Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıra oyunlara aç kaldım, kışın iş yoğunluğu sebebiyle xbox one konsolumu satmıştım, abimde de ps 4 var ikisini de oynuyordum.
    Şu sıralar tekrar bir konsol veya taşınabilir konsol almak istiyorum. Denemediğim tek konsol wii u, bu sefer almışken wii u mu alsam diye düşünüyorum fakat mario tarzı oyunlar bana hitap etmiyor.
    Daha çok Rpg oynuyorum. Bayonetta 2, Zelda ve Xenoblade merak ettiğim oyunlar. Sizde sadece bunlar için wii u alsam mı?
    Yakında Nintendo yeni bir konsol çıkaracak sanırım bu yüzden emin olamadım.

Yoksa New 3DS mi alsam? Wİİ u için çıkan Zelda oyunu 3DS de olduğu gibi güzel midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkadaşlar şu sıra oyunlara aç kaldım, kışın iş yoğunluğu sebebiyle xbox one konsolumu satmıştım, abimde de ps 4 var ikisini de oynuyordum.
    Şu sıralar tekrar bir konsol veya taşınabilir konsol almak istiyorum. Denemediğim tek konsol wii u, bu sefer almışken wii u mu alsam diye düşünüyorum fakat mario tarzı oyunlar bana hitap etmiyor.
    Daha çok Rpg oynuyorum. Bayonetta 2, Zelda ve Xenoblade merak ettiğim oyunlar. Sizde sadece bunlar için wii u alsam mı?
    Yakında Nintendo yeni bir konsol çıkaracak sanırım bu yüzden emin olamadım.

Yoksa New 3DS mi alsam? Wİİ u için çıkan Zelda oyunu 3DS de olduğu gibi güzel midir?

Wii u da güz3l3 cihaz fakat oyunlari az 3ds çok iyi oyun yelpaze var her yerde oynarim dersen 3ds

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necipfazil2041 kullanıcısına yanıt
    Ben de 64 gb versiyonunu dusunuyorum hocam ayni kartin.verdiğiniz bilgiler cok yararlı tesekkur ederim.

64 gb almanin ne gibi bir dezavantajı olabilir görüşlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem?

Bir de wii deki gibi hard disk uzerinden oyun oynayabilme durumları ileride gelebilir mi diye merak ediyorum. Harici hard diske oyunları atma olayı sizce mümkün olur mu arkadaşlar?

Bu nedenle 128 gb karttan biraz uzak duruyorum ben su anda açıkçası. Sizin de fikrinizi merak ediyorum

• Softmod Güncellemesi ve Softmod Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Başlık Video. Sorusu olan arkadaşlara faydası olur inşallah.

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaş çok güzel açıklamış sağolsun. Ben sadece hafıza kartı lie ilgili benim düşüncemi söyleyeyim.
    Bende diğer konsollar da olduğu için sadece nintendonun oyunlarını indirdim. ve gördüğüm kadarıyla bu oyunlar genelde 3-5-8gb tutuyor (En fazla oyun bayonetta2 olması lazım.). Toplamda 70gb tuttu. Eğer 64gb alırsanız işinizi görecektir fakat ileriye yönelik ben her zaman alabildiğinin en yükseğini alacaksın diye savunurum. Bir husus daha var. İleri de hard disk üzerinden oynama imkanı gelirse şahsen ben hard disk takma taraftarı değilim, çünkü herşey içinde bir sistem istiyorum dışarıda ekstra birşey sevmiyorum. Böyle bir durum olacaksa da 64gb hayli hayli yetecektir sizin için.
    Üstad benim acizane fikrim de en az 64 GB olmalı. Softmod olayını ilk araştırdığımda biraz heyecan basmasıyla birlikte koşup önüme gelen ilk yeterli gördüğüm hafıza kartını aldım. O şahsiyette 32 GB Samsung Evo+. Ama gel gör ki indirdiğim oyunlardan ilk üçü Super Smash Bros (16 Gb) Lego Undercover City (19 GB) ve Donkey Kong Country Tropical Freeze (11 GB) oldu. Anlaşılacağı üzere bu üç oyunun aynı anda hafıza kartımda yer alması mümkansız. O sebeple bence en az 64 GB hafıza kartı alınmalı, 128 GB alınırsa da âlâ olur. Benim tek konsolum Wii U olduğundan bana da 128 GB hafıza kartı şart =)
  • Up
  • Merhabalar Humble Bundle da bir bundle vardı hatırlarsınız 3ds - wiiu için. Ben bundle'ı aldım ve 3ds oyunlarını hesabıma ekledim. Eğer wiiu oyunları ile ilgileneniz varsa PM atabilir. Boşu boşuna oyunlar yatmasın

quote:

https://www.humblebundl...ds-of-nintendo-3ds-wiiu

Nintendo için humble bundle var haberiniz olsun. Gençler ben bu bundle'ı Avustralya eshop olarak aldım ama wii u olmadığı için bende onlar elimde kaldı. Almayı düşünen olursa bana pmle ulaşabilir. Oyunların tamamı 13 dolardı ona göre bir hesap yaparız.

Edit: Oyunların listesi ve Amerika eshop fiyatları (Hepsi wiiu ve avustralya eshoptur)

Affordable Space Adventures 19.99 dolar
    Shantae and the Pirate's Curse 19.99 dolar
    Freedom Planet 14.99 dolar
    Darksiders II 39.99 dolar
    Swords & Soldiers II 19.99 dolar
    Runbow 14.99 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 28 Ağustos 2016; 19:46:23 >

• Buraların coşması lazim.cosmamasina şaşırıyorum

• Vallahi ben yükledim oyunları oynuyorum. evde coştuk biz zaten 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu neden aktif değil?
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    cunku ulkede Wii U'su olan 5000 kisi bile yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar NX ile ilgili bir gelişme yok mudur?
  • ben geçenlerde kardeşime aldım bir adet wii u kendim de haftasonları ondan vakit kaldığı ölçüde kurcalıyorum. henüz softmode olayını denemedim alet yeni olduğu ve kardeşim mario fanı olduğu için şimdilik orijinalden devam ediyoruz, ama olaya ben el atarsam mecburen softmode işine girmek zorunda kalıcam gibi görünüyor zira türk sitelerinde satılan oyunlar aşırı pahalı yurtdışından getirmek de sabır gerektiriyor.
  • @necipfazil2041 @murounius
    Arkadaslar sizde toshiba ve samsung kartlar vardi sanırım.

Wonderful 101 ve bazi oyunlarda aşırı uzun yukleme süreleri gördüğünüz oldu mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkadaşlar NX ile ilgili bir gelişme yok mudur?

2017 mart ta çıkıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

@necipfazil2041 @murounius
    Arkadaslar sizde toshiba ve samsung kartlar vardi sanırım.

Wonderful 101 ve bazi oyunlarda aşırı uzun yukleme süreleri gördüğünüz oldu mu hiç?

Evet, genelde yükleme süreleri uzun oluyor hele ki oyunun orijialinde de belli bir yükleme süresi varsa aşırı uzun bir yükleme süresiyle karşılaşıyoruz. Bunlar kartlarla ilglili değil. WiiU nun kart okuyucusunun eski teknoloji olmasından kaynaklı
    Dosya boyutlarinin küçük olmasi da var tabi ondan dolayi sanirim.

Dvd yi okuma hizi mutlaka sd karttan cok daha iyi. Hdd destegi gelse bu yukleme sürelerinden kesin kurtuluruz. Wii gibi olsa mukemmel olacak ama sistem tam açılmadi/kırılmadı sanırım o kadar rahat değil su anda

• 2 el Wii u softmod lu nerden bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo Switch te anladığım kadarıyla geriye yönelik uyumluluk yok. Bence imkanınızı zorlayın ve ne yapıp edip bir Wii U alın. gerek wii olsun gerekse de wii u olsun çok güzel oyunları var. bir gün oynamak istrseniz elinizde konsol bulamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.