Eminim birçok nintendo wii sahibini nunchuk'ların kablolu oluşu rahatsız ediyordur. NYKO firmasının geliştirmekte olduğu kablosuz Nunchuk bu gereksiz kablo olayına bir son getircek gibi ...
Adamlar her sektöre cevap vermeye çalışıyorlar. Olsun bu tarz ürünlerin çıkması iyi birşey.
quote:
Orjinalden alıntı: aerich
Adamlar her sektöre cevap vermeye çalışıyorlar. Olsun bu tarz ürünlerin çıkması iyi birşey.
evet ama ben yan sanayi urunleri pek sevmiyorum bazı mallar 1 yılını doldurmadan sorunlar cıkarmaya başlıyorlar
bu nyko kafayı yemiş kendini heşeyin kabloszunu yapmaya adamışkablosuz sensor bar da yapmışlar
Takıntılı bir firma olabilir ... ehehe
quote:
Orjinalden alıntı: aerich
Takıntılı bir firma olabilir ... ehehe
kablo yoksa huzur var...
Keşke nintendo böyle yapsaydı. Uyuz oluyorum sensor bar'ın incecik kablosuna kesin 1 ara takılcam kopacak diye çekiniyorum. Nunchuck kablosu genelde çok sorun değil ama çok hareketli oyunlarda bazen kablo yüzünden elim ayağıma dolaşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Silmaril
Keşke nintendo böyle yapsaydı. Uyuz oluyorum sensor bar'ın incecik kablosuna kesin 1 ara takılcam kopacak diye çekiniyorum. Nunchuck kablosu genelde çok sorun değil ama çok hareketli oyunlarda bazen kablo yüzünden elim ayağıma dolaşıyor.
Senle aynı fikirdeyim. Keşke WiiRemote ile Nunchunk kablosuz olsaymış... Oyun oynarken nerdeyse kablo suratıma çarpıçak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme