Şimdi Ara

Nintendo Switch Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
    Nintendo switch aldım hesap ile ama arkadaşta bilmşyorum hesap değiştirme olayını ben de bilmiyorum yardımcı olursanız çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• UfukWest kullanıcısına yanıt
    Hesap değiştirme derken?

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Cihaz satın aldım içerisinde oyunlar felan var. Bu hesabı alma olayı tam olarak nasıl oluyor. Arkadaşın e mail hesabını şifresini felan mı alacağım izleyeceğim yol nedir?

Aynen. Tüm şifreleri almanız lazım. Hesaba giriş için kullanıcı adı ve şifresi. Ayrıca hesabın bağlı olduğu email şifresi. Tavsiyem email şifresini değiştirin. Böylece hesap tamamen size geçmiş olur.

Sonradan bu hesaba ait e maili değiştirebilir miyim? Örneğin. Ahmet kullanıcı adında bir hesap açtım hesabın emaili ise Ahmet@gmail.com. Bu hesaptan bu mail ile oyunlar aldım. Sonrasında kullanıp sattım diyelim. Alan kişiye mail vs herşeyi verdim o kişi Ahmet adındaki kullanıcı hesabına bağlı olan ahmet@gmail.com hesabını değiştirip. Mehmet@gmail.com yapsa herhangi bir sorun olur mu veya böyle birşey mümkün mü?

Mail adresinide değiştirebilirsiniz ama satarken falan zor olur. Ayrıca ahmet hesabıma değiştirme için onay kodu geliyor. Onuda zaten bilmeniz gerek. Satmak isteyebileceğiniz hesapları özel mailimize tanımlamanıza gerek yok bence. Sonra satarken yine uğraşacaksınız. Yinede tanımlı maili değiştirmek isterseniz bilgisayardan hesabınıza girip mail değiştirme başlığından değiştirin. Tanımlı maile onay kodu gelecektir.

Hesabı satmayacağım ben satın alıyorum. Alacağım kişinin şirket maili olduğu için tamamen hesabı vermekte sıkıntı yaşayabilir o yüzden değiştirmek istedim.maili değiştirdik benim şahsi mail adresim yaptık, ardından aldığım kişiye mail gitti onayladık vs. 3cü bir kez mail değiştirsek bir süre sonra bu sefer benim mail hesabıma onay kodu gönderecek değil mi?
    İlk aldığım kişiye gitmeyecek tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiralık Nintendo switch
    5 yıl önce açıldı
    (TAKAS) Nintendo Switch
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet artık size gelir. Alacaksınız ok. Demek istediğim arkadaş gibi sizde özel mailinizi kullanırsanız daha sonra satmak isterseniz böyle uğraşıyorsunuz. Aklınızda olsun cihaz 8 hesaba kadar izin veriyor. Tüm oyunları bir hesaba toplarsanız daha sonra elden çıkarmak zor oluyor. Bir öneri

• Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz önerinizi dinleyeceğim :)

Rica ederim. Sorun halledildi ise ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm224 -- 10 Mart 2020; 9:50:45 >
    Bu arada cihazı 2750 aldım. 6 ay garantisi var daha çok temiz kullanılmış. Tüm kutusu içeriği var ayrıca ekstra bir kaç şey daha var. 5 kutulu oyun mario odyssey street fıghter pokemon lets go gibi oyunlar bunların dısında 10 dijital oyun. Ayrıca bir de kırılabilir cihaz iyi mi sizce

Bence çok iyi fiyat. Kırılabilen cihazlara çok yüksek fiyat istediklerini duydum. odyssey ve pokemon oyunlarının değeri 200 -250 hatta kutulular için biraz daha yüksek isteniyor. Diğer oyunlar ücretsiz yada uygun oyun olabilir. Ama bu hali ile uygun fiyat gibi duruyor. Hayırlı olsun. Forumu takip edin bence. Çok faydalı oluyor.
    Teşekkür ederim 👍

İki Farklı maile ait iki hesabı tek mail altında birleştirebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahi_tr D kullanıcısına yanıt
    Maalesef

Teşekkür ederim

• dahi_tr D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• iyi günler hesabın mail adresini giris yapamıyorum doğal olarak kod giremiyorum bu sabı nasıl aktive edebilirim bir şansım varmı acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.