Şimdi Ara

İlk kez Ps almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Ps3 alacağım ancak aklımda bir kaç soru var.
    Mesela ben laptopu tv ye bağlasam laptop ta oyunu açsam oyunuda kol ile oynasam aynı şey olmuyor mu?
    playstation 3 ü almaya değer mi?

birde playstation mu iyi bir notebook mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın.

bahsettiğiniz oyunlarì merak ediyorum ben bugüne kadar pes ve cod dışında bi pc yada ps oyunu oynamadım assains c. gta 5 gran t. 6 tarzı oyunları merak ediyorum.
    birde fps oyunlar dualshock da zor muş zevki olmuyomuş doğru mudur ?? cahillimin kusuruna bakmayn hayatmda playstation oynamadım

• GoW ve GT serisi oynadıktan sonra PC'deki oyunlara bunlar ne la böyle " diyeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps fanları yorum yapmış hemen
    Eğer daha önce kolla fps oynamadıysan ya ebay'den 77.50 USD'ye tactical assault commander 3 alacaksın öyle oynayacaksın; ya da kanser olacaksın
    Diğer exc oyunları bilemem çünkü ben fantastik oyun oynamıyorum, gt oynayacaktım işte lensi bozuldu makinanın.
    Ama gta v için almalısın ps3 ya da xbox'ı

• Sırf the last of us oynamak için aldım ben, ama sonra uncharted GoW gibi exc. oyunlar bir harikalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 yerine PC al, PC zaten varsa PS4 için bütçe ayarlamaya çalış dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese teşekkürler bu last of usu çok merak ettim nasil bir oyun ? ya bide arkadaslar mesela gta 5 in yada başka oyunun sonunda ne olcagi belli sonund nolcani biliyosun zevki çıkıyomu biraz saçma soru ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: RyanMccharty123

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın.

bahsettiğiniz oyunlarì merak ediyorum ben bugüne kadar pes ve cod dışında bi pc yada ps oyunu oynamadım assains c. gta 5 gran t. 6 tarzı oyunları merak ediyorum.
    birde fps oyunlar dualshock da zor muş zevki olmuyomuş doğru mudur ?? cahillimin kusuruna bakmayn hayatmda playstation oynamadım

Fps oyunlarına 1 hafta içerisinde alışırsınız oynaya oynaya, sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RyanMccharty123

herkese teşekkürler bu last of usu çok merak ettim nasil bir oyun ? ya bide arkadaslar mesela gta 5 in yada başka oyunun sonunda ne olcagi belli sonund nolcani biliyosun zevki çıkıyomu biraz saçma soru ama.

The Last of Us'ı bence hemen oynama. Yapılmış en iyi oyundur. Zombi-Survival tarzı müthiş bir hikayesi olan sürükleyici bir oyun. Uncharted-GTA V-AC gibi oyunları oyna bence ilk olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.