< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 14 Haziran 2023; 8:3:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (19. sayfa)
-
-
Aile hesabı arıyorum. 2 kişilik alacağım. Bulamayanlarla beraber da açabiliriz.
İlgileniyorsanız ve geri dönüş yapamazsam lütfen mail atın, forumu sık takip etmiyorum.
Eğer toplanıp alacaksak Güney Afrikadan alacağız. Şu anda yaklaşık 600 lira yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesson.45 -- 17 Haziran 2023; 1:42:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Expansion packli online aile hesabi acacagiz. 4 kisiyiz, yanimiza arkadas ariyoruz. Katilmak isteyen varsa yazabilir. Hesabi Kore uzerinden alacagiz. 63 usd falan ederi o da duz hesap 1500 tl yapiyor, kisi sayisi arttikca bole bole dusecegiz.
expansionlu online üyelik için 3 kişi lazım gelmek isteyenler yazsın elinizi çabuk tutun :D
——Aynı gün doldu yer yok——
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPssngr -- 3 Temmuz 2023; 11:8:0 > -
Merhaba arkadaslar, dun online+expansion family aile hesabi acmis bulunmaktayim, su an icin 5 kisiyiz. Katilmak isteyen 3 kisi daha olursa benimle irtibat kurabilir, tesekkurler.
Edit:ekip kisi sayisi tamamlanmistir, tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 26 Haziran 2023; 16:55:49 >
online aile üyeliği arıyorum boş yeri olanlar yazabilir mi
Aile hesabı alacağız bir arkadaşımla yani 2 kişiyiz ilgilenenler mesaj atsın özelden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aile hesabı için 4 kişiyiz.
01.07.2024 bitiş tarihli aile hesabımızda 6 kişilik yerimiz mevcuttur. Alımı bugün USA Store üzerinden yapıldı.
edit: 3 kişilik yerimiz kaldı. 18.07.2023 tarihi itibariyle
edit2: güncel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüteahhitMimar -- 10 Ağustos 2023; 10:0:18 > -
Az önce Arjantin üzerinden Online+Expansion Pack Aile hesabi açtım.
Kişi başı 195 TL
Özelden yazabilirsiniz.
Kontenjan dolmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 27 Temmuz 2023; 8:38:33 > -
Merhabalar, 1 yıllık aile üyeliği satın alacağız 3 kişilik yerimiz var ilgilenenler özelden ulaşabilirler.
Kalan yer: DOLDU
Bitiş tarihi: 12.07.2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 8 Ağustos 2023; 15:57:28 > -
Arkadaşlar Online+Expansion Pack Aile üyeliği arıyorum. Grubunda yer olan var mı acaba?
-
Merhaba Online+Expansion Pack olarak aile üyeliği arıyorum, yeri olan var mıdır?
-
Merhaba, online+exp aile üyeliği arıyorum
-
Arkadaşlar benimle beraber 4 kişi aile aramakta bilen birisi alsın hepimiz dahil olalım.
-
Merhaba, ben de exp packli aile grubu ariyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Expansian olan varsa benide eklesin almak istiyorum
Birisi nasıl alınacağını anlatsın ben alayım paylaştırayım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X