Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.437
Cevap
177
Favori
141.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet dbı dan mtp responder ile yükledim emmummc kullanıyorum.Evet telgramdan torrent olarak indirmiştim o zaman başka yerden dosya bulup tekrardan mı indirmek lazım FC25 varken tinfoilden kurmuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartında daha önceden yükleme yapıp sildigim yada kurarken hata alıp kapanan oyunların dosyaları kalıyor mu?

Varsa bu kalıntıları nasıl silerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Telegramdan indiriyorum ben de bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Data Manager Software hocam ben bu sekilde silmistim.Gecen gerci yanlislikla emmummc yi sildim komple sifirlandi

RDR2 oynadim NX Venom 60 FPS grafikler harika inanilmaz sirf bu yuzden bile oveeclock yapilir.Konsolda grafikler inanilmaz artiyor.Nintendo cihazi OC yapsa daha gideri olur icindeki nvidia tegra cok kasli 7 yil once birde muazzam
    PS4 ilk ciktigi zaman almistim 1 ay oynayip satmistim asiri anlamsiz gelmisti bu konsol isi fakat nintendo oyle degil gercekten konsol bu iste istedigin zaman docka tak just dance oyna golf oyna voleybol oyna eline hikayeli oyunla devam et.Mesela bana kimse xbox ps aldiramaz sahsi fikrim tabi pc ye kol tak alsana ps xbox bana mantiksiz geliyor..

Onereceginiz AAA oyun var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 31 Aralık 2024; 0:37:57 >
    Batman Arkham City
    Witcher 3
    Dying light
    Doom Eternal
    Hogwart legacy
    Warframe
    Bayonetta 3
    Zelda serisi tabi ki.

• arkadaşlar peki bu overclock işlemi zor bir işlem mi, kendimiz yapabilir miyiz?

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Basit nx venom yazin google a indirdikten sonra emmummc ve nintendo haric herseyi silin nx venomdan cikan dosyalari sd carda atin bu kadar.Cihaz acildiktan sonra L R alt dpad ile tesla overlay den sys clock fps locker vs hersey var pakette

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

MK1 neden beğenmediniz? Ben hikaye kısmını bitirdim MK1 in.

• waleur5 kullanıcısına yanıt

Dock modunda zaten OC yapıyor kendisi,hergün açıp saatlerce oynamazsan bence bişey olmaz.Sonuçta Dock modunda resmi olarak OC yapıyor.

• trust88 kullanıcısına yanıt

evet ama yetersiz kalıyor gördüğüm kadarıyla zelda oyununda vs

• trust88 kullanıcısına yanıt

Hikaye kısmı oynamadım ben. aile ya da arkadaşlarla karşılıklı dövüş maçı yaptım

Hocam çok teşekkürler kaydediyorum mesajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Jam Showdown'da güzel tavsiye ederim eğer yarış ve monster kamyon seviyorsanız oynanışta eğlenceli grafiklerde süper fps locker ile 60 fps ama konsolu iyi zorluyor :D

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    4IFIR kullanırsanız handheld modda Zelda'ları da 60 fps oynayabilirsiniz. Tabi NX Venom ve sysclk'e göre biraz daha agresif overclockluyor cihazı. Daha düşük şarj sürelerine okeyseniz tavsiye ederim.

• Kriptofetocu kullanıcısına yanıt

Hocam hekate den ne farkı var günlük kullanımda? Geçmek için uğraşmaya değer mi?

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir farkı yok hocam. Cihaz kapalıyken güç+volume down kombinasyonuyla hala hekate menüye atıyor teyit ettim. Atmosphere'in biraz modlanmış versiyonu diye tahmin ediyorum. Birkaçı hariç çoğu elzem homebrew uygulamalarıyla da uyumlu çalışıyor. Kurulumu da çok basit bir dosya transferinden ibaret kesinlikle uğraştırmıyor.

Peki hocam çok sağolun. Acaba herhangi bir avantajı varmi? Ya da geçmek için bir sebep varmı?

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bir miktar şarj süresi karşılığında düşük-orta arası dinamik grafik ayarlarda çalışan 30 fps oyunları, native yüksek yada orta-yüksek ayarlarda 60 fps oynamaya yarıyor tamamen. Ha bir de hile desteği vs. var ama ben kullanmadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriptofetocu -- 1 Ocak 2025; 19:30:38 >

cihazı yıpratması açısından satan 1-2 arkadaş önermedi

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.