Expansionlı ailemizde iki kişilik boşluk bulunmakta. Şuanki abonelik 23 Mayıs'ta sonlanacak ve aynı gün yenilemesi yapılacak. Arayan varsa bana ulaşabilir. Düzetme: Grup dolmuş durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betaski -- 15 Mayıs 2024; 20:10:11 > |
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (25. sayfa)
-
-
Arkadaşlar benim gibi halen üyelik bulamayan 5 kişi daha çıkarsa beraber üyelik alabiliriz 8 kişiyi beklemeyelim
Eğer katılmak isterseniz özel mesaj yoluyla telefon numaranızı yazın sayımız 6 olunca ben WhatsApp grubu kurarım sonrasında family expansion pack alırız
Edit: Halen yazan olmadı arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc436 -- 16 Mayıs 2024; 18:27:28 > -
+1 hocam ben dahil olurum
-
ben de dahil olabilirim. fiyat ne oluyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8 kişilik aile planı expansion pack ile birlikte yıllık 69.99 Euro veya 59.99 pound fiyatına geliyor
Bana özelden numaranızı atarsanız WhatsApp grubu oluşturum sayı 6 olunca alırız kişi başı 11.5 Euro ediyor yıllık fiyatı 6 kişiyle
zaten örneğin Mario Kart deluxe için ek paket alayım desek eshop fiyatı 25 dolar online oynama avantajı da var tabi ki ek olarak
Edit: Arkadaşlar telegram grubu kurdum lütfen buraya katılım gösterelim sadece şuan olmayanlar değil herkes katılırsa gelecekte çok daha rahat üyelik alabiliriz
https://t.me/Nintendo_TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc436 -- 20 Mayıs 2024; 0:27:12 > -
Merhaba arkadaşlar Nintendo Switch Online + Expansion Pack aile üyeliği düşünenler için WhatsApp grubu kurduk 5 kişiyiz şuan. En uygun Japonya gözüküyor 8 kişiyi tamamlayinca alabiliriz. Bir üst grubu da davet ettim. Kısa sürede tamamlariz diye düşünüyorum. 8 olunca kapatacağız grubu.
Durduk yere Facebook linki çıkıyordu aşağıdaki gibi düzelttim bunu tiklayinca olmazsa kopyalayip Chromedan deneyin olacaktir. Olmazsa isteyenler bana dm den yazsın oradan da davet linkini paylaşayım.
Dolmuştur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkozz -- 26 Mayıs 2024; 10:37:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki düzelttim ama direk üzerine tıklayınca Facebook a gidiyor. Adresi kopyalayın direk internet browser chrome opera vs girin olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkozz -- 25 Mayıs 2024; 16:7:42 >
Son 1 kişilik yer kalmıştır
Duruyor mu hocam
-
yer arıyorum, hesabı olan bana ulaşabilir
-
Merhaba dolmuştur
aile üyeliği arıyorum
-
Aile üyeliği arıyorum.
Expansion packli aile üyeliği arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende Aile üyeliği arıyorum.
-
Merhabalar, 1 yıllık aile üyeliği satın aldık, 3 kişilik yerimiz var ilgilenenler özelden ulaşabilirler.
Kalan yer: 2
Bitiş tarihi: 12.10.2025
Ücret: 135 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 15 Ağustos 2024; 14:15:42 > -
Hocam bende aile üyesi olmak istiyorum.Bos yer varsa benide alın
quote:
Orijinalden alıntı: BligzerMerhabalar, 1 yıllık aile üyeliği satın aldık, 3 kişilik yerimiz var ilgilenenler özelden ulaşabilirler.
Kalan yer: 2
Bitiş tarihi: 12.10.2025
Ücret: 135 TL
Doldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 24 Ağustos 2024; 21:5:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X