Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch V1 ve Oyunlar + 256 GB SD Card Satın Al 5 Ekim 2021 12:48 1 1 Nintendo Switch V1 ve Oyunlar + 256 GB SD Card Nintendo Switch V1Kırılamayan versiyondur. İçerisindeki oyunlarla birlikte satıyorum. DOOM, Diablo 3, Rocket League, Outlast ve birkaç küçük oyun var hesapta. Ben de aleti ikinci el aldım. Hesap da aletin içerisindeydi. Şifre arada kaynadı gitti açıkçası biraz aceleye geldiği için. Oynadım bitirdim, aynı şekilde cihazla birlikte hesabı da silmeden yollayacağım. Sol joystickte hafif bir drift problemi vardı ancak saf alkol ile temizledim ve sorunsuz bir şekilde şu anda ama kronik bir sorun olduğu için joysticki kökünden değiştirerek çözebilirsiniz uzun bir süre. Konsol İstasyonu'ndan joystick değişimi için fiyat almıştım, 90 lira demişlerdi ancak ben temizleyerek çözdüğüm için değiştirmeye gerek görmedim. Arkasında stickerlardan kalma izler var. Fotoğrafta görülen içerik ile yollanacak.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mario Odyssey, Luigi's Mansion 3, Darkest Dungeon, Kingdoms of Amalur N-Switch, Kutulu Sıfır ve İkinci El Oyunlar Nintendo Switch V1 ve Oyunlar + 256 GB SD Card İNDİRİM | Bluedio TMS Kablosuz Kulaklık | Sıfır | Kutulu | Foto Eklendi