Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.437
Cevap
177
Favori
141.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 3ds te kıllandım 35 civarı oyun yüklüydü sıkıntı olmamıştı

şu anki cfwli 512 GB hafıza karlı switchimde 36 oyun var 102 GB boşluğum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 21:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese.1 ay önce İtalya’dan normal switch aldım.Ama malum oyun fiyatlarının yüksekliği tadımı kaçırıyor.Lakin çip taktırma konusunda da tereddütte kaldım.Bilmediğim için sizlere danışmak istedim.Sorularım şu şekilde;
    1. Çip taktırmalı mıyım ve bi sorun sıkıntı yaşar mıyım,riski var mıdır?
    2. Taktırmak istersem İstanbul’da nerede taktırmamı önerirsiniz?

Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba, nintendo switch almayı düşünüyorum. kafamı karıştıran tek şek switch 2'nin çıkacak olması, switch 2 çıktıktan sonra hemen cfw gelmez muhtemelen(siz ne düşünüyorsunuz), switch almaktaki amacım hem exc. oyunları oynamak hem de taşınılabilir bir konsola sahip olmak. bu konuda çoğu kişi steam denk veya Asus ROG Ally al, içine emulator yükle switch oyunları oyna diyor, siz ne tavsiye edersiniz, switch almaya değer mi sizce?

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim en makul olanı yine çip taktırmak sanırım anladığım kadarıyla İstanbul anadolu yakasında güvenilir bu işlemi yapan yer var mı?

Neden güvenilir olmadığını veya kartın güvenilir olduğunu düşündüren ne diye sormuşsunuz aslında kartın güvenilir olduğuna güvenmiyorum sadece çip için cihazın açılıp müdahale edilmesine daha az güvenmiyorum. Hoş kendimde yaparım aslında elektronik mühendisiyim ama uğraşmak istemedim. O yüzden kart işi çözer mi diye düşünmüştüm yoksa cihazın banlanması falan değil sormak istediğim cihaza zarar gelmeden işi çözmek. Teşekkür ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintrt -- 27 Aralık 2024; 10:27:23 >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    çipli tarafta oynayamazsınız. Orijinal tarafta varsa oyunlarınız, online oynanır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani burası çip grubu zaten, haliyle herkesin cihazı çipli :) Bende bi kaç hafta oldu çipleteli, çok memnunum. İşini bilen birisine yaptırırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Ben @abdyaman hocama yaptırdım, buradaki yorumlara bakarak. 24 saat geçmeden işlemi yapıp kargoladı. Sonrası içinde 6 ay garanti veriyor kendisi. Yeri gelmişkende çip işlemi düşünenlere tavsiye ederim kendisini :)

• gagcity kullanıcısına yanıt

2 taraflıda kullanabiliyor muyuz

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

sadece büyük oyunlar atmışsınız o zaman ben de 1 tb var 150 gba yakın boş ve 260 tane oyun var , böyle bir cihaz da mümkün değil. çipte cihazı düşürmezseniz zaten en ufak eksisi sorunu yok

• yusei kullanıcısına yanıt

nba 2025 FC25 vs evet çok yer kaplayan oyunlar var dediğiniz gibi küçük oyunlar atılsa 512 GB ta da 150 oyun olur

hocam fifa, Nba gibi oyunlar overclok ile mi oynuyorsunuz?

• saintrt S kullanıcısına yanıt
    KOCAELİ-GEBZE den ben yardımcı olabilirim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt

Hayır hocam normal düz oynuyorum bi işlem yapmadım

Peki akıcı mı yoksa düzgün bir şekilde oynatıyor mu

• @abdyaman hocam pm gönderdimZ

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt

Gayet akıcı ben hiç takılma yaşamadım

EA FC 25i 30 FPSde oynaması işkence gibi geliyor bana bende 60 FPS overclock yapıp oynuyorum çok daha iyi oldu.

• Mk1 kurdum felaket ağır hiç oynanmıyor silmek zorunda kaldım. İlk defa cihazın tam verim alamadığı bir oyun gördüm.

• mitescere kullanıcısına yanıt

Mk1 sileli çok oldu mk11 daha iyi

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Sorun yaşamadım 60fps daha iyidir tabi ama oynanıyor eve gelenlerle Dock’ta maç yapıyoruz kimse bişey demedi akıcı geldi

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.