Şimdi Ara

Nintendo Wii Sizce Pişman olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nintendo wii aldım sıfır sayılır bir arkadaşa hediye çıkmış banada 350 ytl ye verdi faturalı garantili.Ürünü iyi fiyata aldım fakat Ps3 ümde var sizce eğlence olarak nasıl bir alet daha önce hiç oynamadım ve oyunları nasıl bir yardımcı olursanız sevinirim

• Daha önce Nintendo Konsolu oynamadıysan Öncelikle Nintendodan PC veya PS3 benzeri oyunlar beklememen lazım.Çünkü Nintendo apayrı bir dünya ve oyunları farklı bir kategoride.

Nintendo da Öncelikle Mario Zelda gibi en iyi platform macera oyunlarını oynayabilirsin.Birazda Masalımsı bir atmosfer hoşuna gidiyorsa Nintendo dan pişman olmazsın.

Nintendo Wii yide bulundurman farklı bir tarz için avantaj.Başka platformlara çıkmayan güzel oyunları mevcut.Sonuçta oyna ve keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış1

Daha önce Nintendo Konsolu oynamadıysan Öncelikle Nintendodan PC veya PS3 benzeri oyunlar beklememen lazım.Çünkü Nintendo apayrı bir dünya ve oyunları farklı bir kategoride.

Nintendo da Öncelikle Mario Zelda gibi en iyi platform macera oyunlarını oynayabilirsin.Birazda Masalımsı bir atmosfer hoşuna gidiyorsa Nintendo dan pişman olmazsın.

Nintendo Wii yide bulundurman farklı bir tarz için avantaj.Başka platformlara çıkmayan güzel oyunları mevcut.Sonuçta oyna ve keyfine bak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

Daha önce Nintendo Konsolu oynamadıysan Öncelikle Nintendodan PC veya PS3 benzeri oyunlar beklememen lazım.Çünkü Nintendo apayrı bir dünya ve oyunları farklı bir kategoride.

Teşekkürler arkadaşım ya paltform oyunlarını severim zaten baya ya ps3 var zaten varda grafik varda eğlence yok daha oyunlarında bekliyorum anca kasım ayında düzgün hale gelecek ama wii de mario filan severim bakalım inşallah memnun kalırım

• ben nintendo wii yi 2 kez aldım....ilkini ilk cıktıgında aldım 5 ay kadar kullandım..ilk baslarda cok eglenceli geldi farklıydı...wii tenis harikaydı..ama sonradan gercekten monoton olmaya başlad ızelda da harikaydı bitirmek uzereydim..6-7 oyunum oldu ilk cıkan oyunların hepsini oynadım neredeyse...sonra kendime xbox 360 aldım.tabi wii den sonra xbox 360 bana harika geldiii.xbox 360 ile ilgilenmeye çok başladım..evime monitor aldım..surekli xbox 360 ile vakit geciriyordum...wii ise kenarda oylecene durmaya basladı...baktım hevesim gitti..sattım....sonra 1-2 ay sonra ps3 aldım...ps3 ile de uzun sure vakit gecirdim..

sonra wii de backup oyun devri başlayınca dayanamayıp tekrardan modlu wii aldım...netten oyun cektim oynadım...ama xbox 360-ps3 den sonra bana wii ps2 gibi geldi...

sözün kısası,ben bir konsolda grafik arıyorum diyorsanız wii size gore değil...

ama arkadas cevreniz geniş surekli arkadaşlarınızla beraber takılıyorsanız eğlence için wii derim...ama inanın bir yere kadar suruyor bu zevk..belli sureden sonra insan grafik aramaya gozunun bayram etmesini istiyor...

ama wii tabikide her yonuyle bence iyi bir konsol...tekrar yazıyorum grafik sizin için onemli değil eglence olsun vaktimi eglenerek gecireyim diyorsanız ve bundan sıkılmazsanız wii alın ......

tercih sizin...saygılar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

ben nintendo wii yi 2 kez aldım....ilkini ilk cıktıgında aldım 5 ay kadar kullandım..ilk baslarda cok eglenceli geldi farklıydı...wii tenis harikaydı..ama sonradan gercekten monoton olmaya başlad ızelda da harikaydı bitirmek uzereydim..6-7 oyunum oldu ilk cıkan oyunların hepsini oynadım neredeyse...sonra kendime xbox 360 aldım.tabi wii den sonra xbox 360 bana harika geldiii.xbox 360 ile ilgilenmeye çok başladım..evime monitor aldım..surekli xbox 360 ile vakit geciriyordum...wii ise kenarda oylecene durmaya basladı...baktım hevesim gitti..sattım....sonra 1-2 ay sonra ps3 aldım...ps3 ile de uzun sure vakit gecirdim..

sonra wii de backup oyun devri başlayınca dayanamayıp tekrardan modlu wii aldım...netten oyun cektim oynadım...ama xbox 360-ps3 den sonra bana wii ps2 gibi geldi...

sözün kısası,ben bir konsolda grafik arıyorum diyorsanız wii size gore değil...

ama arkadas cevreniz geniş surekli arkadaşlarınızla beraber takılıyorsanız eğlence için wii derim...ama inanın bir yere kadar suruyor bu zevk..belli sureden sonra insan grafik aramaya gozunun bayram etmesini istiyor...

ama wii tabikide her yonuyle bence iyi bir konsol...tekrar yazıyorum grafik sizin için onemli değil eglence olsun vaktimi eglenerek gecireyim diyorsanız ve bundan sıkılmazsanız wii alın ......

tercih sizin...saygılar.....
    Benim kafadansan çok pişman olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKSIDE

quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

Teşekkürler arkadaşım ya paltform oyunlarını severim zaten baya ya ps3 var zaten varda grafik varda eğlence yok daha oyunlarında bekliyorum anca kasım ayında düzgün hale gelecek ama wii de mario filan severim bakalım inşallah memnun kalırım

Alıntıları Göster
    walla eger buyuk ekran bı lcd de fln oynucaksan grafkler cok kotu oluyor bende war wii ama ps3 de war şimdide xbox aldım ama wii yi satıp parasını öyle verıcem beni pek sarmadı acıkcası wii özellikle lcd dekı performansını görunce bence wii yi sat xbox al :D ama sen bilirsin tabiki tüplü tv de oynucam ve o tarz oyunları severım dıosan wii de kötü alet degil ama dedigim gibi lcd için aleti gücü yetmıo :d

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

walla eger buyuk ekran bı lcd de fln oynucaksan grafkler cok kotu oluyor bende war wii ama ps3 de war şimdide xbox aldım ama wii yi satıp parasını öyle verıcem beni pek sarmadı acıkcası wii özellikle lcd dekı performansını görunce bence wii yi sat xbox al :D ama sen bilirsin tabiki tüplü tv de oynucam ve o tarz oyunları severım dıosan wii de kötü alet degil ama dedigim gibi lcd için aleti gücü yetmıo :d

Alıntıları Göster
    fiyat iyi bence pişman olmazsın en az 6,7 oyun var oynanması gereken bunlarda zaten baya uzun bir süre idare eder.snra yeniler çıkar...en güzel olayıda star wars çıkacak olması..800 ytl verilmez ama 350 ytlye değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

fiyat iyi bence pişman olmazsın en az 6,7 oyun var oynanması gereken bunlarda zaten baya uzun bir süre idare eder.snra yeniler çıkar...en güzel olayıda star wars çıkacak olması..800 ytl verilmez ama 350 ytlye değer

Alıntıları Göster
    Zevk meselesi... Bende yıllardır Nintendo'nun tüm konsolları olmuştur. Bunun yanında dreamcast, sega saturn, ps1,ps2,xbox,xbox360 da oldu ( şu anda hiçbiri yok ama xbox360 kuzenimde hala oynuyorum ) Ama yine de Nintendo'nun yeri bende aynıdır. Halo 3 mü, Metroid Prime 3 mü desen MP3 derim. Gears of War oynamaktansa Super Paper Mario oynamayı tercih ederim. Zaten mindless shooter sevmem, o ayrı. Nintendo'yu ya çok seversin ya da nefret edersin, ikisinin birden olması imkansız. Çünkü çok "unique" bir firma, yani eşi benzeri olmayan şeyler üretiyor.

Wii benim 1 numaralı konsolum da olsa, gta 4 ve mafia 2 oynamak için ps3 alacağım. xbox360 ise uzun süre kullansam da 3rrod'dan bıktım. Elite düşünüyordum ama ps3 daha uzun ömürlü bence, en iyisi 40 gb ps3 almak olacak. Wii ise dediğim gibi ama 350 Ytl'ye kaçırma derim... Metroid Prime 3, Zelda, Super Paper Mario... Bunlar sanat harikası, oyundan da öte şeyler bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Zevk meselesi... Bende yıllardır Nintendo'nun tüm konsolları olmuştur. Bunun yanında dreamcast, sega saturn, ps1,ps2,xbox,xbox360 da oldu ( şu anda hiçbiri yok ama xbox360 kuzenimde hala oynuyorum ) Ama yine de Nintendo'nun yeri bende aynıdır. Halo 3 mü, Metroid Prime 3 mü desen MP3 derim. Gears of War oynamaktansa Super Paper Mario oynamayı tercih ederim. Zaten mindless shooter sevmem, o ayrı. Nintendo'yu ya çok seversin ya da nefret edersin, ikisinin birden olması imkansız. Çünkü çok "unique" bir firma, yani eşi benzeri olmayan şeyler üretiyor.

Wii benim 1 numaralı konsolum da olsa, gta 4 ve mafia 2 oynamak için ps3 alacağım. xbox360 ise uzun süre kullansam da 3rrod'dan bıktım. Elite düşünüyordum ama ps3 daha uzun ömürlü bence, en iyisi 40 gb ps3 almak olacak. Wii ise dediğim gibi ama 350 Ytl'ye kaçırma derim... Metroid Prime 3, Zelda, Super Paper Mario... Bunlar sanat harikası, oyundan da öte şeyler bence...

Alıntıları Göster
    Yeni nesil konsollar için en iyi formül Wii + ps3 ya da x360. Ama illa ki herkesin wii deneyimi yaşaması lazım. Mesela Star wars unleashed i X360 ve Ps3 de inanılmaz grafik ve fizik motoruyla oynarken, Wii de remote ile lightsaber kullanıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noodfan

Yeni nesil konsollar için en iyi formül Wii + ps3 ya da x360. Ama illa ki herkesin wii deneyimi yaşaması lazım. Mesela Star wars unleashed i X360 ve Ps3 de inanılmaz grafik ve fizik motoruyla oynarken, Wii de remote ile lightsaber kullanıcaksın.

Alıntıları Göster
    güzel fiyata almışsın bu fiyata pişman olman zor en fazla satarsın pek zarar etmemiş olusun, ama bence wii nin en kötü tarafı herkesin devrimsel dediği kontrolleri başta güzel gelsede sonradan işkence halini almaya başlıyor aslında,

bide sakın nintendo oyunları çocuk oyunudur diyenlere aldanma oyunları baya zor oluyor emin ol,

grafikleri yüksek kalitede değil ama kesinlikle tarzı olan grafikler var özellikle anime manga tarzı tasarımlardan hoşlanıyorsan bence grafikleri çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: power512

güzel fiyata almışsın bu fiyata pişman olman zor en fazla satarsın pek zarar etmemiş olusun, ama bence wii nin en kötü tarafı herkesin devrimsel dediği kontrolleri başta güzel gelsede sonradan işkence halini almaya başlıyor aslında,

bide sakın nintendo oyunları çocuk oyunudur diyenlere aldanma oyunları baya zor oluyor emin ol,

grafikleri yüksek kalitede değil ama kesinlikle tarzı olan grafikler var özellikle anime manga tarzı tasarımlardan hoşlanıyorsan bence grafikleri çok güzel

Alıntıları Göster
    Benim için en iyi tercih PS3+Xbox360.Sadece platform oyunları için Wii almak bana mantıksız geliyor.Onun dışında multi platform oyunlar zaten Wii'de rezalet.En son Nba Live 3.0 puan almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Benim kafadansan çok pişman olursun...

Alıntıları Göster
    3+ Oyunları oynarsın ancak Wii'de. Yani Çocuklar için yapılmış, Mario, Sonic gibi çocuk oyunlarının olduğu gereksiz bir konsol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Benim için en iyi tercih PS3+Xbox360.Sadece platform oyunları için Wii almak bana mantıksız geliyor.Onun dışında multi platform oyunlar zaten Wii'de rezalet.En son Nba Live 3.0 puan almış.

Alıntıları Göster
    Platform istiyorsan kesin Wii al. Süper platformlar çıktı, çıkacak. Super Paper Mario çıktı oynamalısın. Super Mario Galaxy, Nights ve bir de adını bilmediğim şu oyun var... Çok tatlı grafikleri var bence.

Ama tabii en heyecanle beklediğim Super Mario Galaxy... İnanılmaz grafikleri var. Bakın Gears of War gibi poligon deposu demiyorum. Ama o kadar tatlı ve renkli bir dünya ki, içine dalasım geliyor. :)

Mario hayalet olmuş duvarlardan geçiyor :)

Tabii Adventure için de en iyi konsol Wii. Çünkü pc haricinde point&click yapabileceğiniz tek konsol. Mesela Zack&Wiki, And Then There Were None gibi macera oyunları çıkacak... Zack&Wiki Monkey Island tadında.. ( Bilenler bilir )

http://software.filefront.com/Zack%20Wiki%20Quest%20for%20Barbaros%20Treasure/;6451;/software_information.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

3+ Oyunları oynarsın ancak Wii'de. Yani Çocuklar için yapılmış, Mario, Sonic gibi çocuk oyunlarının olduğu gereksiz bir konsol.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

Evet Zelda'daki puzzle'ları çocuklar çözer zaten. Senin çözebileceğini de sanmıyorum. Manhunt 2, No More Heroes, MOHH2, Metroid Prime 3 gibi çocuk oyunlarından bahsetmeye hiç gerek yok. O çok övdüğünüz Resistance, Halo 3 falan Metroid Prime 3'ün yanında fıs kalıyor. Hatta Bioshock bile. Oynamayan bilemez.

• bende bowlingi çok beğendim.özellikle arkdslarla süper oluyor..bowling salonuna gitmeye gerek yok..ama ben xbox360 alıcam ps3 ün yanına tabi resmi olarak geldikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

bende bowlingi çok beğendim.özellikle arkdslarla süper oluyor..bowling salonuna gitmeye gerek yok..ama ben xbox360 alıcam ps3 ün yanına tabi resmi olarak geldikten sonra
    Bende ilerde bi Wii alıcam ama daha zamanı var işler kesat para ayarlamaya çalışıyorum. Bütün Next-Gen konsolları bi tamamlayayım istiyorum. Bu arada Wii'yi çok oynamıştım dükkanın birinde oyunları hoşuma gidiyor eeee nede olsa eskiden Gamecube'de kullanmıştım 3 tane Gamecube bile bir başkaydı benim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bende ilerde bi Wii alıcam ama daha zamanı var işler kesat para ayarlamaya çalışıyorum. Bütün Next-Gen konsolları bi tamamlayayım istiyorum. Bu arada Wii'yi çok oynamıştım dükkanın birinde oyunları hoşuma gidiyor eeee nede olsa eskiden Gamecube'de kullanmıştım 3 tane Gamecube bile bir başkaydı benim için...

Alıntıları Göster
    Ben de ps3 alacağım bir tane, ama xbox360 düşünmüyorum artık. 2 tane kullandım zaten. Wii alması gerekenler bence: Nintendo franchise'larını sevenler, platform sevenler, adventure sevenler, Japon tarzı oyunları sevenler, oldschool gamerlar, yenilik arayanlar. Gears of War gibi poligon deposu " mindless shooter" sevenler almasın zaten. Ama gelip de sevdiğimiz konsolu da kötülemesinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Ben de ps3 alacağım bir tane, ama xbox360 düşünmüyorum artık. 2 tane kullandım zaten. Wii alması gerekenler bence: Nintendo franchise'larını sevenler, platform sevenler, adventure sevenler, Japon tarzı oyunları sevenler, oldschool gamerlar, yenilik arayanlar. Gears of War gibi poligon deposu " mindless shooter" sevenler almasın zaten. Ama gelip de sevdiğimiz konsolu da kötülemesinler...

Alıntıları Göster
    yolas herkesin zevki aynı olmaz ..yorumlara açık ol ama tabiki karalamaya bende karşıyım...bence bütün konsolların ii veya kötü yanları war..keşke SEGA konsol piyasasına geri dönse sade oyun yapmakla SEGA ismini koruyamaz..

• quote:

yolas herkesin zevki aynı olmaz ..yorumlara açık ol ama tabiki karalamaya bende karşıyım...bence bütün konsolların ii veya kötü yanları war..keşke SEGA konsol piyasasına geri dönse sade oyun yapmakla SEGA ismini koruyamaz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ps4

Haklısın... Ama mesela " PGR4'ün araç grafikleri pek iyi değil" desem alabileceğim saldırıları tahmin ediyorum yani. Herkes kendini haklı görüyor, karşısındakini dinlemiyor.

Bu EA Bioware'i falan da satın aldı, Ubisoft'un büyük bir bölümü de elinde... Bu gidişle bence EA bir konsol çıkaracak birkaç yıla kadar. Demedi demeyin.

• quote:

Alıntıları Göster
    legend of zelda oynamayı unutma.
    çok methediyorlar kesinlikle mükemmeldir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.