Şimdi Ara

SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL
    Merhabalar cihazı bir hafta önce bu site üzerinden ikinci el olarak satın aldım fakat yakın vakitte Steam Deck'e geçme kararı verdiğim için tekrardan satmak istemekteyim. Cihaz sorunsuz problemsiz ve kondisyon olarak oldukça temizdir, üzerinde temperli ekran koruyucu takılıdır, kendi ekranı çiziksizdir. 128 GB SanDisk SD kartı kendim ekledim, onu da veriyorum.

Ekstra olarak takılmamış bir adet daha ekran koruyucu cam vereceğim. Kutusu, sert taşıma çantası, orijinal şarj aleti, silikon dış koruyucu kılıfı, bir çift analog koruyucusu mevcuttur. Faturası ve garantisi yoktur, NBA 2K20 kutulu oyunu var.

Fotoğrafta görünen dijital oyunlar ve hesaplar satılık değildir. Fiyat sondur. Lütfen pazarlık, takas veya Param Güvende için yazmayınız. Çorum Merkez içi deneterek elden teslim veya EFT/Havale sonrası alıcı ödemeli kargo yaparım.

SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.