Şimdi Ara

NINTENDO TÜRKİYE'YE GERİ GELSİN KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güncelleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Güncelleme için teşekkürler.

Büyük sitelerin destek olması gerekir, merlininkazanı, bsc, oyungezer vs. vs...
  • destek olmak için biraz geç kaldık belki ama,kardeşim iyi amacın güzel de herkez nedir ya ? daha adam gibi türkçe konuşmayı bilmiyosun bi de nintendo geri gelsin diyosun.ulan daha kendi dilini konuşamayan adamları niye taksın nintendo.bu arada nintendo türkiyeye geri dönmeyecek bi daha arkadaşlar,hala umudu olan varsa diye söylüyorum.
  • bur4kss B kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı ben başlatmadım sadece arkadaşım burada paylaşmamı istedi.
  • birinin dayısı distribütör oluyordu en son. ne oldu o iş?
  • dünyada 50 milyon tane satılmış bir aletin türkiye'de sıfırı bile olmaması çok enteresan birşey...
  • Temren kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Şimdi almaya kalksam nasıl bulucam 0'ını üstelik 2. elleri bile 3dsnin 250 liraya satıyorlar.
  • 17 aralık 2013 te açılan kampanyaya 26 cevap gelmiş :))

durum bundan ibaret
    şimdi dağılabilirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temren kullanıcısına yanıt
    Ney wii mi ds mi? :D

ds 150 milyonu geçti ps2 yi bile.
    wii de 100 milyonu geçti.
  • Ne kadar az olduğumuzun bir kanıtı. Artık yurtdışından getiren forumdaşlar ve gg gibi sitelerde dolanan bazı kan emicilerin insafına kalmış durumdayız. Nintendocu da kapanınca resmen bitti Nintendoculuk.
  • Değerli arkadaşlar ben de sizler gibi nintendonun Türkiye'de olması için yıllardır uğraşıyorum. Bu nedenle Ninten'donun Avrupa sorumlusu ile görüştüm şu an için böyle bir planları olmadığını Türkiye pazarının çok karışık ve rekabet halinde olduğunu ve mobil oyun platformlarının kendilerini ciddi şekilde etkilediğini söyledi ileride tekrar geleceklerini ama bunun hemen olmayacağını belirtti
  • gelince elimize ne geçecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

gelince elimize ne geçecek

Tabiki 2 yil Nintendo GARANTISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiuf

Değerli arkadaşlar ben de sizler gibi nintendonun Türkiye'de olması için yıllardır uğraşıyorum. Bu nedenle Ninten'donun Avrupa sorumlusu ile görüştüm şu an için böyle bir planları olmadığını Türkiye pazarının çok karışık ve rekabet halinde olduğunu ve mobil oyun platformlarının kendilerini ciddi şekilde etkilediğini söyledi ileride tekrar geleceklerini ama bunun hemen olmayacağını belirtti

Hocam kimle rekabet halindeymiş acaba çok merak ettim. Bir tek sony var konsol satan adamlar tekel oluşturdu memlekette. Diğer oyun mecralarıyla niye kıyaslıyolar kendilerini anlayamadım doğrusu. Karışık olmasını, yatırım yapılmak istenmemesini anlarımda rekabet halinde derlerse ağızlarına kürek geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

gelince elimize ne geçecek

Piyasa 1i 5e satan çakallara kalmıyacak daha ucuza oyun ve hizmet alabileceğiz ama şimdilik hayal tabi bunlar..
  • Adamlar zarar edeceklerini bile bile gelmezler tabi. Şu imza kampanyası bile gelmemeleri için bir sebep. Bu saatten sonra satış konusunda çok iddialı bir konsol üretmeden gelmezler bence. Gerçekten tüm dünyada ilgi çekecek bir konsol çıkarırlarsa o zaman belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.