Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette yaptığım araştılarmadan anladığım kadarı ile ,amerika için üretilen güç ünitesinde sadece 120 v destekLEDiği yazıyor ama 220 v içinde uyumlu (?) üretilmiş.
    Amerikadan alınmış wii u kullanıcılarının deneyimlerini öğrenmek isterim, sadece fiş dönüştürücü yeterli oluyor mu?Voltaj ayarlayıcısına gerek var mı?Fiş dönüştürücü ile kullanıp uzun süre içerisinde problem yaşayan var mı?
    Önceki nesil konsolun adaptörü wii u ile uyumlu mu test eden var mı?;)

Mario 3d bundelle paket aldım ay sonunda gelecek,konsolu verimli kullanmak için yapılması gerkenler nelerdir?
    Elimde wii den kalma remoto ve wii fit boarda var bunlar wii u ile uyumlu mudur? Wii fit u oyunu aynı board umu kullanıyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
  • PS4 ve Wii U sahibiyim. Hem sony, hem nintendo e32015'te tek kelimeyle rezaletlerdi. Hayatımda daha kötü e3'ler göremem heralde.
  • Bu e3 tam bir hayal kırıklığı oldu wii U için. Starfox u heyecanla bekliyordum ama tanıtım beni çok fazla heyecanlandırmadı. Başka da bir şey tanıtmadılar zaten. Tanıtımda Nx in 2016 da tanıtılacağını yinelediler. Sanki Wii U yu falan bırakın da seneye Nx ile bomba gibi gelicez der gibiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B H D R B kullanıcısına yanıt
    Elimde ntsc wii u var (110v ) sadece fis donusturucu ile kullaniyorum hic bir sorun olmadi. Voltaj donusturucuye gerek olmadi ama yeni surumlerde durum nedir bilemem (2014 aralik ta almistim).

Zamaninda ben de netten arastirmistim adamin biri adaptoru sokup icindeki trafolari gostermisti . (110v - 220v ikside var ). Bende buana guvenip sadece fis donusturucu ile kullandim ve calisti.

Bu linkten inceleyebilirsin:

http://www.ign.com/blogs/chuck0latte/2012/12/12/wii-u-power-adapters-usa-are-actually-universal-100-250vac-dual-voltage

• B H D R B kullanıcısına yanıt
    NTSC Wii u kullandım sadece elektrikçiden 1-2 liraya aldığınız fiş dönüştürücü yetiyor.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

Yok hocam aldim zaten tekrar wii u. Pc'm kotu oldugu icin multiplatform oyunlari ve begendigim exc.leri oynamak icin tutuyorum ps4 u.

Hocam sizinle neredeyse aynı durumdayız. Sadece küçük bir farkla, bende şu an Wii U yok. 2.500 TL'ye para biriktirerek bir bilgisayar almayı düşünüyorum almayı düşünüyorum. Ancak Wii U aklımı karıştırıyor sizce ne yapayım ? Nx'i mi beklesem ki ? Hem o zamana tam para da birikir.
  • Wii U'da, Wii oyunları çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Wii U'da, Wii oyunları çalışır mı?

Evet, nintendonun tüm konsolları bir önceki nesil oyunlarını çalıştırır

• dolphin emulatör ile New Super Mario Bros Wii oynuyorum koşma tutma ateş etme dondurma falan hepsi aynı tuşta (B) bunu değiştirmenin yolu bir var mı ?
  • Alıp almama konusunda hala kararsızım. 2016'da muhtemelen NX'i tanıtırlar, sene sonunada konsolu piyasaya sürerler. Buna destek kesilir mi o var bir de.
  • 20 temmuzda hollandadan dönüyorum istediginiz wii u getirilir fiyat 1.400 tl

• Arkadaşlar merhaba ps 4 almıştım bir zamanlar düz xbox um vardı ondaki oyunlar kadar zevk alacağım oyun arıyordum ve mmorpg jrpg tarzı oyunları sevdiğim için wii u ya yöneldim ps 4 ümü satıp alacağım ps 4 inşallah 1200 den satarsam 1200 e yine bir wii u almayı planlıyorum da yurt dışı biraz zor gözüküyor bu forumda satan arkadaş var mıdır veya türkiyede hadi hiç olmadı diyelim yurt dışından nasıl getirtmemi önerirsiniz ?

• LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Yoshiyi bitireyim ben satarım sana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

Yoshiyi bitireyim ben satarım sana :)

3. parti oyun desteği yok wii de ama pc olduğu için pek ihtiyaç duymuyorum kaçtan bırakacaksınız ve cihaz deluxe falan mı? Amacım genellikle 30 saat bir oyun için eğer beni okadar idare edemeyecekse kurtarmaz yani
  • LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Wii U'da MMORPG veya JRPG bekliyorsan hayalkırıklığı yaşarsın. Ben JRPG oyun hatırlamıyorum bile, en azından öne çıkan o tür bir oyunu yok
  • Şimdilik vaz geçtim zaten çok pahalıya gelicek oyunlar falab ps 4 teki oyunları takaslayacğım herhalde ama mh3 falan çok hoşuma gitmişti

• Bi aksilik olmazsa bende salı günü Wii U alıyorum. Wii de aylarca MK oynamıştım , MK 8'i oynamak için sabırsızlanıyorum..

Bu konsolda millet nasıl beraber oynuyor , gamechat mi var sadece ?
  • Arkadaşlar amazon almanya üzerinden 1.050 tl den alıyorum .

Kargo , gümrük toplam 1.050 tl

https://www.amazon.de/gp/cart/view.html/ref=nav_cart

Ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Arkadaşlar amazon almanya üzerinden 1.050 tl den alıyorum .

Kargo , gümrük toplam 1.050 tl

https://www.amazon.de/gp/cart/view.html/ref=nav_cart

Ne diyorsunuz

bende tekrardan almayı düşünüyorum sizce burdanmı alsak arkadaşın sorduğu gibi önerisi olan varmı
    ve birde amazon üstünden vergi ödemiyorduk değilmi adrese teslim
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.