Şimdi Ara

Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
530
Cevap
56
Favori
21.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam üye olduğu gün üyelik aramaya çıkıyor ne hikmetse 7 kişiyi hemen bulmuş dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki bu güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim. 7 kişi bulmadım, 7 kişi arıyorum. Daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

• Merhaba, aile hesabınızda yer varsa bana ulaşırsanız sevinirim.

• Merhaba, 1 yıllık aile hesabı arıyorum DM üzerinden ulaşırsanız çok sevinirim

• merhaba 1 yıllık aile hesabı arıyorum

• 1 kişilik aile üyeliği arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar. Geçtiğimiz günlerde Japanya Eshop üzerinden voucher aldım. Daha sonra pre-order olarak Zelda'nın yeni oyununu sipariş ettim. İkinci olarak da Splatoon 3  oyununu aldım. Ancak Splatoon 3  oyunu sanıyorum online üyelik istiyor ve sadece satınaldığım hesap üzerinden oynamaya müsade ediyor. Ancak ben oyunlarımı oynadığım başka bir hesabım var ve o hesapta oynamak istediğimde beni online üyelik adımına zorluyor. Acaba ben farkında olmadan yanlış bir adım mı gerçekleştirdim ayrıca benzer bir durum zelda da da başıma gelir mi? Son olarak japonya hesabını tekrar Abd hesabına çevirdiğimde daying light oyununu ve zelda ile Splatoon 3 ü satınalma geçmişimde görünmüyor? Sadece oyunları arattığımda satınalınmış olarak görünüyor.

• adigexabze A kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız hesabın konsolunuzda Primary (P1) olduğundan emin olun ve o hesaptan indirme işlemini yapın. Kendi oynadığınız hesapta da online üyelik olduktan sonra Splatoon 3'ü sorunsuz oynarsınız. Zelda için online üyelik gerekmez. P1 den indirin yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FTW Conqueror F kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Ancak anlayamadığım konu şu. Normalde ben bu kuponları iki oyun alabilmek için almıştım. Ancak online üyelikle oynandığı için tek bir oyun almış oldum sanıyorum…

• Aile üyeliği aranıyor, pm beklerim teşekkürler

edit: bulundu, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 22 Mayıs 2023; 13:3:22 >
  • Aile üyeliği arıyorum

• Aile üyeliği arıyorum. Mümkünse DLC extralı olan.

Edit: Bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeMİller -- 22 Mayıs 2023; 11:14:7 >
  • Aile üyeliği arıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba mümkünse expansion li olan aile üyeliği arıyorum japon hesap benimki

• Dahil olabileceğim bir online aile üyeliği arıyorum. Expansion pack mevcut olanını tercih ederim ama yoksa da problem olmaz. Bana pmden ulaşabilirsiniz. Yukarıda da bir aileye dahil olmak isteyenler birikmiş. Hala bulamayanlar varsa bir araya gelip biz de bir aile kurabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betaski -- 20 Mayıs 2023; 23:17:34 >
  • --UYELIK ALINDI--

Expansion pack'li aile hesabi ariyorum.

Gecen yil kendi hesabimdan (Belcika) satin alip aile olusturmustum. Ancak suan Belcika eshop'ta fiyat yuksek. Bu yuzden Guney Afrika hesabi olusturup bizi aileye dahil edebilecek bir cengavere ihtiyacimiz var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exquares -- 23 Mayıs 2023; 9:15:1 >
  • Expansion pack'li aile hesabi ariyorum. Pm atabilirsiniz teşekkürler

• Merhaba, expansion packli aile hesabı arıyoruz. mevcutta 3 kişiyiz. boşluk varsa pm atabilirseniz memnun olurum.

• Merhaba, Expansion Pack aile hesabı aramaktayım. İletişim PM. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.