Şimdi Ara

Nintendo Switch - Kutulu Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.142
Cevap
195
Favori
233.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tertemiz kutusunda diablo 3 takaslamak istiyorum arkadaşlar, 15-20 saat anca oynanmıştır. aklımda bir oyun yok açıkçası.
  • Merhaba elinde kutulu olarak;

Splatoon 2
    Mario Odyssey
    Luigi's Mansion 3

olan var mı?

Bana pm ile ulaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP_67823 -- 1 Şubat 2020; 17:19:48 >
  • Arkadaşlar elimde sadece kartuş halinde Super Smash Bros var. Piyasayı pek bilmiyorum, fiyat önerebilir misiniz satmak için.

Aynı zamanda satılıktır tabii ki.
  • İstanbul içi kutulu oyun alınır, tanesi 200tlden
    Super Mario Odyssey
    Super Mario Bros U. Deluxe
    Luigi's Mansion 3

Satmak isteyenler özel mesaj atabilir, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ikinci el oyunları istediği fiyattan satmaya çalışan insanlar 200 liraya oyun arayan eminim bir çok insana salça oluyor. Kendi işinize bakın kimse size sattığınız fiyata laf ediyor mu piyasada benim aradığım fiyattan bulunabiliyorken? ben 200 lira civarında oyun bulabiliyorsam gayette bu fiyattan alırım. Yani boş konuşmayın, işinize bakın.
    Nintendo Switch - Kutulu Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu

• Almak isteyene koymuş birisi daha 300 lira bandında satılan bir oyunu letgo da buyrun

• Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Maalesef o tipleri bi bizim nitnendo grubunda görüyoruz :) Normalde yüksek koyana laf edilir. Ama vereceğin fiyatı buraya yazarsın, sivri zekalının biri çıkar saçma sapan yorum yapar. :) 200 TL ye alamayacağın 2.el nintendo oyunu olmamalı ama o saçma yorumu görenler o saçma fiyatları istiyorlar :)

Let's go yu takip edin burada sıfır fiyatı istenen oyunları 200 TL alti çok rahat bulursunuz. Hatta komik rakamlara bile bulabilirsiniz. Önceki yorumlarda da yazdım. Kutulu zelda ve Splatoonu tanesi 105 TL ye satın aldım. 200 TL ye laf atanlara selam olsun :)

• Silverlight kullanıcısına yanıt
    Ne içer ne yersin neyin kafasıdır bu bilmiyorum. Ama senin mantığına göre, Amazondan geçen hafta sıfır boxing fitness aldım 160 TL ye. Fiyatının artmasını mı bekleyip öyle mi alayım? 160 TL ye satılıp kar edilebilen oyun Türkiye'de 300 TL ye satılıyor sıfır olarak gördüğüm en düşük fiyat. Bunu satın alıp ikinci el 280 e hatta 300e satayım alsınlar istiyorsun. Arkadaşım sizin istediğiniz fiyatlar genel olarak sıfıra çok yakın niye sizden alayım? DonanımHaber ölücüsü tabiri yeni yeni çıkmışsa da sizin gibiler için şark kurnazı tabiri yıllardır var.

• Profiline öğrenci yazmış 27 yaşında abisine belli ki yaşın küçük diyor hey Allahım sabır. Bloklayacak kadar gözünde büyütme insanları canım benim

Neyse bahsettiğim gibi 200 liraya yazdığım oyunları aramaktayım satmak isteyen mesaj atabilir, iyi forumlar tekrardan.

• 105 liradan, diğer arkadaş size satsın. Söyleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DGLYN kullanıcısına yanıt
    160'a Amazon'un hangi sitesinden aldın? com, de ve jp üzerinden Trackerlarla baktım öyle bir fiyat yok o oyun için.
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Ben Splatoon ararken denk geldi ve aldığımda elimde Zelda vardı. O yüzden zaten aldığım fiyata nintendo Facebook grubundaki bir arkadaşa sattım. Tatmin olman dileğiyle...

• Silverlight kullanıcısına yanıt
    Evet bu grupta sen hariç herkes cahil. Bir tek sen oxford mezunusun sanırım. Konuyu da uzatmaya gerek yok daha fazla. iyi niyetli biriyim diyorsun 200 TL verebilirim diyen insanlarla ta...k geçmeye çalışıyor yada çalışanları onaylıyorsun. Benim konuya dahil olma sebebim sadece arkadaşla gereksiz bir alay geçme çabası gördüm ve rahatsız olduğumu belirttim.

Kal sağlıcakla.

• Arkadaşlar bu kısır bir tartışma uzatmanın gereği yok varacağı bir sonuç yok yüksek fiyatlı oyun satış mesajıda , düşük fiyatlı alım mesajıda tepki çeker herkes tepki göstermesede rahatsızlık duyuyordur eminim. ps bölümünde olduğu gibi satış ve alış mesajlarının ayrılması gerekiyor, alım ilanları çok fazla ve çoğu boş hiç bir amaca hizmet etmiyor .
  • İkiside sıfır jelatininde

Crash 229

Zelda 329

Ayrıca sadece kartuş olarak zelda var yine SATILDI kutusu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_wanted -- 3 Şubat 2020; 14:18:55 >
  • Witcher 3 ile takas yapılabilir fiyat 250 tl
    Nintendo Switch - Kutulu Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu e

• Arkadaşlar Merhaba;
    Nintendo Switch Kutulu Oyunlar
    FIFA18 ve NBA2K18
    Tanesi 80den..
    Pm atarbilirseniz iyi olur..
    Edit:
    İkiside satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP_67823 -- 1 Mart 2020; 22:53:26 >
  • Satılık Luigi's Mansion 3 kutulu. Fiyat 270 TL. İstanbul içi elden, diğer illere kargo olur. Pokemon sword/shield dışında takas düşünmüyorum.
  • Herkese iyi oyunlar
    Uygun fiyatlı almak için aşağıdaki oyunları arıyorum arkadaşlar satan varsa,ankara içi elden tercih sebebidir
    Witcher 3
    Xenoblade 2
    Dragon Quest 11

• Luigi's Mansion 3
    Fiyat : Satıldı
    İstanbul içi elden veya havale sonrası kargo şeklinde alışveriş yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ysn__ -- 5 Şubat 2020; 10:15:58 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.