Şimdi Ara

Xbox One almayı planlıyorum ki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ... Aklıma bazı sorular takılıyor. Bilen arkadaşlara sormak istiyorum o sebeple;

- Bir pal, ntsc muhabbeti gördüm yazılanları okurken. Sanırım ntsc olanda dönüştürücü adaptör varmış; benim sorum, 2. el alacağım. Yaklaşık 850 lira dendi bana. Pal mı sormadım. Bunu rahat anlamanın bir yolu var mı? Seri nosu falan, alırken kontrol edebileceğim?

- Hali hazırda Playstation ve Pc kullanıcısıyım. Xbox deneyimim ilk çıkan makineden ibaret. Xbox360 deneyimim olmadı. Xbox one'a da yabancı sayılırım o sebeple. Aklıma Gears of War serisinden başka oyun pek gelmiyor. Sizin; "mutlaka oynamalısın.." dediğiniz oyunlar nelerdir?

- Playstation'da olduğu gibi indirim dönemleri, kampanyalar falan olabiliyor mu xbox mağzasında?

- Xbox Gold avattajları nelerdir? Almak mutlaka gerekli mi sizce? (Online çok oyun oynamıyorum.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha almama var aslında, fakat gene de dayanamadan sorayım dedim. Fikir beyan edenlere şimdiden teşekkürler.

• Güç kaynağının fişi türkiye uyumluysa avrupa pal cihazdır değilse amerika ntsc yani, halo, forza tavsiye ederim ama genede gears of war :) , indirim dönemleri oluyor, gold avantaj olarak nitelendirmek ne kadar doğru bilemedim :) online oyun ve ayda 4 oyun veriyor avantaj olarak nitelendirilemez yani. Eğer ben verilen oyunları istemiyom onlineda oynamıyom diyorsan almana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantalitee

Güç kaynağının fişi türkiye uyumluysa avrupa pal cihazdır değilse amerika ntsc yani, halo, forza tavsiye ederim ama genede gears of war :) , indirim dönemleri oluyor, gold avantaj olarak nitelendirmek ne kadar doğru bilemedim :) online oyun ve ayda 4 oyun veriyor avantaj olarak nitelendirilemez yani. Eğer ben verilen oyunları istemiyom onlineda oynamıyom diyorsan almana gerek yok.

Karpuz gibi tıklatıp alırız artık.
  • Güzel mantık ama yıllık alınca ucuz oluyor baştan söylim bence stok yapın karpuzları :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantalitee

Güzel mantık ama yıllık alınca ucuz oluyor baştan söylim bence stok yapın karpuzları :))

Şimdiden sermaye ayarlıyım o halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyden once butun ea oyunlarini yillik 65 tlye ea acces ile oynayabilirsin ne tarz oyun oynadigin konusunda bi fikrim olmadigindan sanada bisey demek istemiyorum sunu oyna falan gold saglam oyunlar verir saglam indirimler yapar kendi sitesine girersen daha once goldla gelmis oyunlara bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcelGerrard

Herseyden once butun ea oyunlarini yillik 65 tlye ea acces ile oynayabilirsin ne tarz oyun oynadigin konusunda bi fikrim olmadigindan sanada bisey demek istemiyorum sunu oyna falan gold saglam oyunlar verir saglam indirimler yapar kendi sitesine girersen daha once goldla gelmis oyunlara bakabilirsin

Zannedersem psn'de olduğu gibi önceki aylarda verilen gold oyunlarına sahip olamıyoruz, daha önceden eklenmesi gerekli?

Genelde hikaye bazlı, tek kişilik oyunları oynuyorum. Yaşım var. Bizim zamanımızda multi yoktu diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet psndeki gibi onceki oyunlari alamiyosunuz evet quantum break olabilir resident evil olabilir simdi bana mutlaka oyna dersen bf veya fifa online derim diablo derim

Cunku goldun online altyapisi ve bu konuda sundugu hizmet denemeye deger

Duzeltme: Yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcelGerrard -- 29 Ağustos 2016; 11:02:30 >
  • quote:

Evet psndeki gibi onceki oyunlari alamiyosunuz evet quantum break olabilir resident evil olabilir simdi bana mutlaka oyna dersen bf veya fifa online derim diablo derim

Cunku goldun online altyapisi ve bu konuda sundugu hizmet denemeye deger

Duzeltme: Yazim hatasi

Pc'de almıştım da bf4. Online'ına bir kere girdiğimi hatırlamıyorum. Az Mgs5 online oynamıştım bir tek sanırım.

Quantum break'i de çok kötüleyip durdular; fakat ben gene de merak ediyorum, evet alacağım oyunlardan biri de o olacak gibi.

• Aslinda mmorpg oyunlarinada sans verebilirsin Quantum break i kotuluyolar birak kotulesinler kotu bi oyun olsa o kadar pahalida olmaz hem kisiden kisiye degisir herkes herseyi bildigi icin burda

Gold al zaten fazlada oyuna para vermessin bedavaya gelir falan ekonomiktir yani

• quote:

Aslinda mmorpg oyunlarinada sans verebilirsin Quantum break i kotuluyolar birak kotulesinler kotu bi oyun olsa o kadar pahalida olmaz hem kisiden kisiye degisir herkes herseyi bildigi icin burda

Gold al zaten fazlada oyuna para vermessin bedavaya gelir falan ekonomiktir yani

Oynadım daha önceleri mmorpg. Çok vakit alıyor, ondan pek hoşlanmıyorum.

Bakalım, plus gibi kalitesiz olmayacaktır zaten;ona eminim. Biraz takip ediyordum arada.
  • Artik arkdaslarla parti girip 10 saat car kasma devrini gectik devir zamanin onemli oldugu bi devir ama ne biliyim insan birakamiyor silkroadla basladik hala pesindeyiz

• quote:

Artik arkdaslarla parti girip 10 saat car kasma devrini gectik devir zamanin onemli oldugu bi devir ama ne biliyim insan birakamiyor silkroadla basladik hala pesindeyiz

Bizim arkadaşlardan da var bırakamayan, tahmin edebiliyorum dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.