Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL Satın Al 30 Mayıs 2023 02:08 1 1 SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL Merhabalar cihazı bir hafta önce bu site üzerinden ikinci el olarak satın aldım fakat yakın vakitte Steam Deck'e geçme kararı verdiğim için tekrardan satmak istemekteyim. Cihaz sorunsuz problemsiz ve kondisyon olarak oldukça temizdir, üzerinde temperli ekran koruyucu takılıdır, kendi ekranı çiziksizdir. 128 GB SanDisk SD kartı kendim ekledim, onu da veriyorum.Ekstra olarak takılmamış bir adet daha ekran koruyucu cam vereceğim. Kutusu, sert taşıma çantası, orijinal şarj aleti, silikon dış koruyucu kılıfı, bir çift analog koruyucusu mevcuttur. Faturası ve garantisi yoktur, NBA 2K20 kutulu oyunu var.Fotoğrafta görünen dijital oyunlar ve hesaplar satılık değildir. Fiyat sondur. Lütfen pazarlık, takas veya Param Güvende için yazmayınız. Çorum Merkez içi deneterek elden teslim veya EFT/Havale sonrası alıcı ödemeli kargo yaparım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RTX 2070S 16 GB RAM i5 8600K Z370 Maximus 256 GB SSD 1 TB HDD SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI PlayStation 5 Dijital 825 GB + 1 TB WD SN850 SSD + Şarj İstasyonu