Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wii u alma niyetindeyim. soft mod butun versiyonlarda gecerli oluyrormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

wii u alma niyetindeyim. soft mod butun versiyonlarda gecerli oluyrormu?

Şu son günlerde update gelmediyse eğer son sürüm 5.5.1 ve bu sürüm içinde kolaylıkla softmod yapılabiliyor. 2,5 dakikalık bu videoda nasıl yapıldığını görebilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=yZYtYjTAN_I
  • murounius kullanıcısına yanıt
    Çok teşk ederim.Zelda beni benden aldı. Sirf bu oyun için WiiU alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Dostum Zelda Nintendonun yeni konsoluna da çıkacak. Ben de senin gibi düşünüp geçen sene aldım Wii U ama bence bu saatten sonra yeni konsolu beklemek daha mantıklı gibi

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Wii U nun olayı bu mu acaba? Sırf bi oyun için wii u alanlar epey gördüm =) Oyun gerçekten harika olmuş.
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Wiiu nun fiyatının şu an için uygun olması ve softmod olayı beni cezbeddi acıkcası.NX çıktıgında Nintendo ülkemizde olmadıgından fiyatları oldukca yuksek olacaktır.Tabikide WİİU desteği Zelda oyunundan sonra azalacaktır ama şu anda çıkmış olan oyunlarıda oynamak avantajlı gibi.
  • murounius kullanıcısına yanıt
    Oyun beni benden aldı oynanış videolarını izliyorum sürekli .MÜkemmel olmuş Grafikler sanat eseri ve yapılacak okadar şey varki oyunda.Koca bir dunya ve uzun sure oynanabilecek bir oyun.Nintendo nun en buyuk artısı 1 oyun yapıyor ve bir şekilde konsolunu aldırtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara

oyunları nerden indirebiliriz?

bende bunu soracaktım. ve eu ile usa arasındaki fark nedir neden konudaki herkez eu indirmek istiyor
  • quote:

Wiiu nun fiyatının şu an için uygun olması ve softmod olayı beni cezbeddi acıkcası.NX çıktıgında Nintendo ülkemizde olmadıgından fiyatları oldukca yuksek olacaktır.Tabikide WİİU desteği Zelda oyunundan sonra azalacaktır ama şu anda çıkmış olan oyunlarıda oynamak avantajlı gibi.

Aynen sana katılıyorum. Fiyat uygun ve softmod olayı var. Çok kaliteli oyunları indir oyna. Normalde hakkını vermek için orjinal oyun alma taraftarıyımdır ama Ülkemize destek vermeyişi ve katı fiyat politikaları yüzünden bu softmod olayı "çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu" demekteyim. Şu an neredeyse 1000 Tl lik oyun arşivim oldu =) Canı çıkana kadar Wii U kullanmayı düşünüyorum. Yeni nesil konsol olayına da wii u tarih olunca bakacağım =)

• quote:

Oyun beni benden aldı oynanış videolarını izliyorum sürekli .MÜkemmel olmuş Grafikler sanat eseri ve yapılacak okadar şey varki oyunda.Koca bir dunya ve uzun sure oynanabilecek bir oyun.Nintendo nun en buyuk artısı 1 oyun yapıyor ve bir şekilde konsolunu aldırtıyor.

Dediğin gibi oyun gerçekten her açıdan mükemmel görünüyor tek temennim inşallah kendini tekrar eden öğeler barındırmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: fara

oyunları nerden indirebiliriz?

bende bunu soracaktım. ve eu ile usa arasındaki fark nedir neden konudaki herkez eu indirmek istiyor

Eu ve Usa bölge kodlarını temsil ediyor. Cihazınız NTSC ise yani amerika versiyonu ise USA kodlu oyunları PAL ise yani Avrupa versiyonu ise EU kodlu oyunları indireceksiniz.
  • new super mario bros ile new super luigi arasındaki fark nedir ikisi bibiriyle alakasız oyunlar mı. yani farklı leveller vs.
  • quote:

new super mario bros ile new super luigi arasındaki fark nedir ikisi bibiriyle alakasız oyunlar mı. yani farklı leveller vs.

Mario Bros' a ek olarak gelmiş olmakla birlikte ayrıda satılmakta. Bir nevi devam niteliğinde yani. 82 yeni bölüm var. Luigi ile maceraya devam.
  • merhaba beyler wii u da softmoda alarak wii oyunlarınıda oynatır mı?
  • quote:

merhaba beyler wii u da softmoda alarak wii oyunlarınıda oynatır mı?

Softmod a uygun oyun bulabileceğin site zaten sınırlı, dolayısıyla oyunda sınırlı. Kafanda bir oyun varsa o oyun üzerinden git. Softmod yapınca şu oyunları oynayabilirsin diye bir şey yok. ds için olan mario 64 oynamıştım ben mesela.
  • Beyler wii u konsol alacagım wii için kullandıgım wii remote wii u larla uyumlumudur

• quote:

Beyler wii u konsol alacagım wii için kullandıgım wii remote wii u larla uyumlumudur

1. 625 tl bedava git al
    2. Wii bölümüne soft mod oluyor.ama orjinal oyun ile kırılıyor

3. Kullanırsın fakat remote plus olması.wii u oyunlari için. Önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

quote:

Beyler wii u konsol alacagım wii için kullandıgım wii remote wii u larla uyumlumudur

1. 625 tl bedava git al

new super mario bros u için ne kadar önemli olabilir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

quote:

1. 625 tl bedava git al

new super mario bros u için ne kadar önemli olabilir mesela

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.