Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW SX OS Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

Nintendo Switch konsolu için SX OS CFW lisans anahtarı mevcut elimde fazladan. İstediğim fiyat 150 TL 'dir. İndirim veya takas düşünmüyorum. Alışveriş şekli ise önce havale/EFT (enpara) sonra ürün şeklindedir.

Nintendo Switch CFW SX OS Lisans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 25 Eylül 2019; 8:30:52 >

• Hocam SX OS'un diğerine göre ne farkı var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Hocam SX OS'un diğerine göre ne farkı var acaba ?
    Hocam XCI uzantı desteği en önemli ve en kayda değer farkı bence. Şöyleki sizde biliyorsunuzdur ki NSP dosyaları aslında yüklenilen bir dosya uzantısı. Yani bu NSP dosyasını indirdiğinizde MicroSD kartınıza atıp yüklemeniz gerekiyor. Fakat XCI 'da durum böyle değil. XCI 'ı hazır kartuş gibi düşünebilirsiniz. İndirip direk oynıyabiliyorsunuz. Ben şahsen şuan da benim Switch Docked halde iken bir adet SSD taktım yandaki ekstra USB portundan ve SSD 'yi oyun deposu gibi kullanıyorum, içinde tonlarca XCI formatta oyun var. Yükleme derdi filan uğraşmamış oluyorum. Benim açımdan çok büyük bir nimet ve ben bu yüzden dolayı tercih etmiştim zamanında alırken.

Diğer avantajları da var bence hani DNS ile filan uğraşmıyorsunuz her yeni ağa bağlandığınızda, SX OS direk kendi blokluyor resmi Nintendo sunuculardan. Daha çok ufak tefek farklılıklarda var ama hani alınmak için kayda değer olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymph()maniac

Hocam XCI uzantı desteği en önemli ve en kayda değer farkı bence. Şöyleki sizde biliyorsunuzdur ki NSP dosyaları aslında yüklenilen bir dosya uzantısı. Yani bu NSP dosyasını indirdiğinizde MicroSD kartınıza atıp yüklemeniz gerekiyor. Fakat XCI 'da durum böyle değil. XCI 'ı hazır kartuş gibi düşünebilirsiniz. İndirip direk oynıyabiliyorsunuz. Ben şahsen şuan da benim Switch Docked halde iken bir adet SSD taktım yandaki ekstra USB portundan ve SSD 'yi oyun deposu gibi kullanıyorum, içinde tonlarca XCI formatta oyun var. Yükleme derdi filan uğraşmamış oluyorum. Benim açımdan çok büyük bir nimet ve ben bu yüzden dolayı tercih etmiştim zamanında alırken.

Diğer avantajları da var bence hani DNS ile filan uğraşmıyorsunuz her yeni ağa bağlandığınızda, SX OS direk kendi blokluyor resmi Nintendo sunuculardan. Daha çok ufak tefek farklılıklarda var ama hani alınmak için kayda değer olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam bilgiler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sureli mi oluyir acaba yoksa suresiz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: janot

sureli mi oluyir acaba yoksa suresiz mi
    Sınırsız bir lisans. Sadece 1 kere tanımlanabiliyor ve sadece tanımlanan Switch cihazında kullanılabiliyor.
  • Hocam ben talibim
  • Sxs os candır 0.9.4 atmos devammm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.