Şimdi Ara

XBOX LİVE ARCADE OYUNLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç arcade oyunlara yer vermiyoruz forumda. Şahsen ben çok keyif alıyorum eskiye dönmekten ama bazı oyunları oynadıktan sonra boşa download ettiğimi anlıyorum . Buraya tavsiyelerimizi yazalım yada lıvedan kapıştığınız en keyifli oyunları. Benim sırayla en keyif aldığım arcade oyunları ;

1.Small Arms
    2.Wik: Fable of Souls
    2.Cloning Clyde
    4.Feeding Frenzy

• +
    * Assault Heroes
    * Jewel Quest
    * Geometry Wars
  • Yakında worms gelecek livedan harika olur
  • Worms çok keyifli olur acil bekliyorum bende
  • Street Fighteri unutmayın. Efsaneler asla bitmez..... Microsft puanım olmadığı için oynayamıyorum o ayrı..
  • Uno'yu tek geçerim. 150.000 kişinin içinde 1050'lerdeyim. Beklerim :)
  • Herkes demo/trial versiyonlarını mı oynuyor Live Arcade oyunların?
    Para bastırıp da tam sürümlerini alanlar var mı? Varsa hangi oyunları aldınız?
    Ayrıca tam sürüm aldığınız oyunları yedekleyebiliyor musunuz? Daha önceden yedekleme olmadığı şeklinde bir yorum okumuştum.
  • Mortal Kombat
    Street Fighter
    Geometry Wars
    Zuma....
  • assault heroes çok süper ya.Tam gamepad oyunu.Tam sürümünü alasım var.
  • asıl bomba yakında sensible soccer geliyomuş,amiga günlerim canlancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Herkes demo/trial versiyonlarını mı oynuyor Live Arcade oyunların?
    Para bastırıp da tam sürümlerini alanlar var mı? Varsa hangi oyunları aldınız?
    Ayrıca tam sürüm aldığınız oyunları yedekleyebiliyor musunuz? Daha önceden yedekleme olmadığı şeklinde bir yorum okumuştum.

ben dün akşam street fighter'ı aldım arkadaşlar fakat Live'dan oynarken (bilmiyorum belki o anki hat durumundan kaynaklı da olabilir) adamlar resmen beni alaşa ettiler - ezik oynayanlara bile yenildim lag yüzünden :(((( TR'de alanlar olursa umarım hat daha düzgün olur ve güzel güzel kapışılabilir. XBOX'ın kendi forumlarında avrupa ve dünya birincilerini gördüm acaip heyecanlanmıştım halbuki oynamak için ama canım Türkiye'mde altyapı bu kadar içler acısı olunca insanın Live üzerinden bu tarz aksiyon oyunlarını oynayası bile gelmiyor....

Neyyyse konuya dönmek gerekirse Assault Heroes'u da bu akşam alacağım - yedekleme opsiyonuna bakacağım ama yedeklemeye ihtiyacın olmadığını sanıyorum. Nedeni ise: zaten para /daha doğrusu bu platformda puan diyelim) verip satın almış olduğun oyunları direk olarak diskini değiştirsen bile ücretsiz tekrardan download edebildiğini okumuştum XBOX'ın bir menüsünde - kısacası yedeklemeye ihtiyaç yok sanıyorum :)))

• Türkiye'de Microsoft Points satan bir yer var mı? Kredi kartı ile Xbox üzerinden veya yurtdışı sitelerden almayı pek istemiyorum da. Siz X360 üzerinden mi alıyorsunuz puanları?
  • Birazdan XBOX Live Deneyimleri'nin altına yazıyorum, dün akşam durumu hallettim sanırım :)
  • bende o sensinle soccer ile büyüdüm... aaaahhhh ahhhhh
    ondaki o heyecan ve oynanabilirlik hiçbir futbol oyununda olmayacak!
    o ayrı bir efsane bence :)))
    canım sensiblemmmmm

quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

asıl bomba yakında sensible soccer geliyomuş,amiga günlerim canlancak
  • worms 1 numara
    quote:

Orjinalden alıntı: Budd

Worms çok keyifli olur acil bekliyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 14 Şubat 2007; 15:35:54 >
  • bende wormsu düşünemiyorum heheh
    oynadığım ve çok eğlenip güldüğüm nadir oyunlardandı o kurtcuklar :))
    manyak şeyler ya heheh
  • Şu microsoft puanı denilen saçmalık keyfimi kaçırdı. PS3 de bu tür oyunlar bedava online olarak oynanacak. Nedir bu microsoftun para hırsı
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Şu microsoft puanı denilen saçmalık keyfimi kaçırdı. PS3 de bu tür oyunlar bedava online olarak oynanacak. Nedir bu microsoftun para hırsı

Ps3'ün arcade oyunlarını bedava mı sanıyorsun yoksa
  • Belki yanlış biliyorumdur İlker....En son mükemmel grafikli oyunlar normal bir gold üyelik ile oynanırken, 15- 20 senelik, müzelik oyunlara extradan para vermek tuaf geliyor...
  • PS3'te de paralı dostum. Mesela Tekken 5 Dark paralıydı.
    Lemmings filan böyle eski oyunlar 7-dolar ile 15dolar arası değiyor PS3 store'da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.