Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.414
Cevap
177
Favori
139.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet optimize ve cihazı yormadan çalışan frekans seçenekleri var, dock modunda aynı ayarları 1080p çözünürlükte verebilmesi için (standart kullanımda işlemci ve ekran kartı %20-%40 arası güç tüketiminde çalışıyor ve fanların çoğu deaktif). Bu da handheld modda daha uzun şarj süresi olarak geri dönüyor cihaza. Yani musluğu bir yerden açarken öbür taraftan kısıyorsun gibi düşün. Dock modda switch kendi kendini bu seviyelere overclockluyor zaten, zararlı bir şey olsa buna izin verilmezdi baştan. Velhasıl aşırı yüksek frekanslara çıkılmadığı sürece cihazda yıpranmaya sebep olacağını düşünmüyorum. Tabii takdir yine sizin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kriptofetocu kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sağolun. Hile desteği nasıl çalışıyor acaba, rehber vs var mıdır? Grafikten memnunum yeterli de, hile desteği diyince cezbetti şimdi Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anladım yani örnek veriyorum zelda da 60 fps için çok overc yapmaya gerek yok

• Beyler tam olarak sorun nedir sizce ve çözüm yolu varmı?

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Düzeltme;

aşağıdaki videodaki adımları yaptıım ve düzeldi.

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana KonuJose's Shop and Servicesyoutube
    Hey! Thanks for using my tutorial, links here: HATS (location updates here): https://twitter.com/sthetixofficial hekate: https://github.com/CTCaer/hekate/releases Credits: CTCaer - for making hekate along with his highly skilled contributors and team members sthetix - for making and maintaining the HATS pack so well Music Daybreak - cxlt. (https://soundcloud.com/cxlt)
    https://www.youtube.com/watch?v=URplLUp7Bds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 2 Ocak 2025; 14:21:41 >

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ben RAM'i bir tık üzerine çıkarıyorum genelde ekran kartını fazla yormaması için. Ama siz çok safe gitmek istiyorsanız 45 fps stabil 3+ saat şarj süresiyle çok rahat oynayabilirsiniz.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmiyorum hocam pek kullanmadığımdan. Hile programının bir ismi vardı. Eve geçince ismini paylaşayım olmadı rehber vs. varsa kendiniz bakın.

• Arkadaşlar forumu okuduğum kadarıyla çoğu konsolda değişik birtakım yazılımsal problemler , oyun açılmaması veya güncelleme gibi problemler yaşanmış . Bu tür problemleri yaşamamak için stabil ve arayüzü kolay bir yazılım yok mu bu tür problemlerle karşılaşmayalım diye . Kendimi bildim bileli bilgisayarda crack yapma gibi bir işlemde bile zorluk çeken birisiyim bu tür şeylerden anlamadığım için soruyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Peki hocam sağolun.

• AC Odyysey vardı sanırım Switch'te. 30 fps'te gözümüzü kör etmeyecek bir görüntü kalitesinde stabil bir şekilde çalışabiliyor mu?

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Odyysey yok hocam switch te

• heyaliriza kullanıcısına yanıt
    Anladım. Olduğunu zannetmeme sebep olan videolar bulut üzeriydi o zaman.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Switch'te olan Assasin Creed oyunları bunlar.
    AC 2
    AC Brotherhood
    AC Revelations

AC Black Flag
    AC Rogue

• Adewode A kullanıcısına yanıt
    Sorun yok aslinda hocam telegram torrentinden oyun indir dbi ile konsola at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1975 MHZ CPU
    921 MHZ GPU
    2133 MHZ Ram yapiyorum batarya icin 8W uzeri uzun sure guc cekmeyin diyorlar.Bu ayarlarda bazi oyunlar 8W uzeri oluyor ama anlik.Genelde 7.3-7.8 W guc cekiyor.
    921 MHZ GPU yu 844 yapinca tabi daha saglikli olur 8W uzerine cikmiyor.

Dock Modunda ise,
    1975 CPU
    1220 GPU
    2133 RAM kullaniyorum.

Hekatede SOC degerleri var 1650 uzeriyse eger o degerler daha fazla OC yapilabilir ama benim ki 1640 larda ortalama bir islemci geldi sinirlara takiliyoruz.

OC'siz ama sarmaz ciddi manada grafikler berbat oluyor yani o grafikleri 7 inc oled ekranda gorecegime hic oynamam daha iyi goz bozar.OC candir konsola cag atlatiyor hem grafiksel anlamda hemde 60 fps olayi muhtesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Ocak 2025; 8:19:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    1785 CPU, 1075 GPU, 2400 RAM kullanıyorum ben de max ayarlarda. Undervolt ile aşağı yukarı sizinle aynı değerlerde güç tüketiyor. Şayet güvenli olsa bile bence 8 watt üzerine çıkmak iyi bir şey değil. Eğer sadece metrobüste işe git-gel esnasında kullanmıyorsan, elde oynanan bir cihazın 2.5 saatin altında bir kullanım sunmaması gerekiyor kesinlikle.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Bu karttan sipariş ettim ama iptal etmeli miyim sizce?

• Dün bende ikinci el bir tane swithc lite alarak aranıza katıldım. Malum çinli siteden hwflyda söyledim elimle lehimleyip cfw atmayı deneyeceğim bakalım. 256gb sd kart düşünüyorumda en uyguna ne alabilirim bilgisi olan varmıdır ?

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Kingston bakabilirsiniz 650-700₺ arasıydı en son. Hayırlı olsun

• heyaliriza kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim bu hız standartları vb bişiler vardı 5-7 sene önce bakarken ben, yazma okuma hızı en az şu kadar olmalı vb şart varmı acaba ?

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Switch maks 50nb okuyabiliyor zaten, u3 kalitesinde olması yeterli

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.