Şimdi Ara

Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
56
Favori
21.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Expansion packli online aile hesabi acacagiz. 3 kisiyiz, yanimiza arkadas ariyoruz. Katilmam isteyen varsa yazabilir. Hesabi Kore uzerinden alacagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 14 Haziran 2023; 8:3:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hesabı arıyorum. 2 kişilik alacağım. Bulamayanlarla beraber da açabiliriz.

İlgileniyorsanız ve geri dönüş yapamazsam lütfen mail atın, forumu sık takip etmiyorum.

Eğer toplanıp alacaksak Güney Afrikadan alacağız. Şu anda yaklaşık 600 lira yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesson.45 -- 17 Haziran 2023; 1:42:53 >
  • Expansion packli online aile hesabi acacagiz. 4 kisiyiz, yanimiza arkadas ariyoruz. Katilmak isteyen varsa yazabilir. Hesabi Kore uzerinden alacagiz. 63 usd falan ederi o da duz hesap 1500 tl yapiyor, kisi sayisi arttikca bole bole dusecegiz.

• expansionlu online üyelik için 3 kişi lazım gelmek isteyenler yazsın elinizi çabuk tutun :D
    ——Aynı gün doldu yer yok——

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPssngr -- 3 Temmuz 2023; 11:8:0 >
  • Merhaba arkadaslar, dun online+expansion family aile hesabi acmis bulunmaktayim, su an icin 5 kisiyiz. Katilmak isteyen 3 kisi daha olursa benimle irtibat kurabilir, tesekkurler.

Edit:ekip kisi sayisi tamamlanmistir, tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 26 Haziran 2023; 16:55:49 >
  • online aile üyeliği arıyorum boş yeri olanlar yazabilir mi

• Aile hesabı alacağız bir arkadaşımla yani 2 kişiyiz ilgilenenler mesaj atsın özelden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aile hesabı için 4 kişiyiz.

• 01.07.2024 bitiş tarihli aile hesabımızda 6 kişilik yerimiz mevcuttur. Alımı bugün USA Store üzerinden yapıldı.

edit: 3 kişilik yerimiz kaldı. 18.07.2023 tarihi itibariyle

edit2: güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüteahhitMimar -- 10 Ağustos 2023; 10:0:18 >
  • Az önce Arjantin üzerinden Online+Expansion Pack Aile hesabi açtım.

Kişi başı 195 TL

Özelden yazabilirsiniz.

Kontenjan dolmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 27 Temmuz 2023; 8:38:33 >
  • Merhabalar, 1 yıllık aile üyeliği satın alacağız 3 kişilik yerimiz var ilgilenenler özelden ulaşabilirler.

Kalan yer: DOLDU

Bitiş tarihi: 12.07.2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 8 Ağustos 2023; 15:57:28 >
  • Arkadaşlar Online+Expansion Pack Aile üyeliği arıyorum. Grubunda yer olan var mı acaba?

• Merhaba Online+Expansion Pack olarak aile üyeliği arıyorum, yeri olan var mıdır?

• Merhaba, online+exp aile üyeliği arıyorum

• Arkadaşlar benimle beraber 4 kişi aile aramakta bilen birisi alsın hepimiz dahil olalım.

• Merhaba, ben de exp packli aile grubu ariyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Expansian olan varsa benide eklesin almak istiyorum

• Birisi nasıl alınacağını anlatsın ben alayım paylaştırayım :D

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.