Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.442
Cevap
177
Favori
142.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Bu çalışıyordu en son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar nintendo switch oled alacagim cipli cwf ile kullanacagim bazi saticilar kamikaze yontemi ile takilmis cipli oldugunu soyluyorlar kamikaze yontemi riskli diye okumustum baska yontemler de mi var ? Birde lehim yerine pinleri kisa devre yaptiran bir ara parca oldugundan soz ediyorlar o ara parca ile yapilmasi daha mi saglikli. Bunlari en saglikli sekilde yaptirabilecegim bir yer var mi acaba bildiginiz ? Direkt istanbul ici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Değer, ihtiyacınızı karşılayacaktır. Nintendo 2 çıktı çıkacak ama versiyonu, oledi çipi derken vadesi var daha.

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum bilenler cevaplasın :)

• unspoken35 U kullanıcısına yanıt

Evet çipli cihazlarda hem cfw hem de ofw kullanılabiliyor.

Ama kırık cihazlarda her zaman Nintendo'nun cihazınızı banlama riski var unutmayın.

• Mağazaların çoğu uçtu yeni mağaza varsa mesaj atabilir misiniz ?

• Beyler, bu çip işi ilk switch'in çıkışından aşağı yukarı ne kadar zaman sonra çıkmıştı? Switch 2'de de benzer bir süreç yaşanır diye tahmin ediyorum da merak ettim.

• unspoken35 U kullanıcısına yanıt
    Duyurulduda hiç ilgimi çekmedi çünkü chip gelmesi uzun yıllar alıcak+450 dolar+oled le gelmiyor anladığım kadarıyla Switch 1 i o zamana kadar kullanırız hiç gerek yok Switch 1 bile muhteşem cihaz.Bende Lite vardı ilk çıktığında almıştım sonra oyun fiyatlarından dolayı satmıştım.Yolum kuveyte düşünce tekrar nintendo dünyasına daldım 5 yıl sonra :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk sayfaya göre güncelledim cihaz felaket şekilde kasıyor. Uçak moduna alınca kasma geçiyor. Sorun ne olabilir

• Selamlar arkadaslar yardiminiza ihityacim var..

Benim oglana switch oled aldim icinde hekatu var buna nasil oyun yuklerim birde cihaz guncelleme istiyor yapayim mi. Konsollara yazilimlara hakimim ama switch ilk defa elime aldim yanlis birsey yapmak istemiyorum bilgisayarda habire oyun yuklemek ile ugrasmak istemiyorum tinfoil kurabilirmiyim cihaza.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Wifi ye bağlı mı cihaz?

• Dayanamadım, emulatör vs yapamadım aldım bi oled :)
    Uzun zamandır kullanmıyorum. Oyunu nasıl indireceğiz tinfoilden? İnternete bağlamak sorun yaratır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Türkler için bir discord vs var mı? Ben yeni bir Oled Switch aldım tinfoil vs. var. Ancak benim sorunum şu;

Aldığım switch banlı bir switch. Sysmmc için 50 gb alan ayrılmış. Ben cfw'li switch'i açtığımda 10gb sistem hafızası var. 110 gb'da sd card hafızası var. Ancak switch banlı olduğu için 50 gb hiç bir işe yaramıyor. Ben bu sysmmc'deki 50gb'ın en azından 40gb'ını cfw'ye geçiremem mi ? boşu boşuna 50gb yer gidiyor.

• heyaliriza kullanıcısına yanıt

Evet

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    SD kartı formatlayın, ilk mesajdaki HATS’i indirip SD karta atın. Ardından Launch SYSMMC CFW seçeneğini seçin. Bu şekilde hem konsolun 64GB alanını hem de SD kartın tamamını kullanabilirsiniz.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuları pek bilmiyorum. Switch elimde kalmaz değil mi :D Açılıştaki bios (hekate) fln silinecek mi? Birde bunda bir sürü homebrew appler yüklü. Onlarda gidecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 26 Ocak 2025; 15:26:10 >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Hocam yaptım. Çok teşekkür ederim. 116 gb Sd kart 54,5 gb dahili hafıza oldu. 50gb ilaç gibi geldi.

• Arkadaşlar selamlar elimde v2 cihaz bulunmakta bu cihaza çip işlemi yaptırmak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı

• ozyurt1964 O kullanıcısına yanıt
    ÖM attım.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.