Şimdi Ara

SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası
    Cihazın üçüncü sahibiyim yakın bir arkadaşımdan satın aldım, alalı 3 ay oluyor. Kutusu faturası garantisi yoktur. Cihaz kırılamayan V2 versiyon hiçbir sıkıntısı yoktur ve mükemmel kondisyondadır. Mavi joycon'un arka kısmında ufak bir soyulma var, fotoğraflarda mevcut onun dışında tertemiz bir cihaz. Ekran koruyucusu takılı ve ekranı çiziksiz, yanında yedek ekran koruyucusu ve taşıma çantası da mevcut. Cihazın içinde Nintendo hesabı yoktur, oyunsuzdur.

Kutu içeriği:

-Nintendo Switch V2 Neon Red Blue

-Dobe Switch Dock Video Converter

-Joycon grip, joycon askıları

-Güç adaptörü, HDMI kablo

-Taşıma çantası, +1 yedek ekran koruyucu

Üniversite ihtiyaçlarımı gidermek için ve oynamaya vaktim olmadığından satıyorum, fiyatı oldukça ucuz tuttum -pazarlık kabul etmiyorum, takas yoktur.- Tercihim İzmir Bornova içinde elden test ederek teslim fakat istenirse EFT havale sonrası kargo şeklinde de alışveriş yapılır. Detaylar için mesaj atabilirsiniz wp üzerinden de iletişim kurulur. SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.