Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bir kaç sorum var. Amazon.com'dan alacağım wii u kırılabilir mi? (Korsan oyunlar için.)
    Konsolun tablet olarak kullanımı nasıl, film izleme, youtube vs. için.
    Konsolu kırılım yapıldıktan sonra orjinal oyunlarımla nete bağlı bir şekilde oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
  • Merhaba Arkadaslar ben 1 hafta önce Wii u Mariokart8 Premium packetini aldim almanyadan tatilden gelmistim geldim burda actim türkiyede simdi mk8 in Dlc packetlerini almak istiyorum ama sorun buki = 1. shop'a gir diyor 2.eshop a giriyorum bana diyor ki Oldugun bölgede eShop yoktur Codu = 107-3131

Yardimci olursaniz cok sevenirim :)
  • Loadiine ile softmode yapma için sd kart kullanmak zorundasınız.
    32GB üzerinde kapasitesi olan kartı Windows fat32 ile formatlamıyor. Seçeneklerde sadece ntfs ve exfat çıkıyor ki ilk satın aldığınızda da büyük ihtimalle exfat ile gelmiş olacak.
    64 gb ve üzeri kapasiteli ( wii u için 256 gb A kadar destekler deniyor ve hatta bazı modellerde 512 gb da destekliyor deniyor ama önerilmiyor) sd kartların fat32 olarak formatlamak için fat32format isimli yardımcı uygulamayı kullanın. Kullanımı ve indireceğiniz yere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (http://www.sordum.net/13927/fat32format-32-gb-tan-buyuk-harici-hdd-inizi-fat32-yapin/ )

Loadiine sistemine ve cihazınızın Pal (Avrupa), yada ntsc-u (amerika) olanına göre indireceğiniz oyunları fat32 olarak formatladığınız sd karta atmadan önce çok önemli bir husus var ona dikkat edin ki oyunlarınız algılansın & çalışsın...
    Oyun isminden sonra 1 Boşluk bırakarak oyunun kod ismini yazın....
    Örneğin : Captain Toad [AKBE01]
    gibi. Bu olayı ben keşfettim. Öncesinde çalışmayan bir çok oyun sadece bu düzenlemeyi yapmamla çalıştı.

2.El olarak wii u yu aldığım birkaç gün oldu. Bayağı yol katettim. Wii u yu başta evdeki çocuklar olmak üzere ben de çok beğendim. PS4 ün yüzüne bu ara kimse bakmıyor...

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lightwav3 L kullanıcısına yanıt
    * alır almaz dns girmen lazım, auto update i kapatmak için, o şekilde kullanabilirsin ( ama çok eski firmware var ise onlarda looadliine kullanamazsın- splatoon orjina dvd ile update yapman gerekebilir-wii u kendi update i son sürüme update yapar ve sıkıntı çıkart loadliine da)- bunu kendin araştırman lazım.
    *tablet olarak kullanımı çok iyi değil, oyun için harika ama web surf-utube için bana çok işlevsel gelmedi ama bu benim fikrim denemen lazım.
    *işte burası biraz uğraştırıcı kendimden örnek vereyim, splatoon oynuyorum orjinal olarak oyunun update leri yapmassan oyun serverlara bağlanamıyor,
    auto update yapmasın diye dns girdiğim içinde oyunlar update olmuyor, hemen dns i kapatıp update i yapıp, ardından hızlı 1 şekilde auto-update yapmasın diye dns i girmen gerekiyor =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilal ssk

Merhaba Arkadaslar ben 1 hafta önce Wii u Mariokart8 Premium packetini aldim almanyadan tatilden gelmistim geldim burda actim türkiyede simdi mk8 in Dlc packetlerini almak istiyorum ama sorun buki = 1. shop'a gir diyor 2.eshop a giriyorum bana diyor ki Oldugun bölgede eShop yoktur Codu = 107-3131

Yardimci olursaniz cok sevenirim :)

Sen bölge olarak muhtemelen Türkiye'yi seçmişsindir o yüzdendir diye düşünüyorum arkadaşım. Çünkü Türkiye her ne kadar listede de olsa destek alamıyor ne yazık ki. Bu sorunu gidermek için örnek olarak Birleşik devletleri seçebilirsin. Ekseriyetle seçim bu yönde diye biliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şu an Almanya'dayım ve uygun fiyata nintendo Wii u buldum. Ancak almadan önce cevaplarını öğrenmek istediğim sorular var:

1)Öncelikle, mevcut yazılım versiyonu fark etmeksizin her Wii U'ya softmod yapılabiliyor mu? Ve bu softmod ile internette bulabildiğimiz(cihazın bölge koduna uygun) Wii U oyunlarını yükleyebiliyor muyuz?

2)Sanırım Wii U'nun geriye dönük uyumluluğu söz konusu. Yani ben softmod ile Wii oyunlarını Wii U üzerinden oynayabiliyorum. Bunun için, motion plus sensörlü wii kumandası haricinde başka bir aksesuara ihtiyacımız var mı, nunchuck vb aksesuarlar gerekiyor mu?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stat32

Merhaba arkadaşlar,
    Şu an Almanya'dayım ve uygun fiyata nintendo Wii u buldum. Ancak almadan önce cevaplarını öğrenmek istediğim sorular var:

1)Öncelikle, mevcut yazılım versiyonu fark etmeksizin her Wii U'ya softmod yapılabiliyor mu? Ve bu softmod ile internette bulabildiğimiz(cihazın bölge koduna uygun) Wii U oyunlarını yükleyebiliyor muyuz?

2)Sanırım Wii U'nun geriye dönük uyumluluğu söz konusu. Yani ben softmod ile Wii oyunlarını Wii U üzerinden oynayabiliyorum. Bunun için, motion plus sensörlü wii kumandası haricinde başka bir aksesuara ihtiyacımız var mı, nunchuck vb aksesuarlar gerekiyor mu?

Şimdiden teşekkürler

Şu anda bildiğim kadarıyla eğer yeni bir güncelleme gelmedi ise son sürüm 5.5.1. Ben 5.5.1 'e softmod yaptığım için update yapmasın diye dns değiştirdiğimden güncelleme çıkmış ise de haberim yok.. Bu yüzden 5.5.1 sürümü son sürüm olduğunu varsayarsak softmod konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

Geriye dönük uyum söz konusu evet ama softmod yaptıktan sonra oyunları oynayabilmeniz için indireceğiniz oyunlarda Loadiine Ready ibaresi olmalı. Loadiine Ready ve Bölge kodunuza uygun olduktan sonra Wii oyunuymuş, Ds oyunuymuş farketmez oynarsınız. Motion Plus veyahut Nuncuck olayı da tercih ettiğiniz oyuna göre gereklilik gösterir veya göstermez. Benim şu ana kadar oynadığım oyunlar aksesuara gereklilik göstermeyen oyunlar oldu. =)

• murounius kullanıcısına yanıt
    Peki loadiine Ready ibareli oyun bulmak kolay oluyor mu internet aleminde? Konsolu aldıktan sonra bir de oyun peşinde koşmak istemiyorum :) Sanırım wii sport vb oyunlarda aksesuara gerek olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stat32

Peki loadiine Ready ibareli oyun bulmak kolay oluyor mu internet aleminde? Konsolu aldıktan sonra bir de oyun peşinde koşmak istemiyorum :) Sanırım wii sport vb oyunlarda aksesuara gerek olur diye düşünüyorum

Kolay bulunan oyunlarda var zor bulunanlarda. Oyun peşinde koşmazsın desek yalan olur. Ama kendi çapımızda oyun havuzu oluşturabilirsek işimiz kolaylaşır diye düşünüyorum. Bu arada Wii sport tarzı oyunlar oynayacaksan aksesuar şart tabiki.
  • Oha! Softmod'un çıktığını yeni gördüm! Şöyle 600-700'e basic olanını bulsam kaparım hemen.
  • Merhaba,
    Ekranlı kontrol game padi kullanmadan, diğer kumandalarla oynadığımızda, bu game pad in ekranını kapatma imkanımız var mı? Şarjı korumak için
    Teşekkürler
  • İsteyen olursa elimdeki oyunları HDD'ye kopyalayabilirim (ücretsiz)
  • wii u'da 64 gblik SD(HC) kart kullanabiliyor muyuz softmod halinde oyun oynarken? Ona göre sd kart alacağım da bir türlü kesin bilgiyi bulamadım sitelerde. Nintendo'nun sitesinde maksimum 32 gb destekliyor yazıyordu
  • stat32 S kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsiniz, kaliteli bir kart alin yalniz. Fat32 formatlamak icin 3. parti yazilimlar var.

• Uvvv neler olmuş burada :D

Bana da mario kart 8 oynamaktan gına gelmişti artık.

Bilginiz varsa bir soru sorayım size:

Ben orijinal kullanan biriyim, fakat wii U oyunlarını hep indirimlerini takip etmeme rağmen gerçekten çok pahalılar ve 2-3 oyun haricinde başka oyun almadım bu güne kadar.
    Şimdi ben sistemi kurup oynarsam ve ileri de yine aynı oyunun orijinalini alırsam Save dosyasında kaldığım yerden devam edebilir miyim?

En azından oyunlar ucuzlayana kadar bu şekilde oynamak isterim çünkü wiiu atıl bir vaziyette duruyor sadece mario kart oynamak için almış gibi oldum aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 31 Temmuz 2016; 14:32:13 >
  • Orjinal oyunlarda aynen devam edersin diğer.türlü de.sıkıntı çıkmaz

• Beyler kolay ve oyunsuz yapma yöntemi için nereden faydalanabiliriz?

Gbatemp e baktim da biraz karışık geldi oyun mu gerekiyor batman oyunu falan?

Yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Beyler kolay ve oyunsuz yapma yöntemi için nereden faydalanabiliriz?

Gbatemp e baktim da biraz karışık geldi oyun mu gerekiyor batman oyunu falan?

Yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim

Yukarda Arkadaş in 2,5 dakka videosu var temel olrak onu yap.sonra dsn değiştir

Gba temp bak full program olduğu yerde indir

Eshop girersin usb den normal kol da bağlarsın

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Baktim gayet basit hattta wii zamanindan da basit. Videoyu gormemistim teşekkürler.

Bu arada normal kol baglarsin derken xbox kolu vs gibi mi kol baglayabiliyoruz.

3 tane ps4 kolum var onlari baglayabiliyorsak süper. Gerci yeni daha kutusu açılmamış 2 tane wii u pro controller almıştım:Г

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Baktim gayet basit hattta wii zamanindan da basit. Videoyu gormemistim teşekkürler.

Bu arada normal kol baglarsin derken xbox kolu vs gibi mi kol baglayabiliyoruz.

3 tane ps4 kolum var onlari baglayabiliyorsak süper. Gerci yeni daha kutusu açılmamış 2 tane wii u pro controller almıştım:Г

Wii u geliştirdikleri program.ile ps4 kolu tanıyor.çünkü ayni kablosuz protokolleri kullanıyorlar

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.