açılmalıydı bu konu geç kalındı çok |
Hocam onu nasıl anlarız ENUMMC olan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EMUNAND Hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Haziran 2023; 20:10:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
başta 3 tane harf ondan sonra 000000000 yazıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bilmediğim için soruyorum yapılan cfw işlemi mi o seri numarasını değiştiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani ben ban yemem hocam güvendeyim değil mi👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam onlar nedir açıklarsanız çok teknik bilgi bilmiyoruz sayenizde öğreniyoruz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana bunu aldığım kişi orijinal oyun kartuş satın alıp takarsan oynayabilirsin demişti hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sd kart çıkartsam makina cfw siz mi oluyor online takılabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyaman -- 2 Haziran 2023; 20:53:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bakıyorum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |