Şimdi Ara

Nintendo Wii Sizce Pişman olurmuyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3+ yaş diyen insanın yaşından şüphe duyarım. Zelda gibi bir şahaseri bırakın oynamadan görmeden denilen yorumlar bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

3+ Oyunları oynarsın ancak Wii'de. Yani Çocuklar için yapılmış, Mario, Sonic gibi çocuk oyunlarının olduğu gereksiz bir konsol.

manhunt dünyada bir oyun bu kadar şiddet içeremez diye yasaklanıyor adam hala 3 yaşında çocuk diyor. wii sahibi olmayanlara wii alıyım mı dersen sonuç bu olur
  • bak ben şimdiye kadar x-b360da kullandım ps2yide kullandım wiiyide kullandım sana şöyle söyleyim nintendo gerçek anlamda bir devrim yapmış o nintendo çocuklar içindir diyen büyük bi ihtimalle nintendo yazısını ilk defa buralarda görmüştür cihazlarla bi oynayışlığı olduğunu sanmıyorum. grafik olarak gerçektende x-box360la veya ps3le yarışamaz ama ps2gibi diyenlerde afedersiniz ama haltetmiş ps2nin 7sene sonunda çıkartdığı oyunlar wiinin 3aylık oyununu kıyaslıyorlar neyse sözüm şu adventure oyun seviyorsan kesinlikle alman gereken bir konsoldur wii. ayrıca şu cocuklar içindir diyen arkadaşlarada bi bilgi vereyim bütün dünya genellemesinde şuan wii ve dsi olan insanların %71i 18yaşın üstünde. sana tavsiyem wiiyi almandır sen bi zelda oyna bi mp3 oyna ozaman anlarsın pişman olup olmayacağını zaten şuan bu yüzden en çok satan konsollar wii ve ds ps3 ps2nin x-boxda x-box360ın devamı olarak yapıldı oyunların grafikleri güzelleştirildi ama başka bi yenilik yok fakat wii tamamen farklı bi atmosfer

• Wii gerçekten eğlenceli bir alet ama 2-3 ay oynadıktan sonra sıkabilir...
  • ozi kafanmi iyi olum sen dünyanın en doyumsuz insanı olarak nası aldın Wii 'yi şaştım valla.. neyse izmite gelince bakarız sende

hayırlı olsun dostum
  • dostum uygun fiyata bulursan düşünme ve kesin wii al
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

ozi kafanmi iyi olum sen dünyanın en doyumsuz insanı olarak nası aldın Wii 'yi şaştım valla.. neyse izmite gelince bakarız sende

hayırlı olsun dostum

saol ya öle kafama esti aldım işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.