Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://gematsu.com/2012/09/dragon-quest-x-wii-u-detailed-at-tgs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Kardeslerim bence özellikle Nintendo Wii U icin acaleci davranmayin, zira Nintendo bir cok urununun cikisindan belli bir sure sonra indirime gidiyor. iki farkli model 300 $ ve 350 $ dan satiliyor Wii U donanimi cok dusukve bu donanim icin oldukca yuksek bir fiyat. Kaldiki Turkiyede vergisi kili yunu rakam dahada articak. Wii U icin 2013 yaz aylarinda indirime girecegi ön goruluyor. Ayrica oyun fiyatlarida PS3 ile ayni oyunlarin cogalip oturmasi, takas sistemi, Nintendo Wii U nun online alt yapisi vb sebeplerden dolayi suan icin malesef dusunmuyorum. Önceligim 2013 sonu veya 2014 de gelicek Microsoft ve Sony nin yeni nesil konsollari. Yinede buyuk konusmuyorum Blac ops 2 nin Wii U da 1080p 60fps desteklemesi cok iyi ileride bunun gibi bir cok oyun gelicektir suan icin Wii U da en cok ilgimi ceken tek oyun Zombi U muthis bir oyun .

Zombi U survival horror türünde son donemde en basarili buldugum oyunlardan.

Furkan abi ben önümüzdeki yaz almayı düşünüyorum bu konsolu.
    İyi gidiyor bence. Online sistemi menüsü kullanım açısından iyi olursa kaçmaz.
    1080P 60FPS de oluyor multiplatform oyunlar. PS4 oturana kadar götürür beni bu alet.
    Tablet kontolcüsü harbi süper. Çıkacak olan excler çok eğlenceli oyunlar. Şirketlerde iyi destek veriyor. BF4 GTA V gibi oyunlarda gelirse harika olur.
    Bide Street Fighter bekliyorum tabi.

Yeni nesilde Wii U ve PS4 ikilisi harika olacak.
    PC den bir beklentim yok.

2013 yaz ayi icin uygun olur dedigim gibi kardesim 2. el oyun piyasasida oturmus olur, Network adinada bazi gercekler gun yuzune cikar, zaten Wii U nun ilk oyunlari black ops 2 haric 720p daha sonra 2013 yazi veya sonu oyunlar 1080p olucak GTA 5 inde Wii U ya gelecegine emin olabilirsin.

/>

---------------------

Call of Duty yapımcısı Jason Ades, oyunun Wii U sürümünün, diğer konsollara çıkan sürümleriyle karşılaştırılabilir durumda olduğunu doğruladı.

Ades, açıklamasında: "Call of Duty, iç yapısı ve kuvvetli oynanabilirlik düzeni ile bilinir ve Wii U için oyunu Full HD olarak sunabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Diğer HD konsollarla eşit olacağına gerçekten inanıyoruz." dedi.

Çok oyunculu oynanışa da değinen Ades, Wii U'nun oyun kumandasıylasıyla çok oyunculu tecrübeyi yaşamanın gerçekten müthiş olduğunu belirtti.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_2_Wii_U_Diger_Surumlerden_Farkli_Degil-31293.htm

GTA 5 resmi sahte bu arada.Hiç sanmıyorum geleceğini.Chitawon Wars'ı DS'ye çıkarırken bile nintendo ne uyuzluklar yaptı gelmez gta 5

ps3 xbox'a çıkar sonrada pc

mayıs gibi gelir zaten gta 5

GTA V, Wii U Adına Listelendi

Call of Duty: Black Ops 2, Bayonetta 2, Darksiders 2 ve ZombiU gibi güçlü bir çıkış listesine sahip olan Wii U adına bir listeleme daha yapıldı. İsveçli perakendeci CDON, merakla beklenen GTA V'i Wii U için listeledi.

MasonicGamer isimli sitenin haberine göre CDON, internet sitesi üzerinden GTA V'i Wii U adına listeledi. Yapılan bu listeleme, saatler içerisinde siteden silinmiş. Fakat haberin kaynağı, künye silinmeden ekran görüntüsü almayı başarmış;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Wii_U_Adina_Listelendi-31428.htm

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

• Nintendo, Wii U'yu duyurduğundan bu yana hem röportajlarla olsun hem de oyun duyurularıyla olsun en büyük desteği veren firmalardan biri olan Ubisoft, Wii U için 5 oyunu daha listeledi.

Ubisoft'un online marketinde Wii U bölümüne eklediği bu 5 oyun Assassin’s Creed 3, Just Dance 4, Your Shape: Fitness Evolved 2013, Marvel Avengers: Battle For Earth, ve Sports Connection. Daha önceden duyurulan Rayman Legends ve Zombi U'yu da hesaba katarsak Ubisoft'un şu an Wii U için 7 adet çıkış oyunu bulunuyor.

Yeni eklenen oyunlarla birlikte Wii U için çıkacak oyunların tablosu şöyle şekillenmiş durumda:

Assassin’s Creed III

Call of Duty: Black Ops 2

FIFA 13

Just Dance 4

Marvel Avengers: Battle For Earth

Mass Effect 3: Special Edition

Nano Assault Neo

New Super Mario Bros. U

Nintendo Land

Rayman Legends

Sonic & All Stars Racing Transformed

Sports Connection

Toki Tori 2

Trine 2: Director’s Cut

Your Shape: Fitness Evolved 2013

ZombiU

Listeye ileride yeni oyunlar eklenecektir elbette.

• quote:

Dragon Quest X Wii U detailed at TGS

http://gematsu.com/2012/09/dragon-quest-x-wii-u-detailed-at-tgs

Pek güzel görünmedi gözüme. Belki oynayınca fikrim değişir. Demo kanalı 3ds gibi zayıf olmaz umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Kardeslerim bence özellikle Nintendo Wii U icin acaleci davranmayin, zira Nintendo bir cok urununun cikisindan belli bir sure sonra indirime gidiyor. iki farkli model 300 $ ve 350 $ dan satiliyor Wii U donanimi cok dusukve bu donanim icin oldukca yuksek bir fiyat. Kaldiki Turkiyede vergisi kili yunu rakam dahada articak. Wii U icin 2013 yaz aylarinda indirime girecegi ön goruluyor. Ayrica oyun fiyatlarida PS3 ile ayni oyunlarin cogalip oturmasi, takas sistemi, Nintendo Wii U nun online alt yapisi vb sebeplerden dolayi suan icin malesef dusunmuyorum. Önceligim 2013 sonu veya 2014 de gelicek Microsoft ve Sony nin yeni nesil konsollari. Yinede buyuk konusmuyorum Blac ops 2 nin Wii U da 1080p 60fps desteklemesi cok iyi ileride bunun gibi bir cok oyun gelicektir suan icin Wii U da en cok ilgimi ceken tek oyun Zombi U muthis bir oyun .

Zombi U survival horror türünde son donemde en basarili buldugum oyunlardan.

Furkan abi ben önümüzdeki yaz almayı düşünüyorum bu konsolu.
    İyi gidiyor bence. Online sistemi menüsü kullanım açısından iyi olursa kaçmaz.
    1080P 60FPS de oluyor multiplatform oyunlar. PS4 oturana kadar götürür beni bu alet.
    Tablet kontolcüsü harbi süper. Çıkacak olan excler çok eğlenceli oyunlar. Şirketlerde iyi destek veriyor. BF4 GTA V gibi oyunlarda gelirse harika olur.
    Bide Street Fighter bekliyorum tabi.

Yeni nesilde Wii U ve PS4 ikilisi harika olacak.
    PC den bir beklentim yok.

2013 yaz ayi icin uygun olur dedigim gibi kardesim 2. el oyun piyasasida oturmus olur, Network adinada bazi gercekler gun yuzune cikar, zaten Wii U nun ilk oyunlari black ops 2 haric 720p daha sonra 2013 yazi veya sonu oyunlar 1080p olucak GTA 5 inde Wii U ya gelecegine emin olabilirsin.

/>

---------------------

Call of Duty yapımcısı Jason Ades, oyunun Wii U sürümünün, diğer konsollara çıkan sürümleriyle karşılaştırılabilir durumda olduğunu doğruladı.

Ades, açıklamasında: "Call of Duty, iç yapısı ve kuvvetli oynanabilirlik düzeni ile bilinir ve Wii U için oyunu Full HD olarak sunabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Diğer HD konsollarla eşit olacağına gerçekten inanıyoruz." dedi.

Çok oyunculu oynanışa da değinen Ades, Wii U'nun oyun kumandasıylasıyla çok oyunculu tecrübeyi yaşamanın gerçekten müthiş olduğunu belirtti.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Ops_2_Wii_U_Diger_Surumlerden_Farkli_Degil-31293.htm

GTA 5 resmi sahte bu arada.Hiç sanmıyorum geleceğini.Chitawon Wars'ı DS'ye çıkarırken bile nintendo ne uyuzluklar yaptı gelmez gta 5

ps3 xbox'a çıkar sonrada pc

mayıs gibi gelir zaten gta 5

GTA V, Wii U Adına Listelendi

Call of Duty: Black Ops 2, Bayonetta 2, Darksiders 2 ve ZombiU gibi güçlü bir çıkış listesine sahip olan Wii U adına bir listeleme daha yapıldı. İsveçli perakendeci CDON, merakla beklenen GTA V'i Wii U için listeledi.

MasonicGamer isimli sitenin haberine göre CDON, internet sitesi üzerinden GTA V'i Wii U adına listeledi. Yapılan bu listeleme, saatler içerisinde siteden silinmiş. Fakat haberin kaynağı, künye silinmeden ekran görüntüsü almayı başarmış;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_Wii_U_Adina_Listelendi-31428.htm

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

listelemesi bir şey ifade etmez wii u'ya gelmez o oyun . reklamını yapmak içn koymuş silmiş

• Cikmasina iki ay kaldi, ama konuya hic ilgi yok.

• Nintendo yine çok yenilikçi bir konsol ile geliyor. Bence gene bizleri çok şaşırtacak...
  • GTA 5 wii u ya gelebilir aslında ama geç gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

GTA 5 wii u ya gelebilir aslında ama geç gelir.

Bende öyle düşünüyorum. Geçte olsa gelecektir.
  • Türkiye ye gelecek mi, bir bilgisi olan yok mu? Garantili ya da spot, çok istiyorum bu konsolu. =)
  • Evet nereden alınabilir acaba bu konsol çıktığında?
  • Turkiye ye muhakkak gelecektir. Resmi olarak belki biraz gecikebilir, fakat spotculara avrupa ile ayni anda gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Turkiye ye muhakkak gelecektir. Resmi olarak belki biraz gecikebilir, fakat spotculara avrupa ile ayni anda gelir

Resmi olarak gelmesi şu an için imkansız. Çünkü Nintendo'nun resmi bayiisi Nortec kapandı. Şu an için de başka bir girişim bulunmuyor. Kesin olan bir şey var ki spotçular 300-400 dolara alıp burada 1000 TL ve üstüne satacaklardır.
  • Bir cok oyun 1080p olarak Full HD geliyor.

Monster Hunter 3 Ultimate tidbits – 1080p on Wii U

Kaynak:

http://gamingeverything.com/30267/monster-hunter-3-ultimate-tidbits-1080p-on-wii-u/
  • 1080P olayı çok iyi oldu. Umarım bundan sonra çıkacak oyunlarda Full HD olur.
  • quote:

Bir cok oyun 1080p olarak Full HD geliyor.

Monster Hunter 3 Ultimate tidbits – 1080p on Wii U

Kaynak:

http://gamingeverything.com/30267/monster-hunter-3-ultimate-tidbits-1080p-on-wii-u/

http://www.vg247.com/2012/10/03/monster-hunter-3-ultimate-wii-u-graces-famitsu-scans-here/

• Arkadaşlar wii u televizyona bağlanmadan yanlızca elektriğe bağlanıp tablet aparatı ile kullanılabilecek mi acaba? Bu konuda bir bilgi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelgezdi

Arkadaşlar wii u televizyona bağlanmadan yanlızca elektriğe bağlanıp tablet aparatı ile kullanılabilecek mi acaba? Bu konuda bir bilgi var mı?

Geçen sene ki E3 fuarında dediğiniz şekilde bazı oyunlar oynanacağı söylenmişti. Sonradan değişti mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelgezdi

Arkadaşlar wii u televizyona bağlanmadan yanlızca elektriğe bağlanıp tablet aparatı ile kullanılabilecek mi acaba? Bu konuda bir bilgi var mı?

İzlediğim bir videoda adamın eşi tv de dizide açıyordu. Adamda bu aparat ile devam ediyordu. Yani tvsiz de olacak...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.