Şimdi Ara

Nintendo Wii oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nintendo wii oynayanlar arkadaş olarak eklesin

wii friend code'm: 7330853434687479

• Çevrimiçi bağlantılar kapatıldı maalesef. Eklesek işimize yaramaz :(
  • Dolu oyunu var iyiki cihazın. Hangisini oynayacağımızı şaşırıyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Çevrimiçi bağlantılar kapatıldı maalesef. Eklesek işimize yaramaz :(

Uzun zamandır açmıyordum;serverlarını kapattılar mı ya güzelim cihazın...bu akşam kurup Mario kart atacaktım iki el...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signoconte

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Çevrimiçi bağlantılar kapatıldı maalesef. Eklesek işimize yaramaz :(

Uzun zamandır açmıyordum;serverlarını kapattılar mı ya güzelim cihazın...bu akşam kurup Mario kart atacaktım iki el...

O daha kapanmadı. Sadece Nintendonun sağladığı internet hizmetleri kapsntım. Ama bu ayın 20sinde falandı galiba çevrimiçi oyunlar da kapanıyor. Konu açmıştım. Üstlerdedir hala. Mario Kart için birkaç hagtamız daha var.:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Wii U dan ekmek yiyemiyorlar;ekmek yedikleri konsolu kısıtlıyorlar...Cidden illallah getirdiler ya

• quote:

Wii U dan ekmek yiyemiyorlar;ekmek yedikleri konsolu kısıtlıyorlar...Cidden illallah getirdiler ya

Aynen. Hani Wii Mario Art falan oynanmıyor olsa çevriçi tama diyeceğim. Bir sunucu koskoca şirkete ne kadar yük olabilir ki?

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Kibir sonları olacak...güçlü konsol çıkarsalar bari de toparlasalar...

• quote:

çok haklısın hocam.. wii'ye desteklerini kesmekle nintendo, oyuncularına büyük saygısızlık etti..

ps2'ye bile 15 yıl bpyunca sürekli oyun çıkarken, wii'yi daha 7 yıllık bir sürede görmezlikten gelmeye başladılar, üstelik onlara en fazla para kazndıran konsol bu.. artık oyunda çıkarmıyorlar.. neyse ki zamanında geniş arşiv yaptılar
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı;herkesin oyun geliştirdiği bir konsol yapsalar keşke de;10 yılı aşkın desteği sürdürseler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wii çok iyi bir konsol.. desteği üzerinden çekeceğine tam tersi daha fazla destek geliştirmeleri lazım bence.. ülkemizde çok satmasa bile amerikada deli sattı bu konsol.. ilk çıktığında oradaydım her yerde wii vardı, reklamlar vs, millet kapış kapış almıştı.. hatta diyordum o zamanlar "ps3 varken bu alınır mı" diye ama üzerinden 7-8 yıl geçmeden desteği kesiyorsun, neyine güvenerek.. wii u'ya güvenerek.. wii u'nun başarısı ortada.. gamecube'le yükselen grafik wii ile tavan yapıp wii u ile düşüşe geçmiş bunu herkes görüyor.. wii ve ds nintendo'nun en çok özen göstermesi gereken konsollar bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.