Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murounius

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

bu soft mod ile guncel wiiu oyunları sorunsuz çalısıyormu arkadaslar.Çalısan oyunlar hangileri?

PAL oyunlar oldukca az ,NTSC U oyunlar cok fazla ve ana oyunlar.Umarım en kısa zamanda Pal oyunlar eklenir.

Çalışan oyunlar kısmına girersek bayağı zorlanırız. Çünkü hayli sorunsuz çalışan oyun var. Benim cihazım Pal ve çalıştırdığım oyunlar;

Captain Toad Treasure Tracker
    Super Smash Bros
    Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara
    Lego City Undercover
    Donkey Kong Country Tropical Freeze
    Shovel Knight
    Nes Remix
    Nes Remix 2

Denenmeyi bekleyen oyunlar;

The Wonderful 101
    Tekken Tag Tournament 2
    New Super MArio U + Luigi
    Monster Hunter 3
    Pikmin 3
    Rayman Legends vs.

Luigi çalışıyor ben denedim.

Suoer Smas Bros ve Nes Remix'leri nerden buldunuz?

• quote:

Ben teşekkür ederim. New Super Mario Bross U + Luigi U şu an indiriyorum. Bir aksilik olmazsa yarın çalışıp çalışmadığını yazarım. Zelda oyununa da denk gelmiştim. Zeldaları sona saklıyorum o sebeple pas geçmiştim. Mario maker da gördüm fakat onu orjinal oynamak lazım diye biliyorum. Zira bende orjinali var diye ona da pek bakmadım :D

Mario Maker için online olmak gerekiyor o yüzden o oyunu indirmek bile gereksiz, orjinali lazım. Ben arada sırada takılıyorum internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

Ben teşekkür ederim. New Super Mario Bross U + Luigi U şu an indiriyorum. Bir aksilik olmazsa yarın çalışıp çalışmadığını yazarım. Zelda oyununa da denk gelmiştim. Zeldaları sona saklıyorum o sebeple pas geçmiştim. Mario maker da gördüm fakat onu orjinal oynamak lazım diye biliyorum. Zira bende orjinali var diye ona da pek bakmadım :D

Mario Maker için online olmak gerekiyor o yüzden o oyunu indirmek bile gereksiz, orjinali lazım. Ben arada sırada takılıyorum internette.

Bende dediğin gibi Pokken ve Mario Maker için orjinal olması gerekiyor diye biliyorum. Super Smash Bros için bu sayfaya bakabilirsin. (Kalabalık değilseniz bence bunu da online oynamak lazım)

http://www.wiiuiso.com/nintendo-wii-u-games-and-homebrew/388744-wii-game-collection-usa-eur-loadline-ready-google-drive-2gb.html

Nes Remix ve Nes Remix2 yi nerden indirdiğimi şu an hatırlamıyorum. ayrı ayrı yerlerden indirmiştim. Bu iki oyunu bölge kodlu aratmadım. Sebebi ise bölge kodu gerektirmeyen oyunlar bunlar. Sanırım... yani öyle umarak indirdim ve çalıştı =) Bulamazsanız eğer kendim drive'a yükleyerek size link verebilirim.

• arkadaşlar selam. donanımhaber üyelerine özel 4 gb ntsc basic model yanında new super mario bros u, zombi u, mario kart 8, super mario world 3d ile birlikte 800 tl ye satmaya karar verdim. yanında isteyene 16 gb toshiba sd cardla beraber 630 tl ye bırakırım. istanbuldan elden teslim. istanbul dışı önce havale sonra kargo şeklinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 23 Haziran 2016; 12:04:35 >
  • Herkese merhaba,
    Ben ciddi şekilde Wii U almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var.
    Birincisi softmod yaptığımız taktirde oyunları harici hdd'den oynayabiliyor muyuz yoksa sd kart şart mı?
    İkincisi yine softmod ile hdd'den wii (wii u değil) oyunlarını da oynayabiliyor muyuz?
    Üçüncüsü oyunun pal veya nts-c olması fark eder mi? eğer fark ediyorsa her oyunun iso'su her regionda bulunabiliyor mu?
    bir de softmod yapıldığı taktirde cihazın dahili hafızası o kadar da önemli değil sanırım. yoksa yine de önemli mi?
    Cevaplayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeroy

Herkese merhaba,
    Ben ciddi şekilde Wii U almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var.
    Birincisi softmod yaptığımız taktirde oyunları harici hdd'den oynayabiliyor muyuz yoksa sd kart şart mı?
    İkincisi yine softmod ile hdd'den wii (wii u değil) oyunlarını da oynayabiliyor muyuz?
    Üçüncüsü oyunun pal veya nts-c olması fark eder mi? eğer fark ediyorsa her oyunun iso'su her regionda bulunabiliyor mu?
    bir de softmod yapıldığı taktirde cihazın dahili hafızası o kadar da önemli değil sanırım. yoksa yine de önemli mi?
    Cevaplayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

arkadaşlar selam. donanımhaber üyelerine özel 4 gb ntsc basic model yanında new super mario bros u, zombi u, mario kart 8, super mario world 3d ile birlikte 800 tl ye satmaya karar verdim. yanında isteyene 16 gb toshiba sd cardla beraber 630 tl ye bırakırım. istanbuldan elden teslim. istanbul dışı önce havale sonra kargo şeklinde olabilir.

800 tl ye sattım sizce nasıl
  • quote:

quote:

arkadaşlar selam. donanımhaber üyelerine özel 4 gb ntsc basic model yanında new super mario bros u, zombi u, mario kart 8, super mario world 3d ile birlikte 800 tl ye satmaya karar verdim. yanında isteyene 16 gb toshiba sd cardla beraber 630 tl ye bırakırım. istanbuldan elden teslim. istanbul dışı önce havale sonra kargo şeklinde olabilir.

800 tl ye sattım sizce nasıl

Ucuz 800 deseydin alici bulurdum

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Buraya yazabilirsiniz misiniz?
    İlaveten ben de standart wii de var. Bunda kullandığım 2 Adet wii motion nunchuck lafla beraber ve wii controller da var.Bunları wii u da kullanabiliyor muyum?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Buraya yazabilirsiniz misiniz?
    İlaveten ben de standart wii de var. Bunda kullandığım 2 Adet wii motion nunchuck lafla beraber ve wii controller da var.Bunları wii u da kullanabiliyor muyum?
    Teşekkürler

softmod çok basit, sd kart şart , wii u da wii oyunları için wii orjinal oyunlar sotmod oluyor

elinizdeki tüm wii ekipmanlarını kullanabilirsiniz kollarda moiton plus şart sadece wii u için
    Standart wii lerde ki gibi softmode yaptıktan sonra orijinal kutulu oyunlar da oynanabiliyor değil mi?
    Online bağlantı özelliğini de kaybetmeyeceğim sanırım?
    Son olarak amazon.de den getirteceğim. Hangi versiyonu almak daha karlı? Mario maker var mesela artbook lu? Yada?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B012DCOXGE/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1468482318&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=wii+u+konsole&dpPl=1&dpID=51en9IOCK-L&ref=plSrch

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 14 Temmuz 2016; 12:02:20 >

• quote:

Standart wii lerde ki gibi softmode yaptıktan sonra orijinal kutulu oyunlar da oynanabiliyor değil mi?
    Online bağlantı özelliğini de kaybetmeyeceğim sanırım?
    Son olarak amazon.de den getirteceğim. Hangi versiyonu almak daha karlı? Mario maker var mesela artbook lu? Yada?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B012DCOXGE/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1468482318&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=wii+u+konsole&dpPl=1&dpID=51en9IOCK-L&ref=plSrch

Selamlar

Yurt dışında gelen adamlardan ebay dan almasını iste 150 200 arası.buluyorsun. wii u tabi €

Wii bolumu normal wii gibi tek farkı oyun gerekiyor

• Merhaba
    Yeni softmode lu sisteme uygun (loadiine ready) olarak çalıma garantili ntsc oyunları indirebileceğim site adresi pm den paylaşır mısınız.
    Bir de yukarıda anlatılan softmode yapma işinde sd kartı fat32 olarak formatlayın deniyor.
    Bildiğiniz gibi fat32 de 4 gb tan büyük tek dosya yükleyemiyoruz.

4 gb tan büyük oyun dosyaları gördüm. Bunlar nasıl yüklenecek sd karta?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 20 Temmuz 2016; 10:41:29 >
  • quote:

quote:

Valla sorma. Totalde 70 Gb kadar oyun indirdim. Bugün sırayla denemeye başlıcam

Favorim Donkey Kong Tropical Freze. 10 gb kadar oyun. Denedim sorunsuz çalışıyor. Artık temennimiz oyunların sayısının artması ve EU kodlu oyunların yaygınlaşması. New Super Mario Bros'un Avrupa versiyonunu bulamadım mesela, bulsak güzel olurdu.

Hocam pm den de ulaşmıştım size.
    10 GB lık oyunu fat32 sd karta nasıl attınız?
    Ntfs olarak mı formatladınız yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 20 Temmuz 2016; 10:26:39 >

• quote:

quote:

quote:

Favorim Donkey Kong Tropical Freze. 10 gb kadar oyun. Denedim sorunsuz çalışıyor. Artık temennimiz oyunların sayısının artması ve EU kodlu oyunların yaygınlaşması. New Super Mario Bros'un Avrupa versiyonunu bulamadım mesela, bulsak güzel olurdu.

Oyunlar tek parçalık dosyadan oluşmadığı için kopyalama konusunda sıkıntı olmuyor.
    Cevap alamadığınız sorular var ise yardımcı olmaya çalışayım.

• quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki arkadaşın da dediği gibi oyunlar iso değil o yüzden sorun olmuyor.

• Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Evet doğru...

Dün akşamdan beri 64 gb lık sd kartla boğuşuyorum.
    Windows 32GB a kadar fat32 formatlama desteği verdiği için 3. parti uygulamalar ile kafayı yedim.Formatla parçalara ayır, görünmeyen alanlar vs.
    Sonunda başarılı olmuş gibiyim.
    Soft mode kullanımı için sd kart alacaklar max 32 Gb lık alsın....
    Adaptörlü Micro sd kart da alabilirsiniz. O da çalışıyor.

Bu softmode olayına, çalıştığı yazan birçok oyun çalışmadı. Çalışanını bulmak biraz zorlayıcı... Kendi aramızda paylaşımda bulunsak güzel zaman kazanırız.
    Bendeki ntsc-u Amerikan versiyonu.
    Dün 18.4 GB lık call of duty Black ops 2 indirdim. Kusursuzca çalıştı.
    captain toad, super Mario 3d,donkey Kong, Mario tennis Ultra smash, disney duck tales remastered şimdilik çalışanını bulabildiklerim...

Selamlar

• quote:

Evet doğru...

Dün akşamdan beri 64 gb lık sd kartla boğuşuyorum.
    Windows 32GB a kadar fat32 formatlama desteği verdiği için 3. parti uygulamalar ile kafayı yedim.Formatla parçalara ayır, görünmeyen alanlar vs.
    Sonunda başarılı olmuş gibiyim.
    Soft mode kullanımı için sd kart alacaklar max 32 Gb lık alsın....
    Adaptörlü Micro sd kart da alabilirsiniz. O da çalışıyor.

Bu softmode olayına, çalıştığı yazan birçok oyun çalışmadı. Çalışanını bulmak biraz zorlayıcı... Kendi aramızda paylaşımda bulunsak güzel zaman kazanırız.
    Bendeki ntsc-u Amerikan versiyonu.
    Dün 18.4 GB lık call of duty Black ops 2 indirdim. Kusursuzca çalıştı.
    captain toad, super Mario 3d,donkey Kong, Mario tennis Ultra smash, disney duck tales remastered şimdilik çalışanını bulabildiklerim...

Selamlar

Asus ea pation manager kullan 64 gb fat 32 yapar

Meta kodlar oyun id bazılarında cikmiy8r ona gore sen ayarlama yapman lazim ben ne indirdiysem çalıştı

Hocam söylediğiniz ne demek? nasıl yapılıyor & ayarlanıyor?

• meta zaten oyun klasörün içinde meta yaziyor o oyun id si word ile aç görürsün

programi çalıştır usn göster fat 32 seç appy de bitsin bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.