Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatal Frame 5 Eylül'de gelirse super olacak. Beklemedeyim bakalım. O zamana kadar diğer Wii U oyunları ile tam gaz devam.
  • MK8 ve SSB 'da kardeşimle beraber diğer online oyuncularla maçlar yapabiliyor muyuz? yoksa kardeşimle co-op yaparsak sadece makinelere karşı mı kapışabiliyoruz? Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır :)
  • wii u en ucuza nereden alabilirim ve tabii oyunları da hadi konsolu aldık ama 1 oyuna 189 tl verilmezki
  • EmileGaillard kullanıcısına yanıt
    Wii u yurt dışından alabilirsen daha uygun olur.Spotculara bakabilirsin veya internette de saticilar mevcut. En ucuz nerde şimdi bilmiyorum. Ben yurt dışından almıştım.

Oyunları da pal için ben gameseek.co.uk tan alıyorum. GBP ile satmasina rağmen diğer sitelerden ucuza geliyor. Gerçi son zamanlarda Pound da çok yükseldi pahaliya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimux

Wii u yurt dışından alabilirsen daha uygun olur.Spotculara bakabilirsin veya internette de saticilar mevcut. En ucuz nerde şimdi bilmiyorum. Ben yurt dışından almıştım.

Oyunları da pal için ben gameseek.co.uk tan alıyorum. GBP ile satmasina rağmen diğer sitelerden ucuza geliyor. Gerçi son zamanlarda Pound da çok yükseldi pahaliya geliyor.

yurtdışından elektronik alet getirmek yasak diye biliyorum ayrıca okadar büyük ve pahalı bir alet gümrüğe takılmadan mı geçecek ben 5-6 tane kitap getirttiğimde bile sorun çıkarmışlardı

yurtdışından nerden aldın ve hangi paketi aldın? herhalde en az 1 ay sürer gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 16 Mayıs 2015; 0:15:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

MK8 ve SSB 'da kardeşimle beraber diğer online oyuncularla maçlar yapabiliyor muyuz? yoksa kardeşimle co-op yaparsak sadece makinelere karşı mı kapışabiliyoruz? Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır :)

SSB4'ü bilmiyorum ama MK8'de Online-Two Players modu var,kardeşimle oynuyorum ben
  • quote:

gameseek.co.uk i bilmiyodum saglam sitemi sorun yasadinizmi hiç ben shopto.net ten aliyodum ama dediğiniz sitenin fiyatlari bariz daha uygun splatoon 33 ve kirby 28 + kargolari yeni aldim dediginiz sitede ikiside 25er sterlin gözüküyor saglam ise artik ordan alayim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murlek kullanıcısına yanıt
    Ben ordan alıyorum, henuz bir sıkıntıyla karşılaşmadım.5 Pound civarı da posta ücreti alıyor ek olarak ama gene daha uygun. Ben memnunum, tavsiye ederim.

Splatoon u cok merak ediyorum. Nasıl oyun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimux -- 16 Mayıs 2015; 21:47:11 >
  • EmileGaillard kullanıcısına yanıt
    Ben yurt dışı derken wii u için, tanıdığa falan getirtebilirsen diye kastetmiştim. Ama Amazon'dan alanlar vardı forumda. Şimdi link veremeyeceğim ama yanlış hatırlamıyorsam gümrük bedeli icin önden belli miktar ek ücret kesiyormuş. Gümrüğe takılmazsa geri iade ediyormuş.

Yurt dışından elektronik sipariş etmek yasak değil. Cep telefonu yasak sanırım. Diğerleri gümrüğe takılırsa, vergisi ödenip alınabiliyor.

Ben yurt dışındayken almıştım. Super mario deluxe bundle. 900TL civarına denk gelmişti o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimux -- 16 Mayıs 2015; 21:44:31 >
  • Henüz gelmedi hocam dün verdim siparişi gelince bilgi veririm size dediğiniz sitedende bugün yoshi's woolly world e ön sipariş verdim bugün kargo ile 118 e geldi teşekkür ederim

• İyi oldu söylemeniz ben de shopto'ya alternatif arıyordum.shopto çok güzel aslında ama stoklar çok sığ gerçekten çok az oyun var,ve gameseek'de tam arşivlik wii oyunları da var
  • quote:

Ben ordan alıyorum, henuz bir sıkıntıyla karşılaşmadım.5 Pound civarı da posta ücreti alıyor ek olarak ama gene daha uygun. Ben memnunum, tavsiye ederim.

Splatoon u cok merak ediyorum. Nasıl oyun ?

hocam gameseek de tıpkı shopto gibi 2-3 oyun birden aldığımızda hepsine ayrı ayrı kargo parası mı kesiyor? Eğer öyle değilse ben de gameseek'den alayım artık toplu alımlarda.
  • Kirby i sırf ex oyun diye sipariş etmiştim oyun gerçekten çok keyifli şaşırttı beni açıkçası almayı düşünen varsa kesinlikle alsın pişman olmaz

• Kurt. kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, coklu siparis vermedim hic. Sormak lazim. Ama ayri ayri kesiyor olsa bile shoptodan ucuza gelmiyor mu?

• Evet hocam haklısınız. Ama yine de ben bi siparişte en az 2 oyun aldığım için tek kargo parası keserlerse çok daha iyi olur. Deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt. -- 23 Mayıs 2015; 17:01:05 >
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.
    ID: Kurt3478
    Şimdilik sadece mk8'i sipariş ettim. Yakında ssb'yi de sipariş edeceğim. Eklerseniz sevinirim.
  • Ucuza Wii u alabileceğim bir yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

Ucuza Wii u alabileceğim bir yer?

Ucuz derken bütçeniz nedir hocam ?
  • 600-700

• 600-700e zor valla hocam ama ikinci el bulabilirsiniz anca okadar eder

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.