Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bestbuy.com/site/wii-u-with-mario-3d-world-nintendo-land-and-a-wii-remote-plus/9999246800050001.p?id=pcmprd245400050001&skuId=9999246800050001

ben de buradan alacağım arkadaşlar. bir kaç sorum olacak

- remote controller'a gerek var mıdır? artısı çok mu? kinect gibi keyif veriyor mu?

- koruma kabını da oradan almalı mıyım?

- ekran için ekran koruyucu gerekli midir?

- bunların dışında almam gereken veya şunu alsan iyi olur dediğiniz birşey var mı?

• 1000 liralık konsolu gittigidiyor gibi sitelerde 2000 liraya satıyorlar yuh!
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak,
    Wii u da3ds oyunları oynanıyor mu ? yani pokemon oyunlarını oynamak istiyorum ve yeni pokemon Tournument çıkıcak 2016 spring(son bahardı sanırım soring :) ) eğer şaunki oyunları oynayabileceksem Wii u siparişi vericem oynanmıyorsa 3ds siparişi vericem.

Bu konuda yardımınızı ve görüşlerinizi merak ediyorum. Almalımıyım 3ds yada Wii u ?
    Düşündüğüm model bu linkte bu arada
    http://www.electroworld.se/product/spel-konsoler/spelkonsol/WIIUBASWHI/wii-u-vit-baspaket

basit paketin diğer paketlerden ayıran tek yanı hafızası mı ?

• arkadaşlar wii u da mario kart alınca puan kazanıyorsun onla da super mario bros wii u alabiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum, ya da birkaç cdli oyun olunca, var mı öyle bir şey.

https://www.google.com.tr/search?q=mario+kart+8+free+super+mario+bros&espv=2&biw=1745&bih=890&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoA2oVChMIq-DWluT3yAIVi40sCh0P0gwF#imgrc=c3WSQ7fDwTyWyM%3A

şu tarz da bir link gördüm, bilen var mı bu konuyu. varsa da hala devam ediyor mu bu hediye olayı.

• adogans A kullanıcısına yanıt
    Club Nintendo has been discontinued yazıyor. güncel olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogans

arkadaşlar wii u da mario kart alınca puan kazanıyorsun onla da super mario bros wii u alabiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum, ya da birkaç cdli oyun olunca, var mı öyle bir şey.

https://www.google.com.tr/search?q=mario+kart+8+free+super+mario+bros&espv=2&biw=1745&bih=890&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoA2oVChMIq-DWluT3yAIVi40sCh0P0gwF#imgrc=c3WSQ7fDwTyWyM%3A

şu tarz da bir link gördüm, bilen var mı bu konuyu. varsa da hala devam ediyor mu bu hediye olayı.

O bahsettiğin şey club nintendo ile alakalıydı, onu da kapattılar yanlış hatırlamıyorsam.

• Wii u konsol alcam ama PAL veya NTSC olup olmadığını nasıl anlaşılır... İstanbul içi hangi mağazadan alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch dogs un online ı var mı ? Birde gta 5 gibi bir oyun var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Sorun Nintendo exc oyunları değil ki. Ps4 özellikle multiplatform oyunlardaki başarısı ile tercih ediliyor. Geçen nesil de benzer mantık vardı. Xbox 360 excleri ps3ten daha zayıftı ve çoğunlukla pcye çıkıyordu. Ama multiplatform oyunlardaki başarısı, live sistemi ile öne çıktı

Nintendo psn ve xblye göre çok ilkel bir online sistemle, sıfıra yakın üçüncü parti oyun desteğiyle ve birbirine çok benzeyen exc oyunlarıyla başarısız oldu doğal olarak

• kırıldı deniliyor ne denli doğru
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    5.5.1 de kirilmis durumda, cok basit bir islemle homebrew uygulamalar çalışıyor hale geliyor ama oyunlari bulmak buyuk dert.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

5.5.1 de kirilmis durumda, cok basit bir islemle homebrew uygulamalar çalışıyor hale geliyor ama oyunlari bulmak buyuk dert.

sitelerden oyunları dl edip flasha veya hdd ile oynayamıyoruz mu ?
    Ben dun denedim ve oldu, gayette guzel calisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ben dun denedim ve oldu, gayette guzel calisiyor.

5.1.1. yüklü 2.el wii u bulmamız gerekiyor ozaman ilk etapta çalışmayan oyun filan var mıdır hocam 128gb sd kart gerekli deniliyor fazla değil mi softmod için elimdeki wii de 4gblık kart var onunla yapmıstım
    Son versiyon zaten 5.5.1 hocam, ne alirsaniz alin bundan buyuk fw yok zaten. An itibari ile tum fw ler cfw olabiliyor.

• NX haberi çıktığından beri oyunları disk olarak alıyorum yurtdışından, ileride NX'de de oynayabilmek için. Sanırım kırdırmam ben.
  • selamlar oyunlar için link atabilirim isteyene özelden

• Wii u artık kırılmıştır arkadaşlar.Bugün son çıkan oyunları sd karta takıp hepsini denedim,çalışıyor.Hepimize hayırlı olsun:))
  • Böyle olacağı belliydi bence. Nx duyurulduktan sonra Nintendo eninde sonunda korsana karşı direnmesini kıracak ve yeni nesile geçilecek dönemde eldeki Wii U satışlarını artıracaktı. Öyle de oldu. Oyunlar bedava olduktan sonra yurtdışında wii u almak mantıksız birşey değil. Aslında oldukça güzel bir kütüphanesi var

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.